İnsallahhİnşallah bu kez sağlıkla gelicek annesi sakız gibi yapışsın sana sağlıkla büyün inşallah ❤ Burada pozitif haberler öyle mutlu ediyor ki insanı, herkes umutlanıyor
Maalesef biraz yukarı vurunca inanılmaz bele vuruyo ağrı yarına azalır ama yapacak bsey yok kuzum, cekicez mecbur,Ya kızlar benim belim bacaklarım felaket ağrıyr yaa,progestan iğneyi biraz daha yukardan yaptı hemşire galiba ondan
öneririm ben memnun kaldım merkezdenAnkarada olabilir ailem orda. Avantaj aslında hakan hocayı bende çok duydum
Canım ben transfer günü dümdüz yatarken bilinçsiz bir hemşire tarafından kenardan vuruldum o iğneyi, akşama doğru ağrıdan mahvoldum, beni çok kötü yaptı, kalçadan topuğuma kadar felç gibi bir ağrı, bir daha onu vurmadım, göbekten yaptım hep progesteron iğnesini, sgk karşılamıyor ve pahalı ama kalçadan vurulan bence işkence unsuru resmenMaalesef biraz yukarı vurunca inanılmaz bele vuruyo ağrı yarına azalır ama yapacak bsey yok kuzum, cekicez mecbur,
bana mı sordunuz bilmiyorum ama 2 transferim de anatoliada oldu ilkinden kızım var. şimdi de 2.ye hamileyim. ben samsunda ikamet ediyorum. merkez sadece ilaçlarımın dozlarını belirledi. toplama ve transfere gittim sadece.Merhaba benim de transferim Anatolia da oldu 29 Şubat'ta .. 9 Martı bekliyorum. Sizin sonucunuZ belli oldu mu acaba?
Canım ilk iğnen mi? Ben ilkinde bittim, böyle bir ağrı hiç yaşamamıştım komple iğne vurulan sol yanımı kalçadan topuğa felç etti çok kötüydüYa kızlar benim belim bacaklarım felaket ağrıyr yaa,progestan iğneyi biraz daha yukardan yaptı hemşire galiba ondan
Ama ben göbekten 2 tane clexane vuruluyorum, yerim yok yaniCanım ben transfer günü dümdüz yatarken bilinçsiz bir hemşire tarafından kenardan vuruldum o iğneyi, akşama doğru ağrıdan mahvoldum, beni çok kötü yaptı, kalçadan topuğuma kadar felç gibi bir ağrı, bir daha onu vurmadım, göbekten yaptım hep progesteron iğnesini, sgk karşılamıyor ve pahalı ama kalçadan vurulan bence işkence unsuru resmen
onuben daha önce kimyasal yaşadım , idrarda silik çizgi gördüm 7. ve 9.gün. esnemelerim başlamıştı akıntım artmıştı sonra 11. gün idrarda yok denecek kadar silikti, kan verdim 2 gün sonra negatif cıkmıştı. yani belirtilerim yok oldu ve idrardaki silik çizgi nerdeyse yok oldu. sırf o yüzden bu sefer hala test yapıyorum ki idrarda hala aynı koyulukta mı diye. ama korkmayın zaten ne olacaksa olacak. aksine stres yaparsanız daha da risk artacak. hayırlısıyla güzel düşüneim güzel olsun
Ben göbekten sabah akşam 2 doz vurdum 5 gün boyunca sonra jele geçtik canım, yarın 7. Günüm dayanamayıp gidip kan testi yaptırıcam az da olsa çıkması gerek çünkü kanda, kafam rahatlar en azındanAma ben göbekten 2 tane clexane vuruluyorum, yerim yok yanimecbur kalçadan devam suanda. Ptesi keseyi gördükten sonra doktoruma bir sorucam başka formu var mı falan diye. Belki fitil ya da senin dediğini verir ozaman clexane I koldan vurulurum ben de
TebriklerBekleyemedim kanımı verdim sonucumu aldımm sonuç 75 çıktı Allahıma bin şükür
onu
Çoook teşekkür ederim ❤❤Tebrikler
tebriklerrrÇoook teşekkür ederim ❤❤
Çok şükür hayırlı olsuuunnnBekleyemedim kanımı verdim sonucumu aldımm sonuç 75 çıktı Allahıma bin şükür
onu
İçini ferah tut bende 5. Gün a kaliteyim hayırlı haberi aldım darısı başına sağlıkla alaşım kucağımıza5. Gün blaktokist, a kalite dediler ama hayırlısı benim okuduklarımdan anladıklarım kalite/sorun vs ile ilgili değil gerçekten zamanı gelen can dünyaya geliyor ve önüne hiçbir engel geçemiyorSizin ne zaman oldu transferiniz?
Allah razı olsun erken vermişim 41 çıkan sonucu 1 gün sonra vermişim yanlışlıkla ondan öyle çıkmışÇok şükür hayırlı olsuuunnn❤❤❤
5. Gün direk bebeğin tutunma günü ben 20 dk yattım kalktım üstümü giydim wc htiyacımı giderdim eve geldim eczaneye gittim bir bebeğim var altını bile kimseye bırakmadım öyle çok yatmadımda evimin işini gücünü yaptım çok şükür tekrardan nasip etti güzel Rabbim ❤❤İçini ferah tut bende 5. Gün a kaliteyim hayırlı haberi aldım darısı başına sağlıkla alaşım kucağımıza
Hayırlı olsun kaçıncı gün de değeriniz 75Allah razı olsun erken vermişim 41 çıkan sonucu 1 gün sonra vermişim yanlışlıkla ondan öyle çıkmış
Hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın, idrar testinde mi kan testinde mi çıktı?İçini ferah tut bende 5. Gün a kaliteyim hayırlı haberi aldım darısı başına sağlıkla alaşım kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?