dualarımız seninle, inşallah hayırlı haber alDua edin kizlar bugun10. Gunumdu kan verdim 1 saate cikcak..dune kadar hep negatifti ..duaya ihtiyacim var cok..hemde..
Amin insallah canim....dualarımız seninle, inşallah hayırlı haber al
hayırlı lsun sağlıkla büyüsünler insallah :) kalp atışı biraz geç duyuluyor herhalde genelde. inşalah en kısa zamanda duyarsınızMerhaba kızlar bende 8 Şubat'ta transfer oldum ikiz bebeklerini bekliyorum 6 +3 teyim kalp atislarini daha duyamadik böyle olan oldu mu
sen her türlü keseyi görürsün. beni ptesi çağırdı doktor. yarın bir test daha istedi. benim de çarşamba 4kat birden fırladıKizlar sonucum 1871 cikti. Bana da 10 gun sonraya randevu verdiler16sinda gidecegim
maşallahhh. Allah tamamına erdirsin. ben ilk gebeliğimde 6+3te duymuştuk ama genelde 7den sonra duyuluyor. o yüzden endişe etmeMerhaba kızlar bende 8 Şubat'ta transfer oldum ikiz bebeklerini bekliyorum 6 +3 teyim kalp atislarini daha duyamadik böyle olan oldu mu
Bana kalbi bole gorebilirmisim gibi gelio nerdeysesen her türlü keseyi görürsün. beni ptesi çağırdı doktor. yarın bir test daha istedi. benim de çarşamba 4kat birden fırladı
İnşallah pazartesi doktorum tekrar çağırdı inşallah duyarız o zamanmaşallahhh. Allah tamamına erdirsin. ben ilk gebeliğimde 6+3te duymuştuk ama genelde 7den sonra duyuluyor. o yüzden endişe etme
dondurulmuş 5.gün embriyos içerde bölünebilir kızlar bilginizeBana kalbi bole gorebilirmisim gibi gelio nerdeysetektir di mi? Dondurulmus 5. Gun bolunemez icerde heralde? Evet senin de 4 kat arttigini gorunce normal bu olabiliyor diye dusundum. Kizimda hep 2 kat 2 kat gitmisti ve smdi de oyle cok duzenli sakin bir cocuktur surprizi yoktur. Bu simdiden haylaz diye esimle dalga geciyoruz
bölünebiliyor canım. benim de korkum o. iki transfer ettirmedik macera olmasın diye bir deiçerde bölündüyseBana kalbi bole gorebilirmisim gibi gelio nerdeysetektir di mi? Dondurulmus 5. Gun bolunemez icerde heralde? Evet senin de 4 kat arttigini gorunce normal bu olabiliyor diye dusundum. Kizimda hep 2 kat 2 kat gitmisti ve smdi de oyle cok duzenli sakin bir cocuktur surprizi yoktur. Bu simdiden haylaz diye esimle dalga geciyoruz
ben kağıt falan almadım da sormadım da. nasip artık iki de olursa nasibimiz derizdondurulmuş 5.gün embriyos içerde bölünebilir kızlar bilginize
embriyo kağıdınızda hatching işaretli mi bakın bakalım, genelde hatching olan yani kabuğundan cıkan embriyolarda rahimde tekrar bölünme olabiliyo.
Hayırlısı olsun canım benimDua edin kizlar bugun10. Gunumdu kan verdim 1 saate cikcak..dune kadar hep negatifti ..duaya ihtiyacim var cok..hemde..
Kagitta yzmiyor oyle bir sey ama... bi tirstim su andondurulmuş 5.gün embriyos içerde bölünebilir kızlar bilginize
embriyo kağıdınızda hatching işaretli mi bakın bakalım, genelde hatching olan yani kabuğundan cıkan embriyolarda rahimde tekrar bölünme olabiliyo.
Dondurulmus oldugu icindir diye dusunuyorum ben debölünebiliyor canım. benim de korkum o. iki transfer ettirmedik macera olmasın diye bir deiçerde bölündüysenasip bakalım. 9.gün için benim değer de yüksek. ama dondurulmuşlrda hcg yüksek çıkıyor çoğunlukla
transfer esnasında veriyolar aslında sormasanız da. orda embriyoların kalitesi vs yazıyor.ben kağıt falan almadım da sormadım da. nasip artık iki de olursa nasibimiz deriz
Elbette nasip canim da hamileligi de ayri zor evde bi tane cocuk varken, dogumu ve bakimi da :/ du bakalim belki ben arada bir doktora daha giderim..ben kağıt falan almadım da sormadım da. nasip artık iki de olursa nasibimiz deriz
benimki de dondurulmuş ama senin değerin baya yüksek, bekleyip görelim :) ama kişide kişye değişiyor beta hcg. o yüzden hafta aralıkları cok farklı ya. aman sağlıkla gelsinler de :)Dondurulmus oldugu icindir diye dusunuyorum ben de
4 hafta 2 günlük hamile oluyosunuz internetten hesapladığımda :)Arkadaşlar 24 şubatta transfer oldum 5. Gün embriyosu 10. Gün 400 çıkmıştı ama kafama takıldı şimdi biz kaçıncı haftaya da oluruz gebelikte
Teşekkür ederim canım4 hafta 2 günlük hamile oluyosunuz internetten hesapladığımda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?