Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Benim 7. Gün sabahı idrarda silik çıktı aynı gün içinde iki testtede silik çıktı. 8.gün kan verdim 33.41 çıktı 36 saat sonra yaptım 41.72 çıktı moral sıfırrr
10. Gün 41.72 çıktı değerin 2 kat yukselmemis ama en azından yükselmiş 2 gun sonra tekrar yap canım sonuçta test zamanı gelmeden yaptın belki diğer testler katlanacak.. Moralini bozma inşallah değerin kat kat artar..

Dondurulmuş 2 tane 5. Gün çok iyi kalite embriyo trasnferi oldum 25 şubatta sabah saati 7. Gün idrarda silik 8. Gün kanda 33 çıktı 36 saat sonra 41.72 çıktı
Kuzum tam 48 saatte bir 2 kat artış olmalı, hatta ilk günler için %60 artış yeterli diyor Dr. Biraz aceleci davranmışsın gibi, tam 48 saat sonra tekrar kan ver bence artışı iyice görelim. Biraz az artmış gibi ama Allahtran ümit kesilmez

Evet aynen öyle oğlumda 10. Gün 124 12. Gün 934tü şuan o değerleri göremediğimden mi bu telaşa düştüm bilmiyorum göğüslerim transferin ikinci gününden beri ağrıyo bel ağrısı ve kasık sancısıda ilk gebelik gibi ama değer böyle olunca beynimden aşağı kara sular boşaldı

İki testi de aynı hastanede mi yaptın? Öyle değilse sonuçlar farklılık gösterebilir..

Aynı hastahane evet ama 2 gün sonra başka hastanede yaptıracağım tüp bebek dr hemşireme attım sağlıklı ilerlemiyo sanki dedim onu şimdiden bilemeyiz siz ilaçları kesmeyin 2 gün sonra tekrar kan verin dedi

Cok doğru test gününden önce olduğu için değerinin katlanmamasini kafana takma iki gün sonraki teste odaklan,

İnşallah canım Allah razı olsun bir pozitif haberidr benden gelir inşallah

Gecmis olsun ,keske irenbeye gitseydin .yarin da devam ederse bence git sonradan pisman olma

Dondurulmuş 2 tane 5. Gün çok iyi kalite embriyo trasnferi oldum 25 şubatta sabah saati 7. Gün idrarda silik 8. Gün kanda 33 çıktı 36 saat sonra 41.72 çıktı
Kuzum doktorum bana erken test yapanlarda artış oranı normalim altında olabiliyor demişti tam 48 saat sonra tekrar ver üzülme hemen zor biliyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…