İnş güzel geçer canım dua ediyorum hepiniz icinYarın vericem Bi daha ona göre gün vericek çok korkuyorum inan. İnş güzel geçer. Sen napicaksin
Kübracim sen kan testi yapmıştin sanki bidahaki nezamn?Kuzum sen ne zaman kan yapcan?
İnşallah güzel olacak bana da güç vereceksin benimde cuma günü tekrar vericem kanYarın vericem Bi daha ona göre gün vericek çok korkuyorum inan. İnş güzel geçer. Sen napicaksin
Evt canım yaptım 8. Gün 23.73 çıktı doktor iyi dedi. Cuma günü tekrar yapıcam sen naptın idrar testi ne zaman yapcanKübracim sen kan testi yapmıştin sanki bidahaki nezamn?
hangi gun kac ckmisti? Bende cuma gunu verecem nasipse kanİnşallah güzel olacak bana da güç vereceksin benimde cuma günü tekrar vericem kan
Kuzum benim 7. Gün çıktı5gün emembriyosu idrarda ne zazaman belli olur 3cu denemem ama öncekılerde hiç idrar testi yapmadım
7. Gün idrarda 8. Gun kanda 23.73 kuzumhangi gun kac ckmisti? Bende cuma gunu verecem nasipse kan
Ok aynı anda msj atmışız oyüzden iki kere sormus oldum7. Gün idrarda 8. Gun kanda 23.73 kuzum
Inan içime su serptinBenim ilk ikisinde de oldu çok kaşıntım hele ikinci delirtmisti beni resmen ama ikisinde de pozitifi gördüm ona rağmen merak etme :) ne kdr erken o kdr iyi inşallah güzel haber alırsın canım
Oral cok bulantı baş dönmesi yapıyormuş diye duydum. Kaşıntıdan iyidir ama iğne kullanıyorsun bide dimiInan içime su serptinbende dün akşam kaşıntıdan delirdim şimdi hastaneden aradılar progesteronu ağızdan alicam bide travazol sürebilirsin dedi
Olsun valla insan böyle güzel şeyleri yazmaktanda okumaktanda sıkılmıyorOk aynı anda msj atmışız oyüzden iki kere sormus oldumcuma gunu 100 un ustune cikar galiba katlanmalar duzgunse degil mi?
Hayirli olsun canım inşallah güzel haberler alırsın hepimiz bu ay güzel haberler alıp ekimde de kucagimiza alırız bebişlerimizi inşallahMerhaba benim de 2 gün önce oldu transferim bende sizler gibi heyecanla bekliyorum
Merhaba benimle aynı gün olmuşsun transferi hayırlısı olur inşl hakkımızda kaçıncı gün embriyosu cnmMerhaba benim de 2 gün önce oldu transferim bende sizler gibi heyecanla bekliyorum
Kafana takma canım bişey olmaz inşallah ama bendede o bölgelerde hafif sancılar dolanıyoKızlar merhaba benimde dün transferim oldu ilk denememiz 5 gün embriyosu transfer edildi ama dün akşam çok kötü bir aksilik olduyumurta toplamadan sonra kaşıntım vardı doktora söyledim ama önemli değil dedi progesteronu fitil olarak aldığım için kaşıntım dahada çoğaldı gece acillik oldum mantar dedi ve hemen temizleme yaptilar bütün heyecanımız gitti acaba tutunmasına sorun olurmu diye sorduk ama olmaz dediler yinede ilk günden moralimiz düştü bugün 1.günün ve sabah rahim kasılmasıyla uyandımbir kaç dakika sürdü ama baya kasildi bilmiyorum ilk günler ağrı yaşayan oldumu aranızda beklemek çok zor benim için
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımEvt canım yaptım 8. Gün 23.73 çıktı doktor iyi dedi. Cuma günü tekrar yapıcam sen naptın idrar testi ne zaman yapcan
Hemen hemen buradaki çoğu kişiyle aynı zamanlarda sonuç alıcagızMerhaba benim de 2 gün önce oldu transferim bende sizler gibi heyecanla bekliyorum
Evet pruloton iğne kullanıyorum3 günde 1 vuruluyorum günde 3 kere progesteron corasprin folik asit bide climara karnıma bant olarak yapıştırdımOral cok bulantı baş dönmesi yapıyormuş diye duydum. Kaşıntıdan iyidir ama iğne kullanıyorsun bide dimi
Inşallah canım bende öyle hafif sancı gelip gidiyor sabah aniden rahimde kasılma oldu onunla uyandım simdj iyi ama adet sancisi gibi gidip geliyor ama iyi bişey sanirim genelde öyle yazmis herkes tutunmaya çalışıyordu belkiKafana takma canım bişey olmaz inşallah ama bendede o bölgelerde hafif sancılar dolanıyo
İnş güzel haberler alırsın canim hayırlı olsunMerhaba benim de 2 gün önce oldu transferim bende sizler gibi heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?