Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Benim 6. Günümdü bugün dayanamayıp idrar testi yaptım öğlen ama idrarım bile yoktu 5-6 damla anca yapıp baktım negatifti sonuç, doktorum çıkmaz asla teste takılmayın dedi bakalım yarın kan testi yaptırıcam 7. Günde az da olsa beta artar gebelik oluştuysa diye düşünüyorum ...

5.gün transferi ise çıkar yksek ihtimlle. ama 3.günse erken olur

5.gün transferi ise çıkar yksek ihtimlle. ama 3.günse erken olur
5.gün transferi, 7. Günde kanda çıkar bence, 6. Gün kana geçiyor dedi doktorum, idrarda çıkması çok zor demişti, çıkan da var çıkmayan da gerçi, sabah yapılan idrar da önemli aslında bu testler için bence.

Benim doğal yolla oluşan geçen sene 6. Haftada sonlandırdığımız bi dış gebeliğim var, 6 ay deneme üzerine olmayınca beklemeden tüp denemek istedik, 17 yumurta alındı, 8 tane a kalite 5. Gün embriyosu oluştu, 1 i transfer edildi, 7 si donduruldu, bakalım hayırlısı olsun inşallah Hepimize Allah sağlıkla ve hayırla mis gibi evlatlar nasip etsin inşallah

Canım benim hayırlı olsun, inşallah sağlıkla alıcaksın kucağına, ben şuna inanıyorum bir can dünyaya gelicekse bunun önüne hiçbirşey engel olamıyor, bu sebeple akışına bırakmamız gerekli, bu süreç bizim değil aslında minik ruhların savaşı, hayata gelme mücadelesini onlar veriyor, zamanı var herşeyin zaten ve zamanı geldiğinde de zaten oluyor, stres yapma güzel düşün, minik mucizeni kucağında hayal et bol bol

Canim bende bir kere daha kan testi düşündüm..ama eşim benim kararımı değiştirmeyi başardı. .sonuçta karında neler olup bittiğini bilmiyoruz. .hepimiz aynı aşamalardan geçiyoruz. .inşallah ilk 3 ayı atlatıp rahatlayacagiz

Bence vermemiştir embriyo taaaa rahmimizin içinde bide sen sadece bölgesel uygulamışsın hiç kafaya takma sorun olmayacak bnce o açıdan

Canım bende de öyle oldu. Aslında transfer sonrası gecesinde vücudum Alev içindeydi 2. Ve 3. Günü ben de öyle çok terliyorum sonra düzelmişti vücudum hiçbir şey olmamıştı ne ateş ne terleme

Canım bende de öyle oldu. Aslında transfer sonrası gecesinde vücudum Alev içindeydi 2. Ve 3. Günü ben de öyle çok terliyorum sonra düzelmişti vücudum hiçbir şey olmamıştı ne ateş ne terleme
YA bende de ateş yok ama abartmıyorum aşırı derecede mide bulantım ve baş dönmem var sebebi belkide farklı bişey ama bana umut veriyor ona bağlamak istemiyorum cünkü daha transferimin 6. Günü bitti ve 3. Gün embriyosu cok saçma geliyor kendime de ya iştiğimiz haplardan ya psikolojik bişeyler oluyor ama anlamlandıramıyorum

Herkese merhabalar arkadaşlar bende tüp bebek yaptıracağım şuan gerekli dosya hazırlıkları başladı Mart sonu Nisa’n başı gibi muhtemelen tüp bebek yapılacak 3 defa aşılama yapıldı maalesef negatif ve görünürde hiçbir problem Yok eşimde de bende de herşey normal görünüyor benim gibi sebepsiz olan var mı tüp bebektede olumsuz sonuç almaktan korkuyorum varsa örnekler yazarmısınız lütfen

Bizim sen eşimle bir sorunumuz yoktu tüp bebek yaptırdık hayırlı haberi aldık Rabbim devamını sağlasın inşallah darısı başına hiç endişe etme olacak de olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…