Korkma canim insallah olucak inan buranin ugurunaGünaydın arkadaslar kan verdim 1 saate belli olur dua edın bana lütfen2 gundur adet agrım var bugun 28 gun adetın bilmiyorum ilk tüp bebegımde 3. emrıyosuydu 9 . gun kanamam oldu tutmadı bu 5 . gun emrıyosu bugun 10. gun kanama falan yok ama ağrı var
inşallah canım rabbim büyük sol kasık ağrım cok fazla neyse artık 1 saate bellı olacak ALLAHIM BÜYÜK :)Korkma canim insallah olucak inan buranin ugurunaagri olmasi cok normal bizlerinde agrisi vardi hala var
canım gece kahverengi lekeye döndü gene sabah kesilmişti. kahverengi lekelenmeden korkmuyorum zaten o devam etse de.. Ama dün tam anlamıyla kan oluncaT tahinpekmezz nasil oldun canım kanaman ne durumda?
Hadi guzel haberlerle gelinşallah canım rabbim büyük sol kasık ağrım cok fazla neyse artık 1 saate bellı olacak ALLAHIM BÜYÜK :)
Görmedik canım bugün benim 14. Günüm. 12. Gün gittim doktora. Kese ve kalp için 15 gün sonra gel dedi.Kese gördnz mü ve ne zaman gördnz
senin baya fazla ilacın. progesteron içeriyor prulotexBunları ben de kullanıyorum ama ek olarak Bi ton sey kullanıyorum. Dur aşağı liste yapayım
Estrofem 3*2
Folbiol coraspin dekort 1er tane
Prograf 1*2 prognova 1*2
Crinone jel progestan ve kan sulandırıcı 0.4lük 2 tane
Bu prulotex dediğin progestan In göbekten yapılanı mıydı kuzum? Doktoruma sorucam da bugün kalçada yer kalmadı olabiliyorsa ona geçeyim diye
Beni de çok erken çağırdı,salı günüGörmedik canım bugün benim 14. Günüm. 12. Gün gittim doktora. Kese ve kalp için 15 gün sonra gel dedi.
hayırlısı olsun hakkınızdaNASİP DEĞİLMİŞ KIZLAR 2. TÜP BEBEK DENEMEMDE NEGATİF ..
Üzülmeyin diycm de elde değil biliyrm hayırlısı buymşNASİP DEĞİLMİŞ KIZLAR 2. TÜP BEBEK DENEMEMDE NEGATİF ..
Canim hakkinda hayirlisi olsunNASİP DEĞİLMİŞ KIZLAR 2. TÜP BEBEK DENEMEMDE NEGATİF ..
Gozun aydin ozmn ,dinlen bol bolcanım doktorumla dün yine konuştum ısrarla endişe edilecek bir durum olmadığını söylüyor. Vardır bir bildiği diyorum artık 3.cüye sordum çünkü kan ver buraya gel yada en kötü bi doktora görün illa ki derdi heralde.Şuan kesildi bide kanamam.
İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alın, 2.denemem negstif olduğunda cok üzülmüştüm insan zor dayanamıyor ama biz güçlüyüz allahın izniyle pozitif sonuc alana kadar yılmak yokNASİP DEĞİLMİŞ KIZLAR 2. TÜP BEBEK DENEMEMDE NEGATİF ..
Sen şuan keseyi görebilirsin bu değerle, kız değerlerin koşuyo ha ikiz olmasınKizlar sonucum 1871 cikti. Bana da 10 gun sonraya randevu verdiler16sinda gidecegim
Canim ayin 20sinde transfer oldum ben. Pazartesi 318di. Carsamba vermedim biliyorsun. Bugun 1871..3 kat artiyor ama tek embriyo trasnfer edildi ve 5. Gun embriyosuydu. Bolunmus olamaz icerde yani insallah... bir kizim var 3.5 ysinda. Nasip. Keseye bakmadi isteSen şuan keseyi görebilirsin bu değerle, kız değerlerin koşuyo ha ikiz olmasınbiz sanki seninle aynı gün transfer olmuştuk gibi hatırlıyorum
Bugün kaçıncı günün?Beni de çok erken çağırdı,salı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?