Evet canım onu bir sorucam ben haftaya gidip ne kadar kullancamıda bilmiom ama soracam bakalımRaporda hiç ücret çıkmadı. aile hekimi yazdığında reçeteli oluşundan para ödeniyor. Raporu çıkarttır sen en iyisi o. Uzun kullanacaksan
Kesinlikle jel ve iğneler asıl tutuyor.Aynen canım bende sabah akşam 1×2 kullanıyordum iki kutu verdi daha veremedi gerçi estrofem ucuz diğerlerini yazsında estrofemi alırım.. Tam bitti doktorda bırak dedi zaten..
5.gün embriyosu için bile 3.gün cok erken kuzumMerhaba kızlar. Hamile olanları tebrik ediyorum . Bekleyenlere de allahtan güzel haberler diliyorum. Benim bugün 3. Günüm evde idrar yaptım negatif çok mu erken
Teşekkür ederim canım. 5. Gün embriyosu. Ben hep okuyorum sizi . Somurtkankız 4. Gün yapınca bende gaza gelip yaptım. Gerçi onunki kan testiydi ama olsun bi umut çıkar mı dedim5.gün embriyosu için bile 3.gün cok erken kuzumen azından 5.gün kşamı tekrarla ama asıl 6.günde falan belli oluyor zaten 2 gün içerisinde tutunuyor. Daha kana bile geçmeye yeni başlamıştır tutunduysa
Gecmiş olsun bir bilgim yok ama keşke doktorunuza sormadan kullanmasaydiniz.. Sıcak iyi değil evet ama ısı bandını bilmiyorum..Kızlar merhaba, ben de 29 şubatta ilk transferimi oldum, 5. Gün embriyosuydu, doktorum genel görüntünün çok iyi olduğunu, gebelik beklediğini söylemişti. Transfer sonrası progesteron iğnesini kalçamdan vurdular, akşama doğru iğnenin vurulduğu tarafım kalçadan ayak ucuma kadar öyle şiddetli kasıldı ve ağrıdı ki kalça kısmıma ısı bandı yapıştırıp ısıtıp açmaya çalıştım çünkü ağrıdan bayılıcak gibiydim, sizce embriyo tutunmasına sıkıntı vermiş midirateş iyi değil diyorlar ancak bölgesel ısı bandı ve sıcak tutup kasları açmaya çalıştım 2 gün boyunca, ayağa bile kalkamadım berbat bir iğneymiş ((
Canim benim 4. Gun 0.389du..15. Gun 1871 cikti:) 4 cok erkenmis onu anladim..7.gun 34.5 ciktiHemen belirginlesmiyor kuzum bakalım birazcık umut varsa bugün belli olur. 4. Gün verdim 1.20 den küçüktü iki gün sonra verdim 7.53 tü. Düşününce 2 günde nerdeyse 7 kat artmış ama içimde nedense kötü bir korku var
Yaaaaabenim de pazartesi 12:00de.artık burdaki kendi doktorumlayız bizde
Yok transfer gunu sayilmiyor :) ah canim sen bana ne bakiyorsun :) bak yazdim 6. Ya da 7. Gun en erken kan testi icin. Biliyorum saatler gecmiyor ama dayanmalisin :)Teşekkür ederim canım. 5. Gün embriyosu. Ben hep okuyorum sizi . Somurtkankız 4. Gün yapınca bende gaza gelip yaptım. Gerçi onunki kan testiydi ama olsun bi umut çıkar mı dedimtransfer gününü saymıyoruz dimi
Tüp bebek doktoru yazdı bana eğer doktorun kullanacaksın diyorsa yazar bence aksi saçma olur. Pıhtı için bir test değildi ben düşüklerden sonra genetik test yaptırmıştım eşimle orada benim için bu sonucu söylemişti. Üniversite hastanesinde genetik bölümünde ücretsiz yaptırdım. Sadece pıhtılaşmaya bakılan ücretli testler varsa bilmiyorum ama.Sağol canım benim ya benim o testim yapılmadı varmı yokmu bilmiom sorcam bakalım yazarlar mı banada yada aylık yazar İnş. Canım hiç bilmiyordum bunların yazıldığını aylardır alıyoruz bu ilaçları hepimiz yazdırmayanlarda yazdırsın iyi oldu öğrendiğiniz. Pıhtı testini ne kadarsa yaptırdın canım
Senin , sonucum olumsuz kızlar demeni hatırlıyorumYok transfer gunu sayilmiyor :) ah canim sen bana ne bakiyorsun :) bak yazdim 6. Ya da 7. Gun en erken kan testi icin. Biliyorum saatler gecmiyor ama dayanmalisin :)
Sorucam doktorada postu testleri özelde ücretli oluyor tam fiyatlarını bilmiyorum ama ücretli söylemişti drTüp bebek doktoru yazdı bana eğer doktorun kullanacaksın diyorsa yazar bence aksi saçma olur. Pıhtı için bir test değildi ben düşüklerden sonra genetik test yaptırmıştım eşimle orada benim için bu sonucu söylemişti. Üniversite hastanesinde genetik bölümünde ücretsiz yaptırdım. Sadece pıhtılaşmaya bakılan ücretli testler varsa bilmiyorum ama.
Bugün 11.günBugün kaçıncı günün?
Rışben daha önce kimyasal yaşadım , idrarda silik çizgi gördüm 7. ve 9.gün. esnemelerim başlamıştı akıntım artmıştı sonra 11. gün idrarda yok denecek kadar silikti, kan verdim 2 gün sonra negatif cıkmıştı. yani belirtilerim yok oldu ve idrardaki silik çizgi nerdeyse yok oldu. sırf o yüzden bu sefer hala test yapıyorum ki idrarda hala aynı koyulukta mı diye. ama korkmayın zaten ne olacaksa olacak. aksine stres yaparsanız daha da risk artacak. hayırlısıyla güzel düşüneim güzel olsun
13 Eylül 2019 adetin ilk günü
16.09 4.gün e2 = 58.11 ertesi gün iğnelere başlamışım.
20 Eylül 2019 e2=841.50
23 Eylül 2019 e2=2195
26 Eylül 2019 e2=3.000
28 Eylül 2019 e2=6.752 ve 30 eylülde sabah yumurta toplamaya girmişim.
Canım ya sen ne güzel insansınCanim benim 4. Gun 0.389du..15. Gun 1871 cikti:) 4 cok erkenmis onu anladim..7.gun 34.5 cikti
Canım benim o şekilde . Transferden beri her gece sırılsıklam oluyorum kalkıp üst değiştiriyorum. Benim hala devam ediyor 10.günüm bugün.Bir de ben transfer sonrası 3 gece boyunca yatak sırılsıklam olacak kadar terledim. Aranızda bu belirtiyi yaşayan oldu mu? Ateşim var gibi değildi, ama inanılmaz bir terleme ile uyanıyordum, 4. Gün sonrası geçti. Bugün transfer sonrası 6. Günündeyim, 9 unda kan testi yaptırıcam bakalım hayırlısı
Canım benim o şekilde . Transferden beri her gece sırılsıklam oluyorum kalkıp üst değiştiriyorum. Benim hala devam ediyor 10.günüm bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?