Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Günaydın arkadaslar kan verdim 1 saate belli olur dua edın bana lütfen 2 gundur adet agrım var bugun 28 gun adetın bilmiyorum ilk tüp bebegımde 3. emrıyosuydu 9 . gun kanamam oldu tutmadı bu 5 . gun emrıyosu bugun 10. gun kanama falan yok ama ağrı var

Korkma canim insallah olucak inan buranin uguruna agri olmasi cok normal bizlerinde agrisi vardi hala var

senin baya fazla ilacın. progesteron içeriyor prulotex

Gozun aydin ozmn ,dinlen bol bol

NASİP DEĞİLMİŞ KIZLAR 2. TÜP BEBEK DENEMEMDE NEGATİF ..
İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alın, 2.denemem negstif olduğunda cok üzülmüştüm insan zor dayanamıyor ama biz güçlüyüz allahın izniyle pozitif sonuc alana kadar yılmak yok dualarımız sizinle

Sen şuan keseyi görebilirsin bu değerle, kız değerlerin koşuyo ha ikiz olmasın biz sanki seninle aynı gün transfer olmuştuk gibi hatırlıyorum
Canim ayin 20sinde transfer oldum ben. Pazartesi 318di. Carsamba vermedim biliyorsun. Bugun 1871..3 kat artiyor ama tek embriyo trasnfer edildi ve 5. Gun embriyosuydu. Bolunmus olamaz icerde yani insallah... bir kizim var 3.5 ysinda. Nasip. Keseye bakmadi iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…