Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Benim ilk ikisinde de oldu çok kaşıntım hele ikinci delirtmisti beni resmen ama ikisinde de pozitifi gördüm ona rağmen merak etme :) ne kdr erken o kdr iyi inşallah güzel haber alırsın canım
Inan içime su serptin bende dün akşam kaşıntıdan delirdim şimdi hastaneden aradılar progesteronu ağızdan alicam bide travazol sürebilirsin dedi

Inan içime su serptin bende dün akşam kaşıntıdan delirdim şimdi hastaneden aradılar progesteronu ağızdan alicam bide travazol sürebilirsin dedi
Oral cok bulantı baş dönmesi yapıyormuş diye duydum. Kaşıntıdan iyidir ama iğne kullanıyorsun bide dimi

Ok aynı anda msj atmışız oyüzden iki kere sormus oldum cuma gunu 100 un ustune cikar galiba katlanmalar duzgunse degil mi?
Olsun valla insan böyle güzel şeyleri yazmaktanda okumaktanda sıkılmıyor hiç bilmiyorum ki kuzum iki katı artıyorsa 50 civarlarında olur herhalde hiç bilmiyorum ki

Kafana takma canım bişey olmaz inşallah ama bendede o bölgelerde hafif sancılar dolanıyo

Oral cok bulantı baş dönmesi yapıyormuş diye duydum. Kaşıntıdan iyidir ama iğne kullanıyorsun bide dimi
Evet pruloton iğne kullanıyorum3 günde 1 vuruluyorum günde 3 kere progesteron corasprin folik asit bide climara karnıma bant olarak yapıştırdım

Kafana takma canım bişey olmaz inşallah ama bendede o bölgelerde hafif sancılar dolanıyo
Inşallah canım bende öyle hafif sancı gelip gidiyor sabah aniden rahimde kasılma oldu onunla uyandım simdj iyi ama adet sancisi gibi gidip geliyor ama iyi bişey sanirim genelde öyle yazmis herkes tutunmaya çalışıyordu belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…