Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Canım benim ilk 3 gün oldu sonra düzeldi, transferin ilk 3 günü progenyx denen o berbat iğne yüzünden bacağım ve kalçam felç gibi oldu ağrıdan transfer gecem duramadım, ağladım, eşim yabancı sitelerde bunun kas ağrısı olduğunu, ağrıyan bölgeye ısı bandı takarsak kası gevşeteceği için ağrının azalacağını okumuş biz de öyle yaptık ve işe yaradı ama sizce vücut ısımı arttırmam embriyolara sıkıntı vermiş midir

Isının iyi gelmediğini biliyorum çünkü duşu da ılık al dedi bana hemşire. Ama o bölgesel bilemiyorum o yüzden. Hemşirenin ya da doktorun numarasına mesaj atmanı öneririm için rahatlar en azından .

Transfer gününü saymıyoruz evett, benim ptesi transfer olmuştu ben ctesi ilk yaptım erken gebelikte cıktı normalde cok cok cok silikti

Sıcaktan uzak durmaya çalış risk alma derim kuzum. Cok ağrılı oluyor iğneler bilmezmiyim ama masaj yap, kolonyalı pamuk koy, eczaneden krem al başka da bişey yapma bence

Benim e2 değerime 1 kere bakıldı sonra hiç bakılmadı iyi gidiyo ilk bakılmada diye 44 yumurtam toplanmıştı
44 yumurta cok cok fazla bir sayı, polikistik over mi var acaba sende? Kaç tanesi 5.güne ulaştı merak ettim. Normalde bu kadar fazla toplandığında yumurtalar kalitesiz olabiliyo cünkü. Aslında iğne dozajı için düzenli olarak bakılması lazım iyi ya da kötü gitmesinden ziyade istenilen hormon dengesine gelip gelmediğine bakılıyor geldiğinde de işleme alıyorlar. Senin iğne sürecin daha kısa sürmüştür ozaman o mantıkla.

Senin , sonucum olumsuz kızlar demeni hatırlıyorum inşallah senin gibi olur seni baz aldım aynı performansı bekliyorum kendimden
Ancak ben tutundugunu cok net anlamistim. Hatta 4.gun yaptirayim ki literature katkim olsun kac saatte kana karisiyor vs diye aklimdan gecirdim ama bilim bana tokadini atti hadi insallah guzel haberler gelsin senden de

Gecmiş olsun bir bilgim yok ama keşke doktorunuza sormadan kullanmasaydiniz.. Sıcak iyi değil evet ama ısı bandını bilmiyorum..
evet sıcak iyi değil ama kalça kısmımı ısıtmam gerekiyordu, yapan hemşire bilmiyordu ilacı ve transfer sonrası yatar pozisyondayken yan şekilde vurdu ve beni bitirdi

Sıcaktan uzak durmaya çalış risk alma derim kuzum. Cok ağrılı oluyor iğneler bilmezmiyim ama masaj yap, kolonyalı pamuk koy, eczaneden krem al başka da bişey yapma bence
geçti zaten artık ama ilk 2 gün bölgesel ısıttım valla artık hayırlısı bakalım bugün 6. Günümdü idrar testi yaptım çıkmadı ama doktoruma sordum ve çıkmaz tabii ki neden yaptınız dedi, 9 una kadar nasıl sabredicem :/

Canim bende bugün kese görmeye gittim..en son 1 hafta önce 717 di..değerim. .herhalde yükselmiştir. .ben gördüm. .hatta gönderiyorum burdan☺sende meraklanma 2 gün sonra net bir şekilde görürsün. .2ye katlaniyor çünkü hersey güzel olacak..hayirlsiiyla..

Hayırlı sağlık evlat diliyorum senin için

Doktorlara çaktırmamak lazımm kızıyorlar geç de cıkabilir sonuçta ne zaman tutundu bilmiyoruz, sizin kaçıncı gün embriyosu?

Fotoğraf için çoooook tesekkürler en azından ne göreceğimi biliyorum suan sağlıkla kucağınıza alın insallah. Doktorum da öyle dedi 580lerde olduğundan 2 gün sonra 1000 üzerine cıksa ptesi görürüz dedi Allahın izniyle. Bi görsem rahatlıcam şuan hala inanamıyorum

Doktorlara çaktırmamak lazımm kızıyorlar geç de cıkabilir sonuçta ne zaman tutundu bilmiyoruz, sizin kaçıncı gün embriyosu?
5. Gün blaktokist, a kalite dediler ama hayırlısı benim okuduklarımdan anladıklarım kalite/sorun vs ile ilgili değil gerçekten zamanı gelen can dünyaya geliyor ve önüne hiçbir engel geçemiyor Sizin ne zaman oldu transferiniz?

Kesinlikle öyle, vakit zaman geldi mi oluyor. Benim transferim 17 şubatta oldu. 24 şubatta cok düşük de olsa kanda pozitif gördüm sonra düzenli baktırdım ta ki düne kadar artık bıraktım kan vermeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…