Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

AYnen öyle oldum ama yavaş yavaş düzeliyorum telkinlerle kendimi kalp atışını duyunca rahatlarız diye umuyorum

Merhaba aşılama için benim doktorum zaten %15 falan başarı oranı, aşılama yerine tüp bebek denenmeli bence demişti, aşılama ile hamilelik de pek duymadım açıkçası, ikinizde de sorun yoksa tüp bebek şansınız çok çok yüksek, içini ferah tut canım

Günaydın herkese kan verecek arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz
Bugün kasık ağrım var benim bir anda oluyor geçiyor sadece tek taraflı olması biraz canımı sıktı aklıma dış gebelik gibi kötü ihtimaller geldi ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum

Tutunma sirasinda benimde cok olmusdu kasik agrim sag tarafda olmusdu surekli ve bebegim.sag tarafda seninkide tutunma agrisidir canim.kotu dusunme

İdrar yaptın mı hiç , güzel haberleri bekliyoruz. Allah yardımcın olsun
Yaptım canım 9.gün hem normal gebelik hem erken gebelik yaptım. Normalde çıkmadı erken gebelikte çok silik ikinci çizgi çıktı. Ben de tutmuşsa bari azcık değeri artmış olsun diye bugün yani 11. Gün kan vereceğim. Bugün de çalışıyorum iş çıkışı vereceeğim kanı . Haber veririm Allah razı olsun
Günaydınnn Canım sıkıntı yapma tek tarafının ağrımasını vücudumuzu bilemeyiz istediği yerden takılıyor işte sen keyfine bak artık
Bugün ben de kana gidicem hayırlısı bakalım

Yok canım oo dis gebelik öyle kolay olsa :) merak etme keseyi de göreceksin sağ salimm

Tutunma sirasinda benimde cok olmusdu kasik agrim sag tarafda olmusdu surekli ve bebegim.sag tarafda seninkide tutunma agrisidir canim.kotu dusunme
Öyle düşünmeye çalışıyorum inşallah keseyi görürüz doktorum çok geç randevu verdi ya 10 gün sonra o zamana dış gebelik olsa ilaçla düşmez büyür iyice diye korkuyorum açıkcası

Güzel haberler alacaksın bence

Hayırlı olsun canım az kalmış öğrenmene ben pozitif i gördüm Kese için bekliyorım umarım sen de görürsün
9 Mart büyük gün sabah erkenden gidicem test için umarım pozitif olur gözün aydın canım tebrik ederim pozitif göründüğünde kaç haftalık dediler sana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…