Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

İnşallah bu kez sağlıkla gelicek annesi sakız gibi yapışsın sana sağlıkla büyün inşallah ❤ Burada pozitif haberler öyle mutlu ediyor ki insanı, herkes umutlanıyor
İnsallahh evet burda genelde konular açılmış hep yarıda kalmış, zamanında cok okudum baştan sona hep böyle sonucu öğrenmeden yarım kalmış insanlar negatif sonuc alınca yazmak istememiş sanırım. Umut olsun herkese diye güzel anılarımızı yasıyoruz, hem de burda hatıra olacak

Maalesef biraz yukarı vurunca inanılmaz bele vuruyo ağrı yarına azalır ama yapacak bsey yok kuzum, cekicez mecbur,
Canım ben transfer günü dümdüz yatarken bilinçsiz bir hemşire tarafından kenardan vuruldum o iğneyi, akşama doğru ağrıdan mahvoldum, beni çok kötü yaptı, kalçadan topuğuma kadar felç gibi bir ağrı, bir daha onu vurmadım, göbekten yaptım hep progesteron iğnesini, sgk karşılamıyor ve pahalı ama kalçadan vurulan bence işkence unsuru resmen

Merhaba benim de transferim Anatolia da oldu 29 Şubat'ta .. 9 Martı bekliyorum. Sizin sonucunuZ belli oldu mu acaba?
bana mı sordunuz bilmiyorum ama 2 transferim de anatoliada oldu ilkinden kızım var. şimdi de 2.ye hamileyim. ben samsunda ikamet ediyorum. merkez sadece ilaçlarımın dozlarını belirledi. toplama ve transfere gittim sadece.

Bu hamilelik süreci gerçekten çok zormuş yaaa. Çift çizgi göreyim başka bir şey istemem diyorsun, görüyorsun mutlu olamıyorsun , bir de beta hcg göreyim diyorsun. Birini yaptırdın hadi bi dahakine artacak mı stresi. Arttı, keseyi görecek miyim , aman kalp atışını ne zaman duycam. Bu aşamalar geçilecek de çocuğun ihtiyaçlarına bakılacak anne olmak , annelik pimpiriği daha rahme düşer düşmez başlarmış meğer

Ama ben göbekten 2 tane clexane vuruluyorum, yerim yok yani mecbur kalçadan devam suanda. Ptesi keseyi gördükten sonra doktoruma bir sorucam başka formu var mı falan diye. Belki fitil ya da senin dediğini verir ozaman clexane I koldan vurulurum ben de

Bekleyemedim kanımı verdim sonucumu aldımm sonuç 75 çıktı Allahıma bin şükür
onu

Ben göbekten sabah akşam 2 doz vurdum 5 gün boyunca sonra jele geçtik canım, yarın 7. Günüm dayanamayıp gidip kan testi yaptırıcam az da olsa çıkması gerek çünkü kanda, kafam rahatlar en azından

İçini ferah tut bende 5. Gün a kaliteyim hayırlı haberi aldım darısı başına sağlıkla alaşım kucağımıza

İçini ferah tut bende 5. Gün a kaliteyim hayırlı haberi aldım darısı başına sağlıkla alaşım kucağımıza
5. Gün direk bebeğin tutunma günü ben 20 dk yattım kalktım üstümü giydim wc htiyacımı giderdim eve geldim eczaneye gittim bir bebeğim var altını bile kimseye bırakmadım öyle çok yatmadımda evimin işini gücünü yaptım çok şükür tekrardan nasip etti güzel Rabbim ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…