- 6 Nisan 2017
- 218
- 101
- 103
- 29
bende sağsalim kucağıma alabilirsem bir sonraki sefere ben de imhasını isteyeceğim artık. eylülde kira süremiz doluyorBenim bir oğlum var şimdi yine denedim biz zaten tutacak diye gittik geldi düşünerek yani ona rağmen eşime imhasını sordular kalsın dedi
Yok canım ikinci buKaçıncı gündü kuzum ilk defa yaptırdın demi,
hayırlı olsun tedavin. biz meyvelerimizi almaya başladık darısı size olsunMeraba kizlar bende bugun ignelere başladım 4 senelik evliyim pco luyum iki olumsuz aşılamam var bakalım neler olcak :)
canım seni üzmek istemem ama yükseliş çok az ve yavaş olmuş. her türlü sonuca açık. Allahım hayırlısını versinYok canım ikinci bu
6.gun 7.59
8.gun 8.4sonu ne olacak hiçbir fikrim yok yani şu saaten sonra inanılmaz yükseleceğini zannetmiyorum
Ya çok sevindim ne güzel kaçıncı denemeler acaba ben daha hicbisey bilmiyorum valla direk gonal f fen başlattı bugün istehayırlı olsun tedavin. biz meyvelerimizi almaya başladık darısı size olsun
2.denemem.ilkinden 2016da olan bir kızım var. 25şubatta da 2.kez dondurulmuş transferim oldu. çok şükür şu an hamileyimYa çok sevindim ne güzel kaçıncı denemeler acaba ben daha hicbisey bilmiyorum valla direk gonal f fen başlattı bugün iste
Aynen öyle canim. Aklım almıyor ya embriyolar da mi birşey var acaba. Son iki embriyom kaldı ikisi bir dondurulmuş sonraki transfer ikisi bir koyulacak ama aklımda deli sorular boşuna zaman mi kaybediyorum şuan ki doktorumla klinikle bilmiyorum sizce ne yapmalıyım. 3 ay ara verecek yine verdirmesem mi bir an önce yoluma mi baksam bilemedimcanım seni üzmek istemem ama yükseliş çok az ve yavaş olmuş. her türlü sonuca açık. Allahım hayırlısını versin
İnşallah bu kez sağlıkla gelicek annesi sakız gibi yapışsın sana sağlıkla büyün inşallahYok bu 3.deneme, ilk denemede 11.güne kadar idrar testi bile yapmamıştım hey gidi:))) sonda pozitifi aldım ama düşük yaptım işte ozaman azcık travmatik olmuştu. Keseyi görmeye gitmiştik doktor begenmedi görüntüyü kan ver dedi ve değerimin düştüğünü öğrendik. O yüzden böyle kan verdim tek rar tekrar. 2ncide de kimyasal oldu maalesef. Yaşadıkça öğreniyoruz, mutlu olmak için de ekstra Temkinli davranıyoruz
Kasik batmalarindan rahim agrilarimdan vs.. bir de adet agrim baslamisti transferden 3 gun sonra..ben yapay menopoz surecinden sonra transfer oldugum icin direkt tutundugunu anladimNerden anlamıştın canım . İç güdüsel mieğer öyleyse ben hiçbirşey hissetmiyorum .
zor bir karar tabi. yaşın kaç? kaçıncı deneme? merkezin ve doktorun kim? yani şu aşamada 2 embriyo daha varsa çok ara vermeden onları da koydurur eğer o da olumsuz olursa merkez değişikliği yapardım sanırım ben olsamAynen öyle canim. Aklım almıyor ya embriyolar da mi birşey var acaba. Son iki embriyom kaldı ikisi bir dondurulmuş sonraki transfer ikisi bir koyulacak ama aklımda deli sorular boşuna zaman mi kaybediyorum şuan ki doktorumla klinikle bilmiyorum sizce ne yapmalıyım. 3 ay ara verecek yine verdirmesem mi bir an önce yoluma mi baksam bilemedim
Bu ikinci deneme canım yaş 29. Bahçeci d.bakir kliniği. Bende ara vermek istemiyorum ama eminim doktor en az 3 ay diyecek. Zaman kaybetmek istemiyorum ona göre istanbula Bülent tirasa başlamak istiyorum.zor bir karar tabi. yaşın kaç? kaçıncı deneme? merkezin ve doktorun kim? yani şu aşamada 2 embriyo daha varsa çok ara vermeden onları da koydurur eğer o da olumsuz olursa merkez değişikliği yapardım sanırım ben olsam
aslında bahçeciler iyi merkezler ama bilemiyorum. bana da burdaki doktorum ya ankara hakan yaralı ya istanbul bülent traş demişti. biz ankara yakın diye orayı tercih etmiştikBu ikinci deneme canım yaş 29. Bahçeci d.bakir kliniği. Bende ara vermek istemiyorum ama eminim doktor en az 3 ay diyecek. Zaman kaybetmek istemiyorum ona göre istanbula Bülent tirasa başlamak istiyorum.
Ankarada olabilir ailem orda. Avantaj aslında hakan hocayı bende çok duydumaslında bahçeciler iyi merkezler ama bilemiyorum. bana da burdaki doktorum ya ankara hakan yaralı ya istanbul bülent traş demişti. biz ankara yakın diye orayı tercih etmiştik
Merhaba benim de transferim Anatolia da oldu 29 Şubat'ta .. 9 Martı bekliyorum. Sizin sonucunuZ belli oldu mu acaba?Benim de 2 gün sonra annemin Doğum günü kutlamaya gelemeyeceğim ama sana torunu bu sefer getireceğiz inşallah dedimkötü haber vermeyelim bu sefer de umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?