Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Raporda hiç ücret çıkmadı. aile hekimi yazdığında reçeteli oluşundan para ödeniyor. Raporu çıkarttır sen en iyisi o. Uzun kullanacaksan
Evet canım onu bir sorucam ben haftaya gidip ne kadar kullancamıda bilmiom ama soracam bakalım

Merhaba kızlar. Hamile olanları tebrik ediyorum . Bekleyenlere de allahtan güzel haberler diliyorum. Benim bugün 3. Günüm evde idrar yaptım negatif çok mu erken
5.gün embriyosu için bile 3.gün cok erken kuzum en azından 5.gün kşamı tekrarla ama asıl 6.günde falan belli oluyor zaten 2 gün içerisinde tutunuyor. Daha kana bile geçmeye yeni başlamıştır tutunduysa

Kızlar e2 değerim 350 çıkmış 6 gün iğne yapmıştım hemşire aradı dozu 350 ye çıkardılar sanırım değer az geldi

5.gün embriyosu için bile 3.gün cok erken kuzum en azından 5.gün kşamı tekrarla ama asıl 6.günde falan belli oluyor zaten 2 gün içerisinde tutunuyor. Daha kana bile geçmeye yeni başlamıştır tutunduysa
Teşekkür ederim canım. 5. Gün embriyosu. Ben hep okuyorum sizi . Somurtkankız 4. Gün yapınca bende gaza gelip yaptım. Gerçi onunki kan testiydi ama olsun bi umut çıkar mı dedim transfer gününü saymıyoruz dimi

Gecmiş olsun bir bilgim yok ama keşke doktorunuza sormadan kullanmasaydiniz.. Sıcak iyi değil evet ama ısı bandını bilmiyorum..

Canim benim 4. Gun 0.389du..15. Gun 1871 cikti:) 4 cok erkenmis onu anladim..7.gun 34.5 cikti

Yok transfer gunu sayilmiyor :) ah canim sen bana ne bakiyorsun :) bak yazdim 6. Ya da 7. Gun en erken kan testi icin. Biliyorum saatler gecmiyor ama dayanmalisin :)

Tüp bebek doktoru yazdı bana eğer doktorun kullanacaksın diyorsa yazar bence aksi saçma olur. Pıhtı için bir test değildi ben düşüklerden sonra genetik test yaptırmıştım eşimle orada benim için bu sonucu söylemişti. Üniversite hastanesinde genetik bölümünde ücretsiz yaptırdım. Sadece pıhtılaşmaya bakılan ücretli testler varsa bilmiyorum ama.

Yok transfer gunu sayilmiyor :) ah canim sen bana ne bakiyorsun :) bak yazdim 6. Ya da 7. Gun en erken kan testi icin. Biliyorum saatler gecmiyor ama dayanmalisin :)
Senin , sonucum olumsuz kızlar demeni hatırlıyorum inşallah senin gibi olur seni baz aldım aynı performansı bekliyorum kendimden

Sorucam doktorada postu testleri özelde ücretli oluyor tam fiyatlarını bilmiyorum ama ücretli söylemişti dr

İşte benimde kafamı karıştıran değerin azda olsa artması idrardada hala daha çıkıyo olması yarın kan günüm bakalım ne çıkacak meraktayım
Rış

Benim e2 değerime 1 kere bakıldı sonra hiç bakılmadı iyi gidiyo ilk bakılmada diye 44 yumurtam toplanmıştı

Canım benim o şekilde . Transferden beri her gece sırılsıklam oluyorum kalkıp üst değiştiriyorum. Benim hala devam ediyor 10.günüm bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…