- 3 Nisan 2019
- 39
- 14
- 8
- 34
Doktor da tam kafaymisdoktorum cok uzun yıllardır tanıdığındna beri benden aceleci cktı :) ben ptesi geleyim demiştim o dedi belki gözükür gel bakalım diyeinşallah ptesi görürüz dhaa net
Bende kan verdiğimde 33tü bir gün öncesinde yaptım silik çıkmıştıTestin üstünde 10 ml hcg de pozitif sonuç yazıyor. Akşam iş çıkışı tekrar bir kan vereceğim belli olur artık canım
Bu çok da silik değil canım bence arttı değerin..Valla anlamadım canım bak böyle çıkıyor
Benim transfer günüm 17 şubat tı 5 günlük embriyoyduCanım senin transfer günün neydi bir de kaç günlük embriyoydu..
Cocukluğumu bilir öyle diyimDoktor da tam kafaymisbenimki kafami kirar sadece bi bakis atar sacmalama somurtkancim hadi canim sonra gorusuruz der
Ben de 19 şubatta olmuştum canım 5. Gün embriyosu aynı zamanlarda olmuşuz benim de minik bir kesem göründü. Yolk sac ve bebek daha görünmedi henüz erken dedi carşamba günü gitmiştim.Benim transfer günüm 17 şubat tı 5 günlük embriyoydu
İnsallahhBen de 19 şubatta olmuştum canım 5. Gün embriyosu aynı zamanlarda olmuşuz benim de minik bir kesem göründü. Yolk sac ve bebek daha görünmedi henüz erken dedi carşamba günü gitmiştim.
bakalım haftaya inşallah görürüz:)
Değerin az oldugu için henüz küçüktür canım.. 1200 değerden iki gün sonra ilk keseyi 2 gun sonra da diğer keseyi gördük biz.. Bugünde kalp atışlarını gördük ama duyamadık henüz çok küçükleren son dün baktırdım 589 çıkmıştı, dün konuştğumzda da yarın gel ama gözükmeyebilir daha demişti. bugün gittik işte, böyle siyah noktacık mercimek tanesi gibi etrafı beyazlı bir şey. kese oluşmaya başlamış falan dedi ama ptesi gelirsen daha net görürüz değerin 1500 lerde olur dedi. senin çocuğun vardı demi normaldir değil mi böyle ufak olması
Oh çok şükür ..çok sevindim..hayırlısı olsun hakkında canimBenim kendi doktorumda randevum sali gunu normal ozel hastanede kan vericekdim ultrasyondada bakalim.dediler ben vajinal istemedim direk karindan bakdi ve gorundu cok sukur ben hisseediyordum.sag tarafimdaydi ve orda gorundu
48 saat sonra verebilirsin kuzum evet çok zor beklemek inşallaj daha da güzel çıkar bu seferBu akşam prolüton iğnem var ama test günüm yarın sizce ne yapayım iğneye gittiğimde kanımı vereyim mi bende hiç kanama falan yok anlayamadım vallahi aklımdan hiç çıkmıyo ne oldu diye düşünmekten keşke içimizi görebilseydik çok meraktayım
Bu değerde o kadar bile görmek bence çok iyi hem de en azından için rahat etti görüncebuarada ben keseyi göremedim tam, yani siyah nokta gibi bişey gösterdi doktorum etrafı beyazlı gibi. değer düşük o yüzden tam gözükmüyo dedi,ptesi tekrar gidicem. ama içerde her sey yolunda gözüküyo dedi ters bişey yokmuş. inşallah ptesi görürüm tam olarak dua edin bana
Hayırlı olsun canımKızlar benim değer de 156 dan 372 ye çıkmış şükür bu sefer tam 2 yi geçti10. Günümdü üç kez baktırdığımız için bi daha kana gerek görmedi doktorum on gün sonra kese için gel dedi direkt on gün habersiz kalmak zor olacak ama sözünü dinleyeceğim baktırınca çok geriliyorum
Çok haklısın en azından şuan rahimde ters giden bişey kasılma kanama vs olmadığını görmüş olduk. böyle olunca daha az stresle bekliyor insan. inşallah sağlıkla ilerler de ptesi de keseyi tam görürümBu değerde o kadar bile görmek bence çok iyi hem de en azından için rahat etti görünce
Bende adet ağrısı gibi ağrı vardı ve göğüslerim acıyordu büyüdü ve son 2 günde damarlaşma oldu. Ama lekelenme olmadı bendeSizde durum neydi canım çok sıkkın belkife boşuna üzülüyorum ama bilemiyorum insan düşünmeden edemiyo
ben daha önce kimyasal yaşadım , idrarda silik çizgi gördüm 7. ve 9.gün. esnemelerim başlamıştı akıntım artmıştı sonra 11. gün idrarda yok denecek kadar silikti, kan verdim 2 gün sonra negatif cıkmıştı. yani belirtilerim yok oldu ve idrardaki silik çizgi nerdeyse yok oldu. sırf o yüzden bu sefer hala test yapıyorum ki idrarda hala aynı koyulukta mı diye. ama korkmayın zaten ne olacaksa olacak. aksine stres yaparsanız daha da risk artacak. hayırlısıyla güzel düşüneim güzel olsunSizinki kimyasal mıydı kanamanız olmadı Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın aklım sürekli çıkacak sonuçta
Oluşmaya başladıysa devamı gelir merak etmeÇok haklısın en azından şuan rahimde ters giden bişey kasılma kanama vs olmadığını görmüş olduk. böyle olunca daha az stresle bekliyor insan. inşallah sağlıkla ilerler de ptesi de keseyi tam görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?