- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
10. Gün 41.72 çıktı değerin 2 kat yukselmemis ama en azından yükselmiş 2 gun sonra tekrar yap canım sonuçta test zamanı gelmeden yaptın belki diğer testler katlanacak.. Moralini bozma inşallah değerin kat kat artar..Benim 7. Gün sabahı idrarda silik çıktı aynı gün içinde iki testtede silik çıktı. 8.gün kan verdim 33.41 çıktı 36 saat sonra yaptım 41.72 çıktımoral sıfırrr
Kuzum tam 48 saatte bir 2 kat artış olmalı, hatta ilk günler için %60 artış yeterli diyor Dr. Biraz aceleci davranmışsın gibi, tam 48 saat sonra tekrar kan ver bence artışı iyice görelim. Biraz az artmış gibi ama Allahtran ümit kesilmezDondurulmuş 2 tane 5. Gün çok iyi kalite embriyo trasnferi oldum 25 şubatta sabah saati 7. Gün idrarda silik 8. Gün kanda 33 çıktı 36 saat sonra 41.72 çıktı
Allah bağışlasın canimAy ben bide düya tecrübeliyim tüp bebek le yine bir evladım var
İki testi de aynı hastanede mi yaptın? Öyle değilse sonuçlar farklılık gösterebilir..Evet aynen öyle oğlumda 10. Gün 124 12. Gün 934tü şuan o değerleri göremediğimden mi bu telaşa düştüm bilmiyorum göğüslerim transferin ikinci gününden beri ağrıyo bel ağrısı ve kasık sancısıda ilk gebelik gibi ama değer böyle olunca beynimden aşağı kara sular boşaldı
Cok doğru test gününden önce olduğu için değerinin katlanmamasini kafana takma iki gün sonraki teste odaklan,Aynı hastahane evet ama 2 gün sonra başka hastanede yaptıracağım tüp bebek dr hemşireme attım sağlıklı ilerlemiyo sanki dedim onu şimdiden bilemeyiz siz ilaçları kesmeyin 2 gün sonra tekrar kan verin dedi
canım hayirlisi olsun hakkında. .her doktorun tedavisi başka. .İnşallah hersey yolunda gidecektir..bol bol dua edelimBiraz önce sordum endişelenme normal bir durum dedi:/ bende prolutex kullanıyorum göbekten
Süreçte zor maddiyatıda zor aldığım ilaçlarda zor Allah hepimize dayanacak güç kuvvet versin inşaallahCok doğru test gününden önce olduğu için değerinin katlanmamasini kafana takma iki gün sonraki teste odaklan,
Canım Allah razı olsuncanım hayirlisi olsun hakkında. .her doktorun tedavisi başka. .İnşallah hersey yolunda gidecektir..bol bol dua edelim
Benim kendi doktorumda randevum sali gunu normal ozel hastanede kan vericekdim ultrasyondada bakalim.dediler ben vajinal istemedim direk karindan bakdi ve gorundu cok sukur ben hisseediyordum.sag tarafimdaydi ve orda gorunduKarından mı göründü yoksa vajinal ultrasondan mi bakınız canım ☺
Evet 12. Günde de 47 saat sonra 562 çıkmıştı.Aynıııııı
İnşallah canım Allah razı olsun bir pozitif haberidr benden gelir inşallahBen aylarca hamilelik belirtileri okudum, her regl den önce hamile olduğumu düşündüm. Her seferinde en ufak kasık ağırsını, mide bulantısını gebeliğe yordum. Hatta hasta oldum doktora gitmediğim oldu ilaç içemem belki gebeyimdir diye...
Şimdi dönüp bakıyorum da o yaşadıklarım belirti falan değil kuruntuymuş. Zaten insan hissediyormuş. Ben 2.günden hissettim anneme kvalideme söyledim midem bulanıyo tutundu bebeğim diye. Bana inanmadılar mümkün değil dediler☺Ama biliyordum bir şekilde işte.
Sen de içini ferah tut. Birbirimizi tanımıyoruz ama seni çok iyi anlıyorum emin ol.
inanırsan seninle olacak☺
İnşallah canım Allah razı olsun bir pozitif haberidr benden gelir inşallah❤
Kese gördnz mü ve ne zaman gördnzEvet 12. Günde de 47 saat sonra 562 çıkmıştı.
Amin inşallahÇok duygulandım Allah tamamına erdirsin...
Gecmis olsun ,keske irenbeye gitseydin .yarin da devam ederse bence git sonradan pisman olmaKanamam halen devam ediyor ve artık tam bir kan renginde.günlük pedime hiç akmamış ama peçeteyle silince geliyor. Bugün normal regl tarihimdi. Ağrılarım sabahtan beri var.. Tekrardan doktoruma yazdım sanırım yarın tekrar kan vericem ve muhtemelen haftasonu bi doktora da giderim. Çok endişeliyim,dua edin nolur
Kuzum doktorum bana erken test yapanlarda artış oranı normalim altında olabiliyor demişti tam 48 saat sonra tekrar ver üzülme hemen zor biliyorum amaDondurulmuş 2 tane 5. Gün çok iyi kalite embriyo trasnferi oldum 25 şubatta sabah saati 7. Gün idrarda silik 8. Gün kanda 33 çıktı 36 saat sonra 41.72 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?