Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızlar kan sulandırıcı iğneleri yada diğer prolutonu falan doktorlara yazdırabiliyormuyuz yazıyorsa kim yazıyor bu iğneleri ???
Kuzum aile hekimleri doktorlar vs yazabiliyor ama tabii aylık sınırı var sanırım, benim kan sulandırıcı peynir ekmek gibi gittiğinden yetişmiyor

Kuzum aile hekimleri doktorlar vs yazabiliyor ama tabii aylık sınırı var sanırım, benim kan sulandırıcı peynir ekmek gibi gittiğinden yetişmiyor
Ahhh hadi ya kuzum bide sınır mı koymuşlar aile hekimine bi sorayım bakayım haftaya şimdi bugün gene aldık bidakine yazdırayım ayda bir kere mi veriyorlarmış kuzum birde rapor çıkartılıyormuş gibi o Nasıl oluyor acaba

Kızlar yumurta büyütme döneminde e2 değerinizi hatırlıyor musunuz
13 Eylül 2019 adetin ilk günü

16.09 4.gün e2 = 58.11 ertesi gün iğnelere başlamışım.
20 Eylül 2019 e2=841.50
23 Eylül 2019 e2=2195
26 Eylül 2019 e2=3.000
28 Eylül 2019 e2=6.752 ve 30 eylülde sabah yumurta toplamaya girmişim.

Rapor işini bilmiyorum ama bilen yazsın lütfen. Cünkü cidden benim 1 kutu oksapar 5 günlük, dolayısıyla ayda 6 kutu bitiyor.

Rapor işini bilmiyorum ama bilen yazsın lütfen. Cünkü cidden benim 1 kutu oksapar 5 günlük, dolayısıyla ayda 6 kutu bitiyor.
Aynen canım ya çokta pahalı enox aldık bugün 240 lira zaten hemen bitiyor birde diğer iğneler ilaçlar var eczacı demiş eşime yazdırın bunu her hafta bu kadar para veriyorsunuz demiş bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bu konuda

Kaç yumurta çıktı canım

Kaç yumurta çıktı canım
ultrasonda 22 yumurta gözüktü 15 tanesi doluyd foliküllerin. 15 yumurta toplandı kuzum, sonradan 13 tanesinin olgun olduğu söylendi. 11 tanesi döllendi, 9u 5.güne gitti 2 si 6.güne bekletildi ama kalite beğenmedikleri için dondurmadılar. toplamda 9 embriyom olmuş oldu 5.gün blastokist yani

Maşallah canım gayet güzel

5+1de gordum keselerimi karindan,senin de gorunebilir

Transferden hemen sonra receteyi yazarken raporu da cikariyordu benim doktorum. Tamamen ucretsiz olmuyor onda da ama cuzi bir miktar odeniyor diye biliyorum.hic pozitif sonuc alamadigim icin ne kadar faydasi oldugunu bilmiyorum pek de. Ama rapora baktigimda 3 aylik bir rapor oldugunu gormustum. 9 yil once normal yolla olan bir gebeligim var onda da kullanmistim pihtilasma icin o zaman rapor ciktiginda h8c ucret odenmiyordu şu an degişmiş sistem.

Canm ben progestan igneyi estrofemi filan yazdiriyorm ama aile hekimi 2 paket yaziyo daha fazlasini devlet vermiyor her bittiginde gidip yazdirmak gerekiyor benim ignelerim bitiyor gidiyorm yazdirmaya gunu dolmamis diyo anlamadm o iside.
Birde crinone jel i kadin dogumda yazdirmak gerekiyormus aile hekimi yazdi ama eczaci verilmiyo kadin dogum doktorunun yazmasi lazim dedi yani her ilaci yazmiyolar.

Bende progestan alıyorum günde iki tüp 5 günlük veriyor sorun olmuyor bende.. Normal fiyatı 110 du yazınca 20 lira.. Hatta bu sefer 3 kutu verdi bana doktor.. Sen doktora kullandığın miktarı söyle hiç olmasa bi yazarsın bi alırsın..

Heee anladım canım ben aile hekimine gitsem prolutonu kan sulandırıcıyı bide estrofemi yazar ozaman dimi jel kullanmıom fitil kullanıom progestan onuda yazar belki aile hekimi bi sorayım bari ya

Estrofemi bi kere 2 kutu verdi daha alamadım ama progestani alabiliyorum doktora günlük nekadar kullandığını belirtirseniz verir bazılar haftada bir yazıyor ona dikkat edin..

Aynen ya iyiymiş öyle baya fiyat düşüyormuş aile hekimimi yazıyor seninkinide canım

Estrofemi bi kere 2 kutu verdi daha alamadım ama progestani alabiliyorum doktora günlük nekadar kullandığını belirtirseniz verir bazılar haftada bir yazıyor ona dikkat edin..
Canm soyledim onlarin belirli kriterleri filan varmis oyle dedi 1 gun arayla vuruluyorum 2 ampul dedim bizim kriterlerimiz oluyo falan dedi bu hafta açik cikti bu sekilde ama Allahtan evde vardi bi paket yazdiriyoken dikkat edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…