Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

şu an hepimiz çok pimpirikliyiz ve korkuyoruz bu çok normal..bende aynı durumdayım. .kendini telkin et ..tevekkülde önemli ..Psikolojik olarak rahatliyorsun..inşallah pazartesi belki çarşamba daha net göreceksin ..Allahın izniyle

Kesinlikle öyle, vakit zaman geldi mi oluyor. Benim transferim 17 şubatta oldu. 24 şubatta cok düşük de olsa kanda pozitif gördüm sonra düzenli baktırdım ta ki düne kadar artık bıraktım kan vermeyi
İlk denememi miydi? Ben de yarın kan vermeyi düşünüyorum 7. Günüm olucak, bugün idrar testi yaptım çıkmadı kanda çıkar az da olsa diye düşünüyorum tutunma olduysa

Çok haklısın insan daha önceki yaşadıklarından ötürü tam sevinemiyo bile. Doktoruma bugün dedim yani kan vermeden rahatlayamadım son kez. O da daha az stres yapmaya yaradıysa ver sorun yok dedi. Gerçekten de öyle oldu o yüzden içim rahat. Kendimizi stresten uzak tutacak sekilde bişeyler yapıcaz ama gerisi zaten Allahın işi naparsak yapalım kader biraz da.

İlk denememi miydi? Ben de yarın kan vermeyi düşünüyorum 7. Günüm olucak, bugün idrar testi yaptım çıkmadı kanda çıkar az da olsa diye düşünüyorum tutunma olduysa
Yok bu 3.deneme, ilk denemede 11.güne kadar idrar testi bile yapmamıştım hey gidi:))) sonda pozitifi aldım ama düşük yaptım işte ozaman azcık travmatik olmuştu. Keseyi görmeye gitmiştik doktor begenmedi görüntüyü kan ver dedi ve değerimin düştüğünü öğrendik. O yüzden böyle kan verdim tek rar tekrar. 2ncide de kimyasal oldu maalesef. Yaşadıkça öğreniyoruz, mutlu olmak için de ekstra Temkinli davranıyoruz

Benim doktorum işinin ehliydi ultrason cihazlarıda son model ürünlerdi 33ü dönlendi canım benimkilerin 5. Gün embriyosu ama 16 tane sakladık şimdi geridi 10 tane var hazırda brkleyen dondurulmuş oğlumda dondurulmuştu şuan yaptığımda dondurulmuş

ay daha yeni başlıyor kaygılar kızlar. daha yolumuz uzun. ben ilk kızıma hamileyken nerdeyse her hafta 2 doktora gidiyordum görmeden içim rahat etmiyordu. yedek bir doktor daha bulmuştum. 1hafta ona gidip bakıyordum kızıma diğer hafta kendi doktoruma ve bu 30.haftama kadar devam etti32de preaklampsi başlangıcı yaşadım 37+3de kızımı aldılar artık çünkü tansiyondan gelişim yavaşlamıştı

eğer sağsalim kucağına alırsan diğer embriyoları imha ettirecek misin? benim de 8 tane embriyom kaldı. ilk denemeden 1 kızım var

Transfer gününü saymıyoruz evett, benim ptesi transfer olmuştu ben ctesi ilk yaptım erken gebelikte cıktı normalde cok cok cok silikti
Benim de salı günüydü transferim o zaman pazar günü yaparım allahım inş benimde çok çok silik de olsa çıksın. Ben laboratuvar ışığında bakar görürüm

Ancak ben tutundugunu cok net anlamistim. Hatta 4.gun yaptirayim ki literature katkim olsun kac saatte kana karisiyor vs diye aklimdan gecirdim ama bilim bana tokadini atti hadi insallah guzel haberler gelsin senden de
Nerden anlamıştın canım . İç güdüsel mi eğer öyleyse ben hiçbirşey hissetmiyorum .

Benim de salı günüydü transferim o zaman pazar günü yaparım allahım inş benimde çok çok silik de olsa çıksın. Ben laboratuvar ışığında bakar görürüm
İnşallahhhh hayırlı haber alalım senden de, katlanarak artsın grubumuzun uğuru

Hiç sanmıyorum canım sen Kocak bir ısıtma yapmışsın rahimden uzak bir bölge için rahat olsun lütfen hiç üzme canını

Canım karından mi vajinal mi baktı

Estrofemi bi kere 2 kutu verdi daha alamadım ama progestani alabiliyorum doktora günlük nekadar kullandığını belirtirseniz verir bazılar haftada bir yazıyor ona dikkat edin..
GÜnde progestanı iki doz olarak 4 kutu yazdırdım ben canım ama oksapar bir taneden 10 günlük oluyor
KIZLAR PAZARTESİ 65 OLAN SONUCUM BUGÜM 275 OLMUŞ CARŞAMBA TEKRAR TEST YAPACAĞIM İNŞ DAHADA YÜKSELİR.
Ya çok güzel böyle devam etsin inşallah

Benim bir oğlum var şimdi yine denedim biz zaten tutacak diye gittik geldi düşünerek yani ona rağmen eşime imhasını sordular kalsın dedi
eğer sağsalim kucağına alırsan diğer embriyoları imha ettirecek misin? benim de 8 tane embriyom kaldı. ilk denemeden 1 kızım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…