Merhaba, insallah hayırlısıyla güzel sonuç alırsınız tüp bebekte. Simdiden beslenmenizi en iyi şekilde ayarlayın derim, doktorunuzun tavsiyelerine kesinlikle uyun. İnsallah bol bol yumurtanın olsunHerkese merhabalar arkadaşlar bende tüp bebek yaptıracağım şuan gerekli dosya hazırlıkları başladı Mart sonu Nisa’n başı gibi muhtemelen tüp bebek yapılacak 3 defa aşılama yapıldı maalesef negatif ve görünürde hiçbir problem Yok eşimde de bende de herşey normal görünüyor benim gibi sebepsiz olan var mı tüp bebektede olumsuz sonuç almaktan korkuyorum varsa örnekler yazarmısınız lütfen
Hemen yaz bize de aklımız sendeBenimde 7. Gun 38 cikmisti bugun 10. Gün kan vericem bakalim kac cikicak insallah yükselme olmustur
Bende değerin 1500 üstüyse Bi yerden randevu al git gör keseyi ya, dediğin gibi riskli sonuçta. Kötüyü düşünmeyelim tabi ki ama. Gerçi beta hcg artış oranı da ele veriyo öyle sıkıntılı durumlarda ama bence gidip görmek daha iyi. Stres yapacağına gör rahatla benceÖyle düşünmeye çalışıyorum inşallah keseyi görürüz doktorum çok geç randevu verdi ya 10 gün sonra o zamana dış gebelik olsa ilaçla düşmez büyür iyice diye korkuyorum açıkcası
Ay cinsiyetleri ne olacak acaba bebeklerimizin çok meraktayımZaman büyük ihtimalle kız
Ben de erkek hissediyorum ve Çin takviminde de erkek gösteriyor:) nedense bu sürecin en başından beri böyle hissediyorum nedenseŞimdiden cinsiyet tahminleri yazalım mıilerde dönüp bakarız. Ben açayım listeyi, erkek hissediyorum
Ben hep kiz kız diyodum erkek diyo herkes erkek kıyafetlerine takılıyor gözüm üzülüyorum sonra kızım olursa küsecek bna diye. Çin takvimi bizde çıkmaz bence tüp bebek sonuçta ama ramzi teoremi daha mantıklı geldi %90 doğru sonuç veriyo. Ona göre de erkek gorunuyo benimŞimdiden cinsiyet tahminleri yazalım mıilerde dönüp bakarız. Ben açayım listeyi, erkek hissediyorum
Ya bu ramzi nasil oluyor bi kac yerde daha gordukmBen hep kiz kız diyodum erkek diyo herkes erkek kıyafetlerine takılıyor gözüm üzülüyorum sonra kızım olursa küsecek bna diye. Çin takvimi bizde çıkmaz bence tüp bebek sonuçta ama ramzi teoremi daha mantıklı geldi %90 doğru sonuç veriyo. Ona göre de erkek gorunuyo benim
Anam o neymiş hemen bakayım, ben sadece öyle hissettiğimden.ilk pozitif aldığımda hep kız hissettim simdi erkekBen hep kiz kız diyodum erkek diyo herkes erkek kıyafetlerine takılıyor gözüm üzülüyorum sonra kızım olursa küsecek bna diye. Çin takvimi bizde çıkmaz bence tüp bebek sonuçta ama ramzi teoremi daha mantıklı geldi %90 doğru sonuç veriyo. Ona göre de erkek gorunuyo benim
Bebeğin 6.7. Haftada ki ultrason una bakılıyor. Bebek sagdaysa kız soldaysa erkek. Ama vajinal bakılıyorsa tam tersi benimki solda kalıyor vajinal bakıldı erkek çıkıyor mesela. Baya araştırma yapılmış. Ne olursa razıyım da karnımı sevmek istiyorum kızım oğlum diye artıkYa bu ramzi nasil oluyor bi kac yerde daha gordukm
Ha hahaha bnm ılkte öyleydi çöpü neden sağa dgl sola koymuş diye ortalığı katıyodum. Oluyomus ama özelikle bu haftalarda gel gelelim bu hamileliğim o kdr huzurlu ki çok sakinim aman nazar degmesinnAyrıca bir sorum daha var kızlar, bir sinirlilik hali mevcut mu sizde? Yani ben ara sıra kocamı boğacak gibi oluyorum ahhahahahaha
benimde trensferden önce oluyordu ilaçlar yapıyor canım görende güneşin altında güneşleniyorum sanar:)Canım benim o şekilde . Transferden beri her gece sırılsıklam oluyorum kalkıp üst değiştiriyorum. Benim hala devam ediyor 10.günüm bugün.
Ben 12.gun yaptirdim ilk kan testini cnmOy maşallahhhsağlıkla inşallah canım benim bişey sorcam senin 9.gün değerin neydi
Anam benim minik siyah nokta sağdaydı vajinal bakıldı erkek mi yaniBebeğin 6.7. Haftada ki ultrason una bakılıyor. Bebek sagdaysa kız soldaysa erkek. Ama vajinal bakılıyorsa tam tersi benimki solda kalıyor vajinal bakıldı erkek çıkıyor mesela. Baya araştırma yapılmış. Ne olursa razıyım da karnımı sevmek istiyorum kızım oğlum diye artıkButterfry
Ben pozitif sonuç aldıktan sonraki 1 hafta her gece cok terledim ilk defa üstümü değiştirdiğimi hatırlıyorum gece kalkıp, hem cok su içip cok tuvalete gittim hem de cok terledim. İlla kli vücutta üretim var bişeyler değişiyorbenimde trensferden önce oluyordu ilaçlar yapıyor canım görende güneşin altında güneşleniyorum sanar:)
Ya gerçi bence ben haklıyım hahaha misafir gelecek dün evdeydi evi toplayacak4ı, sadece yer silmiş süpürmüş ev dağınık mutfak dağınık sabah 7deb beri ev topluyorum şiştim de şiştim,Ha hahaha bnm ılkte öyleydi çöpü neden sağa dgl sola koymuş diye ortalığı katıyodum. Oluyomus ama özelikle bu haftalarda gel gelelim bu hamileliğim o kdr huzurlu ki çok sakinim aman nazar degmesinn
şimdi de oluyor önce de oldu canım ilaçlarda az değil hani onlarında etkisi olabilir, :)Ben pozitif sonuç aldıktan sonraki 1 hafta her gece cok terledim ilk defa üstümü değiştirdiğimi hatırlıyorum gece kalkıp, hem cok su içip cok tuvalete gittim hem de cok terledim. İlla kli vücutta üretim var bişeyler değişiyorama bence ilaçtan ziyade bebek sel, cünkşü pozitif sonuç öncesi olmadı bende.
Olabilir kuzum, aman bebekler bizimle olsun da her yan etkiye tamamızşimdi de oluyor önce de oldu canım ilaçlarda az değil hani onlarında etkisi olabilir, :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?