- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
Günaydııınn, benim de 11 de randevum var keseyi görebilme ihtimali içinGünaydinnn.. guzel bir cuma ve gün olsunBirazdan kan vermek icin cikacagim. Bakalim belki keseyi de görmek icin bekleyebilirim
Vallahi ben daha yeni bıraktım yapmayıGunaydin kizlaaar ya hergun gebelik testi yapiyorumbugunde yapmak icin erkenden uyandim sanirim 9 ay doğurana kadar test yapicam
Gercekten cok bekledikVallahi ben daha yeni bıraktım yapmayıo çizgiyi çok bekledik yap gitsin
Ben hcg nin artışını takip ediyordum 11.gündeki kan testime kadarGercekten cok bekledikhakkimiz yani 6. Gunden bugune 9. Gun yani 4 tane yapmısim dahada devem ederim sanirim
Ayynnennn ben de ondan yapıyodum, düne kadar devam ettim değer düşer diye korkumdan. Ama Bi de insanı mutlu ediyo cift cizgiBen hcg nin artışını takip ediyordum 11.gündeki kan testime kadarher gün koyulaşacak mı daha da diye diye 8tane test yapmışım
Progestan vuruluyorsun demi, o da biraz yukarı vurdukları zaman bel ağrısı yapıyo. Ama tabi bebiş ten de olabilir benim h iç ağrım olmuyo sadece bulantı ve gaz vargünaydın kızlar
bugün de belim ağrıyor sanki
Bende koyulasmişmi diye bakarim diyorum ve bugun digerlerine gore koyulaştigini gordumBen hcg nin artışını takip ediyordum 11.gündeki kan testime kadarher gün koyulaşacak mı daha da diye diye 8tane test yapmışım
Gayet iyi gözüküyoBende koyulasmişmi diye bakarim diyorum ve bugun digerlerine gore koyulaştigini gordumEki Görüntüle 2600976
9. Gun iyi dimi
Insallah bu sekilde devam eder canim insallah ❤Gayet iyi gözüküyo
Amiin caniim amiiin insallah ❤BENDe kan sonucumu öğrendikten sonra hatıra kalsın diye idrar testi yaptım :) sizler gibi her gün yapmadımkızlarrrr hamileyiz Allah’ın izni ile Devamı da gelecek hissediyorummmmm
yok ben crinone jel ve prulotex kullanıyorum. bir de cyclo prognovaProgestan vuruluyorsun demi, o da biraz yukarı vurdukları zaman bel ağrısı yapıyo. Ama tabi bebiş ten de olabilir benim h iç ağrım olmuyo sadece bulantı ve gaz var
Bunları ben de kullanıyorum ama ek olarak Bi ton sey kullanıyorum. Dur aşağı liste yapayımyok ben crinone jel ve prulotex kullanıyorum. bir de cyclo prognova
Ben aylarca hamilelik belirtileri okudum, her regl den önce hamile olduğumu düşündüm. Her seferinde en ufak kasık ağırsını, mide bulantısını gebeliğe yordum. Hatta hasta oldum doktora gitmediğim oldu ilaç içemem belki gebeyimdir diye...
Şimdi dönüp bakıyorum da o yaşadıklarım belirti falan değil kuruntuymuş. Zaten insan hissediyormuş. Ben 2.günden hissettim anneme kvalideme söyledim midem bulanıyo tutundu bebeğim diye. Bana inanmadılar mümkün değil dediler☺Ama biliyordum bir şekilde işte.
Sen de içini ferah tut. Birbirimizi tanımıyoruz ama seni çok iyi anlıyorum emin ol.
inanırsan seninle olacak☺
canım doktorumla dün yine konuştum ısrarla endişe edilecek bir durum olmadığını söylüyor. Vardır bir bildiği diyorum artık 3.cüye sordum çünkü kan ver buraya gel yada en kötü bi doktora görün illa ki derdi heralde.Şuan kesildi bide kanamam.Gecmis olsun ,keske irenbeye gitseydin .yarin da devam ederse bence git sonradan pisman olma
Anne olmaya başladık sanırımayneen tutunduğunu hissediyorsun.. bende daha önceleri hastanelerde kan testı verıp beklerken içim hep bomboştu bılıyodum bebek fln yok dıyodum esıme ne dıye test yaptırıyoruz dıye kızardm ama nbu sefer sonucu beklerken tutunduğunu hıssettım ve pozotif hissettim sonucu.. çok sukur pozitifi görmüş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?