- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
- 103
Oy maşallahhhIki kese gorduk cnm ☺
Hayırlı olsun canım az kalmış öğrenmeneMerhaba benim de transferim Anatolia da oldu 29 Şubat'ta .. 9 Martı bekliyorum. Sizin sonucunuZ belli oldu mu acaba?
AYnen öyle oldum ama yavaş yavaş düzeliyorum telkinlerle kendimi kalp atışını duyunca rahatlarız diye umuyorumSevgili arkadaşlar pozitifi görünce içimde herşey pozitif olacak derken :) şimdi de içimde beni bırakıp gider mi minik mucizem diyorum siz de öyle oldunuz mu? Vesvese şeytan işidi biliyorum ama keşke hamilelik 10 gün olsa hemen alsak kucağımıza :)))
Merhaba aşılama için benim doktorum zaten %15 falan başarı oranı, aşılama yerine tüp bebek denenmeli bence demişti, aşılama ile hamilelik de pek duymadım açıkçası, ikinizde de sorun yoksa tüp bebek şansınız çok çok yüksek, içini ferah tut canımHerkese merhabalar arkadaşlar bende tüp bebek yaptıracağım şuan gerekli dosya hazırlıkları başladı Mart sonu Nisa’n başı gibi muhtemelen tüp bebek yapılacak 3 defa aşılama yapıldı maalesef negatif ve görünürde hiçbir problem Yok eşimde de bende de herşey normal görünüyor benim gibi sebepsiz olan var mı tüp bebektede olumsuz sonuç almaktan korkuyorum varsa örnekler yazarmısınız lütfen
11. GünHayırlı olsun kaçıncı gün de değeriniz 75
Benimde 7. Gun 38 cikmisti bugun 10. Gün kan vericem bakalim kac cikicak insallah yükselme olmustur11. Gün
Tutunma sirasinda benimde cok olmusdu kasik agrim sag tarafda olmusdu surekli ve bebegim.sag tarafdaGünaydın herkese kan verecek arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz
Bugün kasık ağrım var benim bir anda oluyor geçiyor sadece tek taraflı olması biraz canımı sıktı aklıma dış gebelik gibi kötü ihtimaller geldi ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum
Yaptım canım 9.gün hem normal gebelik hem erken gebelik yaptım. Normalde çıkmadı erken gebelikte çok silik ikinci çizgi çıktı. Ben de tutmuşsa bari azcık değeri artmış olsun diye bugün yani 11. Gün kan vereceğim. Bugün de çalışıyorum iş çıkışı vereceeğim kanı . Haber veririm Allah razı olsunİdrar yaptın mı hiç , güzel haberleri bekliyoruz. Allah yardımcın olsun
GünaydınnnGünaydın herkese kan verecek arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz
Bugün kasık ağrım var benim bir anda oluyor geçiyor sadece tek taraflı olması biraz canımı sıktı aklıma dış gebelik gibi kötü ihtimaller geldi ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum
Yok canım oo dis gebelik öyle kolay olsa :) merak etme keseyi de göreceksin sağ salimmGünaydın herkese kan verecek arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz
Öyle düşünmeye çalışıyorum inşallah keseyi görürüz doktorum çok geç randevu verdi ya 10 gün sonra o zamana dış gebelik olsa ilaçla düşmez büyür iyice diye korkuyorum açıkcasıTutunma sirasinda benimde cok olmusdu kasik agrim sag tarafda olmusdu surekli ve bebegim.sag tarafdaseninkide tutunma agrisidir canim.kotu dusunme
İnşallah kuzum baya rahatsız ediyor sağ yan tarafım ve kaşığım olmazsa doktoruma da yazarım dinleneyim bir kaç gün takip edeyim dedimYok canım oo dis gebelik öyle kolay olsa :) merak etme keseyi de göreceksin sağ salimm
Güzel haberler alacaksın benceYaptım canım 9.gün hem normal gebelik hem erken gebelik yaptım. Normalde çıkmadı erken gebelikte çok silik ikinci çizgi çıktı. Ben de tutmuşsa bari azcık değeri artmış olsun diye bugün yani 11. Gün kan vereceğim. Bugün de çalışıyorum iş çıkışı vereceeğim kanı . Haber veririm Allah razı olsun
GünaydınnnCanım sıkıntı yapma tek tarafının ağrımasını vücudumuzu bilemeyiz istediği yerden takılıyor işte sen keyfine bak artık
Bugün ben de kana gidicem hayırlısı bakalım
9 Mart büyük gün sabah erkenden gidicem test için umarım pozitif olurHayırlı olsun canım az kalmış öğrenmeneben pozitif i gördüm Kese için bekliyorım umarım sen de görürsün
Test gününde 4 haftalık oluyor kuzum inşallah sen de görürsün pozitifi9 Mart büyük gün sabah erkenden gidicem test için umarım pozitif olurgözün aydın canım tebrik ederim ☺ pozitif göründüğünde kaç haftalık dediler sana ?
YaTest gününde 4 haftalık oluyor kuzum inşallah sen de görürsün pozitifi
Sen de cyclo-progynova ilacı ve prolutex iğne kullaniyor musunTest gününde 4 haftalık oluyor kuzum inşallah sen de görürsün pozitifi
sağol cnaım inşGÜnde progestanı iki doz olarak 4 kutu yazdırdım ben canım ama oksapar bir taneden 10 günlük oluyor
Ya çok güzel böyle devam etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?