Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Benim bir oğlum var şimdi yine denedim biz zaten tutacak diye gittik geldi düşünerek yani ona rağmen eşime imhasını sordular kalsın dedi
bende sağsalim kucağıma alabilirsem bir sonraki sefere ben de imhasını isteyeceğim artık. eylülde kira süremiz doluyor

canım seni üzmek istemem ama yükseliş çok az ve yavaş olmuş. her türlü sonuca açık. Allahım hayırlısını versin
Aynen öyle canim. Aklım almıyor ya embriyolar da mi birşey var acaba. Son iki embriyom kaldı ikisi bir dondurulmuş sonraki transfer ikisi bir koyulacak ama aklımda deli sorular boşuna zaman mi kaybediyorum şuan ki doktorumla klinikle bilmiyorum sizce ne yapmalıyım. 3 ay ara verecek yine verdirmesem mi bir an önce yoluma mi baksam bilemedim

İnşallah bu kez sağlıkla gelicek annesi sakız gibi yapışsın sana sağlıkla büyün inşallah Burada pozitif haberler öyle mutlu ediyor ki insanı, herkes umutlanıyor

Nerden anlamıştın canım . İç güdüsel mi eğer öyleyse ben hiçbirşey hissetmiyorum .
Kasik batmalarindan rahim agrilarimdan vs.. bir de adet agrim baslamisti transferden 3 gun sonra..ben yapay menopoz surecinden sonra transfer oldugum icin direkt tutundugunu anladim

zor bir karar tabi. yaşın kaç? kaçıncı deneme? merkezin ve doktorun kim? yani şu aşamada 2 embriyo daha varsa çok ara vermeden onları da koydurur eğer o da olumsuz olursa merkez değişikliği yapardım sanırım ben olsam

Bu ikinci deneme canım yaş 29. Bahçeci d.bakir kliniği. Bende ara vermek istemiyorum ama eminim doktor en az 3 ay diyecek. Zaman kaybetmek istemiyorum ona göre istanbula Bülent tirasa başlamak istiyorum.

Bu ikinci deneme canım yaş 29. Bahçeci d.bakir kliniği. Bende ara vermek istemiyorum ama eminim doktor en az 3 ay diyecek. Zaman kaybetmek istemiyorum ona göre istanbula Bülent tirasa başlamak istiyorum.
aslında bahçeciler iyi merkezler ama bilemiyorum. bana da burdaki doktorum ya ankara hakan yaralı ya istanbul bülent traş demişti. biz ankara yakın diye orayı tercih etmiştik

aslında bahçeciler iyi merkezler ama bilemiyorum. bana da burdaki doktorum ya ankara hakan yaralı ya istanbul bülent traş demişti. biz ankara yakın diye orayı tercih etmiştik
Ankarada olabilir ailem orda. Avantaj aslında hakan hocayı bende çok duydum

Benim de 2 gün sonra annemin Doğum günü kutlamaya gelemeyeceğim ama sana torunu bu sefer getireceğiz inşallah dedim kötü haber vermeyelim bu sefer de umarım
Merhaba benim de transferim Anatolia da oldu 29 Şubat'ta .. 9 Martı bekliyorum. Sizin sonucunuZ belli oldu mu acaba?

Ya kızlar benim belim bacaklarım felaket ağrıyr yaa,progestan iğneyi biraz daha yukardan yaptı hemşire galiba ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…