Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Canm soyledim onlarin belirli kriterleri filan varmis oyle dedi 1 gun arayla vuruluyorum 2 ampul dedim bizim kriterlerimiz oluyo falan dedi bu hafta açik cikti bu sekilde ama Allahtan evde vardi bi paket yazdiriyoken dikkat edicem
Aslında uğramamak için öyle yapıyorlar ben 1 hafta uğraştım en sonunda şikayet ettim öyle böyle sorunumu çözdüler.. Bi dünya para veriyorum ilaçlara dedim baya yordular beni

Canm soyledim onlarin belirli kriterleri filan varmis oyle dedi 1 gun arayla vuruluyorum 2 ampul dedim bizim kriterlerimiz oluyo falan dedi bu hafta açik cikti bu sekilde ama Allahtan evde vardi bi paket yazdiriyoken dikkat edicem
Ayrıca bende her gün iki ampul vuruluyorum..

Estrofemi bi kere 2 kutu verdi daha alamadım ama progestani alabiliyorum doktora günlük nekadar kullandığını belirtirseniz verir bazılar haftada bir yazıyor ona dikkat edin..
Estrofem mesela aylık 1 kutu karşılıyormuş devlet, ben 4 günde 1 kutu bitiriyorum. Şuan bile mayıs bilmem kaça kadar estrofem yazdırıyor gözüküyorum. Raporu merkezi arayııp sorucam

Ya demekki sadece ben problem yaşamamisim
Bi önceki aile hekimim çok iyiydi gidiyordum sorgusuz ilaçlarımı yazıyordu.. Adres değişikliği nedeniyle evime yakın sağlık ocağına kayıt oldum ilk doktor hiç bişey yazamiyordu ama şimdiki doktordan da memnunum çok iyi oda ne istesem yazıyor..

Estrofem mesela aylık 1 kutu karşılıyormuş devlet, ben 4 günde 1 kutu bitiriyorum. Şuan bile mayıs bilmem kaça kadar estrofem yazdırıyor gözüküyorum. Raporu merkezi arayııp sorucam
Aynen canım bende sabah akşam 1×2 kullanıyordum iki kutu verdi daha veremedi gerçi estrofem ucuz diğerlerini yazsında estrofemi alırım.. Tam bitti doktorda bırak dedi zaten..

Dogru diyosun doktor cok fark ediyor ya

Bu çok da silik değil canım bence arttı değerin..
Hemen belirginlesmiyor kuzum bakalım birazcık umut varsa bugün belli olur. 4. Gün verdim 1.20 den küçüktü iki gün sonra verdim 7.53 tü. Düşününce 2 günde nerdeyse 7 kat artmış ama içimde nedense kötü bir korku var

Merhaba kızlar. Hamile olanları tebrik ediyorum . Bekleyenlere de allahtan güzel haberler diliyorum. Benim bugün 3. Günüm evde idrar yaptım negatif çok mu erken

Heee anladım canım ben aile hekimine gitsem prolutonu kan sulandırıcıyı bide estrofemi yazar ozaman dimi jel kullanmıom fitil kullanıom progestan onuda yazar belki aile hekimi bi sorayım bari ya
Canım seni görünce yazayım dedim. Aile hekimi estrofem kan sulandırıcım ve progestanları yazdı benim. Ancak sınırlı yazıyor. Doktoruma pıhtılaşma ile ilgili genetik raporumu hazırlayan kişinin pıhtılaşmaya biraz yatkın olduğumu söyleyişini hatırlattım ben bu gidişimde. Baktı ve doğuma kadar kullanırız herhalde rapor çıkartıyım dedi. Rapor 3 aylık kullanım ilacımı verdi. Sonra tekrar çıkartılacak.

Ben dayanamadim pazartesi gunu icin gebelik takibimi yapacak doktorumdan randevu aldim. Benim tup bebek doktorum gebe takibi yapmiyor kese kalp sonrasi. Diger anne adaylarina yetisebilmek adina Pzartesi 16da randevum. Haber verecegim sizlere de
benim de pazartesi 12:00de.artık burdaki kendi doktorumlayız bizde

Kızlar merhaba, ben de 29 şubatta ilk transferimi oldum, 5. Gün embriyosuydu, doktorum genel görüntünün çok iyi olduğunu, gebelik beklediğini söylemişti. Transfer sonrası progesteron iğnesini kalçamdan vurdular, akşama doğru iğnenin vurulduğu tarafım kalçadan ayak ucuma kadar öyle şiddetli kasıldı ve ağrıdı ki kalça kısmıma ısı bandı yapıştırıp ısıtıp açmaya çalıştım çünkü ağrıdan bayılıcak gibiydim, sizce embriyo tutunmasına sıkıntı vermiş midir ateş iyi değil diyorlar ancak bölgesel ısı bandı ve sıcak tutup kasları açmaya çalıştım 2 gün boyunca, ayağa bile kalkamadım berbat bir iğneymiş ((

Sağol canım benim ya benim o testim yapılmadı varmı yokmu bilmiom sorcam bakalım yazarlar mı banada yada aylık yazar İnş. Canım hiç bilmiyordum bunların yazıldığını aylardır alıyoruz bu ilaçları hepimiz yazdırmayanlarda yazdırsın iyi oldu öğrendiğiniz. Pıhtı testini ne kadarsa yaptırdın canım

Bir de ben transfer sonrası 3 gece boyunca yatak sırılsıklam olacak kadar terledim. Aranızda bu belirtiyi yaşayan oldu mu? Ateşim var gibi değildi, ama inanılmaz bir terleme ile uyanıyordum, 4. Gün sonrası geçti. Bugün transfer sonrası 6. Günündeyim, 9 unda kan testi yaptırıcam bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…