Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

doktorum cok uzun yıllardır tanıdığındna beri benden aceleci cktı :) ben ptesi geleyim demiştim o dedi belki gözükür gel bakalım diye inşallah ptesi görürüz dhaa net
Doktor da tam kafaymis benimki kafami kirar sadece bi bakis atar sacmalama somurtkancim hadi canim sonra gorusuruz der

Değerin az oldugu için henüz küçüktür canım.. 1200 değerden iki gün sonra ilk keseyi 2 gun sonra da diğer keseyi gördük biz.. Bugünde kalp atışlarını gördük ama duyamadık henüz çok küçükler

Benim kendi doktorumda randevum sali gunu normal ozel hastanede kan vericekdim ultrasyondada bakalim.dediler ben vajinal istemedim direk karindan bakdi ve gorundu cok sukur ben hisseediyordum.sag tarafimdaydi ve orda gorundu
Oh çok şükür ..çok sevindim..hayırlısı olsun hakkında canimaynı gün yaptırmışiz transferi benim 05.11.2020 tarihi gösteriyor. .beta hcg değerlerini yazarmısın canim bende birazdan doktora gidicem..

48 saat sonra verebilirsin kuzum evet çok zor beklemek inşallaj daha da güzel çıkar bu sefer

Kızlar benim değer de 156 dan 372 ye çıkmış şükür bu sefer tam 2 yi geçti 10. Günümdü üç kez baktırdığımız için bi daha kana gerek görmedi doktorum on gün sonra kese için gel dedi direkt on gün habersiz kalmak zor olacak ama sözünü dinleyeceğim baktırınca çok geriliyorum

Bu değerde o kadar bile görmek bence çok iyi hem de en azından için rahat etti görünce

Hayırlı olsun canım aynen doktoru dinle erken gidince göremeyince stres oluyor insan hamileliğin tadını çıkar

Bu değerde o kadar bile görmek bence çok iyi hem de en azından için rahat etti görünce
Çok haklısın en azından şuan rahimde ters giden bişey kasılma kanama vs olmadığını görmüş olduk. böyle olunca daha az stresle bekliyor insan. inşallah sağlıkla ilerler de ptesi de keseyi tam görürüm

Sizinki kimyasal mıydı kanamanız olmadı Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın aklım sürekli çıkacak sonuçta
ben daha önce kimyasal yaşadım , idrarda silik çizgi gördüm 7. ve 9.gün. esnemelerim başlamıştı akıntım artmıştı sonra 11. gün idrarda yok denecek kadar silikti, kan verdim 2 gün sonra negatif cıkmıştı. yani belirtilerim yok oldu ve idrardaki silik çizgi nerdeyse yok oldu. sırf o yüzden bu sefer hala test yapıyorum ki idrarda hala aynı koyulukta mı diye. ama korkmayın zaten ne olacaksa olacak. aksine stres yaparsanız daha da risk artacak. hayırlısıyla güzel düşüneim güzel olsun

Oluşmaya başladıysa devamı gelir merak etme

Kızlar kan sulandırıcı iğneleri yada diğer prolutonu falan doktorlara yazdırabiliyormuyuz yazıyorsa kim yazıyor bu iğneleri ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…