- 3 Mart 2020
- 247
- 163
- 53
- 36
Isının iyi gelmediğini biliyorum çünkü duşu da ılık al dedi bana hemşire. Ama o bölgesel bilemiyorum o yüzden. Hemşirenin ya da doktorun numarasına mesaj atmanı öneririm için rahatlar en azından .Canım benim ilk 3 gün oldu sonra düzeldi, transferin ilk 3 günü progenyx denen o berbat iğne yüzünden bacağım ve kalçam felç gibi oldu ağrıdan transfer gecem duramadım, ağladım, eşim yabancı sitelerde bunun kas ağrısı olduğunu, ağrıyan bölgeye ısı bandı takarsak kası gevşeteceği için ağrının azalacağını okumuş biz de öyle yaptık ve işe yaradı ama sizce vücut ısımı arttırmam embriyolara sıkıntı vermiş midir
Dozları ayarlayarak doğru rakama ulaşacak hormon değerin sen ona takılma. Doktorlar bunun için var, insallah güzel olur sonucu,Kızlar e2 değerim 350 çıkmış 6 gün iğne yapmıştım hemşire aradı dozu 350 ye çıkardılar sanırım değer az geldi
Transfer gününü saymıyoruz evett, benim ptesi transfer olmuştu ben ctesi ilk yaptım erken gebelikte cıktı normalde cok cok cok siliktiTeşekkür ederim canım. 5. Gün embriyosu. Ben hep okuyorum sizi . Somurtkankız 4. Gün yapınca bende gaza gelip yaptım. Gerçi onunki kan testiydi ama olsun bi umut çıkar mı dedimtransfer gününü saymıyoruz dimi
Sıcaktan uzak durmaya çalış risk alma derim kuzum. Cok ağrılı oluyor iğneler bilmezmiyim ama masaj yap, kolonyalı pamuk koy, eczaneden krem al başka da bişey yapma benceCanım benim ilk 3 gün oldu sonra düzeldi, transferin ilk 3 günü progenyx denen o berbat iğne yüzünden bacağım ve kalçam felç gibi oldu ağrıdan transfer gecem duramadım, ağladım, eşim yabancı sitelerde bunun kas ağrısı olduğunu, ağrıyan bölgeye ısı bandı takarsak kası gevşeteceği için ağrının azalacağını okumuş biz de öyle yaptık ve işe yaradı ama sizce vücut ısımı arttırmam embriyolara sıkıntı vermiş midir
44 yumurta cok cok fazla bir sayı, polikistik over mi var acaba sende?Benim e2 değerime 1 kere bakıldı sonra hiç bakılmadı iyi gidiyo ilk bakılmada diye 44 yumurtam toplanmıştı
Ancak ben tutundugunu cok net anlamistim. Hatta 4.gun yaptirayim ki literature katkim olsun kac saatte kana karisiyor vs diye aklimdan gecirdimSenin , sonucum olumsuz kızlar demeni hatırlıyoruminşallah senin gibi olur seni baz aldım aynı performansı bekliyorum kendimden
Ay hadi insallahhCanım ya sen ne güzel insansınkan verdim 1 saate çıkacakmış bekliyorum bakalim
evet sıcak iyi değil ama kalça kısmımı ısıtmam gerekiyordu, yapan hemşire bilmiyordu ilacı ve transfer sonrası yatar pozisyondayken yan şekilde vurdu ve beni bitirdiGecmiş olsun bir bilgim yok ama keşke doktorunuza sormadan kullanmasaydiniz.. Sıcak iyi değil evet ama ısı bandını bilmiyorum..
