Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Ben hcg nin artışını takip ediyordum 11.gündeki kan testime kadar her gün koyulaşacak mı daha da diye diye 8tane test yapmışım
Ayynnennn ben de ondan yapıyodum, düne kadar devam ettim değer düşer diye korkumdan. Ama Bi de insanı mutlu ediyo cift cizgi gidip gidip bakıyorum hala

yok ben crinone jel ve prulotex kullanıyorum. bir de cyclo prognova
Bunları ben de kullanıyorum ama ek olarak Bi ton sey kullanıyorum. Dur aşağı liste yapayım
Estrofem 3*2
Folbiol coraspin dekort 1er tane
Prograf 1*2 prognova 1*2
Crinone jel progestan ve kan sulandırıcı 0.4lük 2 tane

Bu prulotex dediğin progestan In göbekten yapılanı mıydı kuzum? Doktoruma sorucam da bugün kalçada yer kalmadı olabiliyorsa ona geçeyim diye

ayneen tutunduğunu hissediyorsun.. bende daha önceleri hastanelerde kan testı verıp beklerken içim hep bomboştu bılıyodum bebek fln yok dıyodum esıme ne dıye test yaptırıyoruz dıye kızardm ama nbu sefer sonucu beklerken tutunduğunu hıssettım ve pozotif hissettim sonucu.. çok sukur pozitifi görmüş oldum

Gecmis olsun ,keske irenbeye gitseydin .yarin da devam ederse bence git sonradan pisman olma
canım doktorumla dün yine konuştum ısrarla endişe edilecek bir durum olmadığını söylüyor. Vardır bir bildiği diyorum artık 3.cüye sordum çünkü kan ver buraya gel yada en kötü bi doktora görün illa ki derdi heralde.Şuan kesildi bide kanamam.

Anne olmaya başladık sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…