- 4 Mart 2020
- 691
- 992
- 33
- 34
İnşallah güzel haberi alırsınKızlar Yarın sabah merkeze kan vermeye gideceğim 10. gün değerimi göreceğiz biliyorsunuz 7 gün pozitifi görmüştük inşallah değerim artmıştır ne olur Dua edin bana❤
5.gün transferi ise çıkar yksek ihtimlle. ama 3.günse erken olurBenim 6. Günümdü bugün dayanamayıp idrar testi yaptım öğlen ama idrarım bile yoktu 5-6 damla anca yapıp baktım negatifti sonuç, doktorum çıkmaz asla teste takılmayın dedi bakalım yarın kan testi yaptırıcam 7. Günde az da olsa beta artar gebelik oluştuysa diye düşünüyorum ...
5.gün transferi, 7. Günde kanda çıkar bence, 6. Gün kana geçiyor dedi doktorum, idrarda çıkması çok zor demişti, çıkan da var çıkmayan da gerçi, sabah yapılan idrar da önemli aslında bu testler için bence.5.gün transferi ise çıkar yksek ihtimlle. ama 3.günse erken olur
İdrar yaptın mı hiç , güzel haberleri bekliyoruz. Allah yardımcın olsunAksilik çıkmazsa yarın ben de kan vereceğim. İlk defa. Bana da dua edinyarın 11. Gün olacak.
Canım benim hayırlı olsun, inşallah sağlıkla alıcaksın kucağına, ben şuna inanıyorum bir can dünyaya gelicekse bunun önüne hiçbirşey engel olamıyor, bu sebeple akışına bırakmamız gerekli, bu süreç bizim değil aslında minik ruhların savaşı, hayata gelme mücadelesini onlar veriyor, zamanı var herşeyin zaten ve zamanı geldiğinde de zaten oluyor, stres yapma güzel düşün, minik mucizeni kucağında hayal et bol bolSevgili arkadaşlar pozitifi görünce içimde herşey pozitif olacak derken :) şimdi de içimde beni bırakıp gider mi minik mucizem diyorum siz de öyle oldunuz mu? Vesvese şeytan işidi biliyorum ama keşke hamilelik 10 gün olsa hemen alsak kucağımıza :)))
Yok canım 15.herhalde ama bu defa kalçanın üst kısmına doğru yapınca böyle olduCanım ilk iğnen mi? Ben ilkinde bittim, böyle bir ağrı hiç yaşamamıştım komple iğne vurulan sol yanımı kalçadan topuğa felç etti çok kötüydü
Selam kızlar...karından bakildi☺Canım karından mi vajinal mi baktı
Canim bende bir kere daha kan testi düşündüm..ama eşim benim kararımı değiştirmeyi başardı. .sonuçta karında neler olup bittiğini bilmiyoruz. .hepimiz aynı aşamalardan geçiyoruz. .inşallah ilk 3 ayı atlatıp rahatlayacagizÇok haklısın insan daha önceki yaşadıklarından ötürü tam sevinemiyo bile. Doktoruma bugün dedim yani kan vermeden rahatlayamadım son kez. O da daha az stres yapmaya yaradıysa ver sorun yok dedi. Gerçekten de öyle oldu o yüzden içim rahat. Kendimizi stresten uzak tutacak sekilde bişeyler yapıcaz ama gerisi zaten Allahın işi naparsak yapalım kader biraz da.
Keselerimi? İkiz mi yoksaaa5+1de gordum keselerimi karindan,senin de gorunebilir
Bence vermemiştir embriyo taaaa rahmimizin içinde bide sen sadece bölgesel uygulamışsın hiç kafaya takma sorun olmayacak bnce o açıdanCanım benim ilk 3 gün oldu sonra düzeldi, transferin ilk 3 günü progenyx denen o berbat iğne yüzünden bacağım ve kalçam felç gibi oldu ağrıdan transfer gecem duramadım, ağladım, eşim yabancı sitelerde bunun kas ağrısı olduğunu, ağrıyan bölgeye ısı bandı takarsak kası gevşeteceği için ağrının azalacağını okumuş biz de öyle yaptık ve işe yaradı ama sizce vücut ısımı arttırmam embriyolara sıkıntı vermiş midir
YA bende de ateş yok ama abartmıyorum aşırı derecede mide bulantım ve baş dönmem var sebebi belkide farklı bişey ama bana umut veriyor ona bağlamak istemiyorum cünkü daha transferimin 6. Günü bitti ve 3. Gün embriyosu cok saçma geliyor kendime de ya iştiğimiz haplardan ya psikolojik bişeyler oluyor ama anlamlandıramıyorumCanım bende de öyle oldu. Aslında transfer sonrası gecesinde vücudum Alev içindeydi 2. Ve 3. Günü ben de öyle çok terliyorum sonra düzelmişti vücudum hiçbir şey olmamıştı ne ateş ne terleme
Iki kese gorduk cnm ☺Keselerimi? İkiz mi yoksaaa
Gorunur cnm benim 5+1 de karindan gorunduKızlar yarın sabah 10.30da keseyi görmeye gideceğim. 6+0 oluyor buradaki hesaba göre☺Sizce görünür mü, bu gece uyuyabilir miyim bilmiyorum hayatımda daha önce hiç böyle hissetmedim kendimi
Bizim sen eşimle bir sorunumuz yoktu tüp bebek yaptırdık hayırlı haberi aldık Rabbim devamını sağlasın inşallah darısı başına hiç endişe etme olacak de olsunHerkese merhabalar arkadaşlar bende tüp bebek yaptıracağım şuan gerekli dosya hazırlıkları başladı Mart sonu Nisa’n başı gibi muhtemelen tüp bebek yapılacak 3 defa aşılama yapıldı maalesef negatif ve görünürde hiçbir problem Yok eşimde de bende de herşey normal görünüyor benim gibi sebepsiz olan var mı tüp bebektede olumsuz sonuç almaktan korkuyorum varsa örnekler yazarmısınız lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?