- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
benimki de dondurulmuş ama senin değerin baya yüksek, bekleyip görelim :) ama kişide kişye değişiyor beta hcg. o yüzden hafta aralıkları cok farklı ya. aman sağlıkla gelsinler de :)
En son kac cikmisti canim degerin? Masallah masallah... pazartesi de guzel haber alcaksinbuarada ben keseyi göremedim tam, yani siyah nokta gibi bişey gösterdi doktorum etrafı beyazlı gibi. değer düşük o yüzden tam gözükmüyo dedi,ptesi tekrar gidicem. ama içerde her sey yolunda gözüküyo dedi ters bişey yokmuş. inşallah ptesi görürüm tam olarak dua edin bana
en son dün baktırdım 589 çıkmıştı, dün konuştğumzda da yarın gel ama gözükmeyebilir daha demişti. bugün gittik işte, böyle siyah noktacık mercimek tanesi gibi etrafı beyazlı bir şey. kese oluşmaya başlamış falan dedi ama ptesi gelirsen daha net görürüz değerin 1500 lerde olur dedi. senin çocuğun vardı demi normaldir değil mi böyle ufak olmasıEn son kac cikmisti canim degerin? Masallah masallah... pazartesi de guzel haber alcaksin
en son dün baktırdım 589 çıkmıştı, dün konuştğumzda da yarın gel ama gözükmeyebilir daha demişti. bugün gittik işte, böyle siyah noktacık mercimek tanesi gibi etrafı beyazlı bir şey. kese oluşmaya başlamış falan dedi ama ptesi gelirsen daha net görürüz değerin 1500 lerde olur dedi. senin çocuğun vardı demi normaldir değil mi böyle ufak olması
Yani evet deger cok azken gitmissin canim hep diyoruz ya 1000 olunca vajinal 6000lerde karindan gozukur diye.. o yuzden ufaktir. Valla ben de kese vs hatirlamiyorum inan ki. 2 transferimde de bak bak embriyo dediler nere rahim ne embriyo neresi nerde hic anlamadimsomurtkankiz ben hayatımdahiç kese de görmediğimden başka bişey de gösterseler anlamazdım zaten :) ama sonuçta terslik olsa doktor söylerdi diye panik yapmadım.
doktorum cok uzun yıllardır tanıdığındna beri benden aceleci cktı :) ben ptesi geleyim demiştim o dedi belki gözükür gel bakalım diyeYani evet deger cok azken gitmissin canim hep diyoruz ya 1000 olunca vajinal 6000lerde karindan gozukur diye.. o yuzden ufaktir. Valla ben de kese vs hatirlamiyorum inan ki. 2 transferimde de bak bak embriyo dediler nere rahim ne embriyo neresi nerde hic anlamadimyolk vs deniyor o nasi anlasilir bilmiyorum. Ama dedigin gibi dr her sey yolunda dediyse yolundadir
Betahcg kaçtı canım seninbuarada ben keseyi göremedim tam, yani siyah nokta gibi bişey gösterdi doktorum etrafı beyazlı gibi. değer düşük o yüzden tam gözükmüyo dedi,ptesi tekrar gidicem. ama içerde her sey yolunda gözüküyo dedi ters bişey yokmuş. inşallah ptesi görürüm tam olarak dua edin bana
dün 589du kuzumBetahcg kaçtı canım senin
Bu akşam prolüton iğnem var ama test günüm yarın sizce ne yapayım iğneye gittiğimde kanımı vereyim mi bende hiç kanama falan yok anlayamadım vallahi aklımdan hiç çıkmıyo ne oldu diye düşünmekten keşke içimizi görebilseydik çok meraktayımKuzum doktorum bana erken test yapanlarda artış oranı normalim altında olabiliyor demişti tam 48 saat sonra tekrar ver üzülme hemen zor biliyorum ama
inşallah hayırlı sonuç alırsın değerin artmıştır kuzumKızlar bende bugün tekrar kan vereceğim ne olur bana da dua edin yükselmiş olsun sağlıklı bir gebelik olsun hiç umudum yok ama. After 10 normal gebelik testini yaptım ilk idrarimla sabah çok çok silik çıkıyor. Demek ki o 7 olan deger bile dusuyor galiba.
Bende sen kanama olmadı canımBu akşam prolüton iğnem var ama test günüm yarın sizce ne yapayım iğneye gittiğimde kanımı vereyim mi bende hiç kanama falan yok anlayamadım vallahi aklımdan hiç çıkmıyo ne oldu diye düşünmekten keşke içimizi görebilseydik çok meraktayım
İnşallah canım inşallah. Artık gerçekten bu da kimyasal olursa merkezden ve doktordan şüphelenecegim. Birşey yok deyip tekrar tekrar kimyasalı yaşamak beni kahrediyor. Yoruldum işten izin almaktan memurum birde doğuda bulundugum yerde tüp bebek yapan merkez yok yakın ile gidip geliyorum.inşallah hayırlı sonuç alırsın değerin artmıştır kuzum
Canım senin transfer günün neydi bir de kaç günlük embriyoydu..en son dün baktırdım 589 çıkmıştı, dün konuştğumzda da yarın gel ama gözükmeyebilir daha demişti. bugün gittik işte, böyle siyah noktacık mercimek tanesi gibi etrafı beyazlı bir şey. kese oluşmaya başlamış falan dedi ama ptesi gelirsen daha net görürüz değerin 1500 lerde olur dedi. senin çocuğun vardı demi normaldir değil mi böyle ufak olması
Bende sen kanama olmadı canım
7 ile idrarda silik çıkması bir mucize zaten.. benim 30 değerle çok siliktiKızlar bende bugün tekrar kan vereceğim ne olur bana da dua edin yükselmiş olsun sağlıklı bir gebelik olsun hiç umudum yok ama. After 10 normal gebelik testini yaptım ilk idrarimla sabah çok çok silik çıkıyor. Demek ki o 7 olan deger bile dusuyor galiba.
Valla anlamadım canım bak böyle çıkıyor7 ile idrarda silik çıkması bir mucize zaten.. benim 30 değerle çok silikti
Testin üstünde 10 ml hcg de pozitif sonuç yazıyor. Akşam iş çıkışı tekrar bir kan vereceğim belli olur artık canım7 ile idrarda silik çıkması bir mucize zaten.. benim 30 değerle çok silikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?