Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Merhaba kızlar bende 8 Şubat'ta transfer oldum ikiz bebeklerini bekliyorum 6 +3 teyim kalp atislarini daha duyamadik böyle olan oldu mu
hayırlı lsun sağlıkla büyüsünler insallah :) kalp atışı biraz geç duyuluyor herhalde genelde. inşalah en kısa zamanda duyarsınız

Merhaba kızlar bende 8 Şubat'ta transfer oldum ikiz bebeklerini bekliyorum 6 +3 teyim kalp atislarini daha duyamadik böyle olan oldu mu
maşallahhh. Allah tamamına erdirsin. ben ilk gebeliğimde 6+3te duymuştuk ama genelde 7den sonra duyuluyor. o yüzden endişe etme

sen her türlü keseyi görürsün. beni ptesi çağırdı doktor. yarın bir test daha istedi. benim de çarşamba 4kat birden fırladı
Bana kalbi bole gorebilirmisim gibi gelio nerdeyse tektir di mi? Dondurulmus 5. Gun bolunemez icerde heralde? Evet senin de 4 kat arttigini gorunce normal bu olabiliyor diye dusundum. Kizimda hep 2 kat 2 kat gitmisti ve smdi de oyle cok duzenli sakin bir cocuktur surprizi yoktur. Bu simdiden haylaz diye esimle dalga geciyoruz

dondurulmuş 5.gün embriyos içerde bölünebilir kızlar bilginize

embriyo kağıdınızda hatching işaretli mi bakın bakalım, genelde hatching olan yani kabuğundan cıkan embriyolarda rahimde tekrar bölünme olabiliyo.

bölünebiliyor canım. benim de korkum o. iki transfer ettirmedik macera olmasın diye bir deiçerde bölündüysenasip bakalım. 9.gün için benim değer de yüksek. ama dondurulmuşlrda hcg yüksek çıkıyor çoğunlukla

ben kağıt falan almadım da sormadım da. nasip artık iki de olursa nasibimiz deriz

Kagitta yzmiyor oyle bir sey ama... bi tirstim su an

Dondurulmus oldugu icindir diye dusunuyorum ben de

Arkadaşlar 24 şubatta transfer oldum 5. Gün embriyosu 10. Gün 400 çıkmıştı ama kafama takıldı şimdi biz kaçıncı haftaya da oluruz gebelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…