Olanı boşverelim embriyolara bir bantla bişey olmaz ama yine de siz Bi daha yapmayın derimevet sıcak iyi değil ama kalça kısmımı ısıtmam gerekiyordu, yapan hemşire bilmiyordu ilacı ve transfer sonrası yatar pozisyondayken yan şekilde vurdu ve beni bitirdi
geçti zaten artık ama ilk 2 gün bölgesel ısıttım valla artık hayırlısı bakalım bugün 6. Günümdü idrar testi yaptım çıkmadı ama doktoruma sordum ve çıkmaz tabii ki neden yaptınız dedi, 9 una kadar nasıl sabredicem :/Sıcaktan uzak durmaya çalış risk alma derim kuzum. Cok ağrılı oluyor iğneler bilmezmiyim ama masaj yap, kolonyalı pamuk koy, eczaneden krem al başka da bişey yapma bence
Canim bende bugün kese görmeye gittim..en son 1 hafta önce 717 di..değerim. .herhalde yükselmiştir. .ben gördüm. .hatta gönderiyorum burdan☺sende meraklanma 2 gün sonra net bir şekilde görürsün. .2ye katlaniyor çünkübuarada ben keseyi göremedim tam, yani siyah nokta gibi bişey gösterdi doktorum etrafı beyazlı gibi. değer düşük o yüzden tam gözükmüyo dedi,ptesi tekrar gidicem. ama içerde her sey yolunda gözüküyo dedi ters bişey yokmuş. inşallah ptesi görürüm tam olarak dua edin bana
Ne tatlısınızOlanı boşverelim embriyolara bir bantla bişey olmaz ama yine de siz Bi daha yapmayın derim
Hayırlı sağlık evlat diliyorum senin içinKızlar bende bugün tekrar kan vereceğim ne olur bana da dua edin yükselmiş olsun sağlıklı bir gebelik olsun hiç umudum yok ama. After 10 normal gebelik testini yaptım ilk idrarimla sabah çok çok silik çıkıyor. Demek ki o 7 olan deger bile dusuyor galiba.
Doktorlara çaktırmamak lazımm kızıyorlargeçti zaten artık ama ilk 2 gün bölgesel ısıttım valla artık hayırlısı bakalım bugün 6. Günümdü idrar testi yaptım çıkmadı ama doktoruma sordum ve çıkmaz tabii ki neden yaptınız dedi, 9 una kadar nasıl sabredicem :/
Fotoğraf için çoooook tesekkürler en azından ne göreceğimi biliyorum suanCanim bende bugün kese görmeye gittim..en son 1 hafta önce 717 di..değerim. .herhalde yükselmiştir. .ben gördüm. .hatta gönderiyorum burdan☺sende meraklanma 2 gün sonra net bir şekilde görürsün. .2ye katlaniyor çünkühersey güzel olacak..hayirlsiiyla..Eki Görüntüle 2601317
Ben çok sükür pozitif sonuç aldım kese için gün sayıyorumNe tatlısınız❤ Siz de sonuç mu bekliyorsunuz?
5. Gün blaktokist, a kalite dediler ama hayırlısı benim okuduklarımdan anladıklarım kalite/sorun vs ile ilgili değil gerçekten zamanı gelen can dünyaya geliyor ve önüne hiçbir engel geçemiyorDoktorlara çaktırmamak lazımm kızıyorlargeç de cıkabilir sonuçta ne zaman tutundu bilmiyoruz, sizin kaçıncı gün embriyosu?
Ahhh hayırlı uğurlu olsun çok çok sevindim, sağlıkla kucağınıza alın inşalllahhhhBen çok sükür pozitif sonuç aldım kese için gün sayıyorum
Kesinlikle öyle, vakit zaman geldi mi oluyor. Benim transferim 17 şubatta oldu. 24 şubatta cok düşük de olsa kanda pozitif gördüm sonra düzenli baktırdım ta ki düne kadar5. Gün blaktokist, a kalite dediler ama hayırlısı benim okuduklarımdan anladıklarım kalite/sorun vs ile ilgili değil gerçekten zamanı gelen can dünyaya geliyor ve önüne hiçbir engel geçemiyorSizin ne zaman oldu transferiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?