Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Merhaba, insallah hayırlısıyla güzel sonuç alırsınız tüp bebekte. Simdiden beslenmenizi en iyi şekilde ayarlayın derim, doktorunuzun tavsiyelerine kesinlikle uyun. İnsallah bol bol yumurtanın olsun tüp bebekte tutma olasılıkları cok daha yüksek aşılamaya göre, Allahın izniyle sizden de güzel haber alalım en yakın zamansa

Öyle düşünmeye çalışıyorum inşallah keseyi görürüz doktorum çok geç randevu verdi ya 10 gün sonra o zamana dış gebelik olsa ilaçla düşmez büyür iyice diye korkuyorum açıkcası
Bende değerin 1500 üstüyse Bi yerden randevu al git gör keseyi ya, dediğin gibi riskli sonuçta. Kötüyü düşünmeyelim tabi ki ama. Gerçi beta hcg artış oranı da ele veriyo öyle sıkıntılı durumlarda ama bence gidip görmek daha iyi. Stres yapacağına gör rahatla bence

Şimdiden cinsiyet tahminleri yazalım mı ilerde dönüp bakarız. Ben açayım listeyi, erkek hissediyorum
Ben hep kiz kız diyodum erkek diyo herkes erkek kıyafetlerine takılıyor gözüm üzülüyorum sonra kızım olursa küsecek bna diye. Çin takvimi bizde çıkmaz bence tüp bebek sonuçta ama ramzi teoremi daha mantıklı geldi %90 doğru sonuç veriyo. Ona göre de erkek gorunuyo benim

Ya bu ramzi nasil oluyor bi kac yerde daha gordukm

Anam o neymiş hemen bakayım, ben sadece öyle hissettiğimden.ilk pozitif aldığımda hep kız hissettim simdi erkek

Ya bu ramzi nasil oluyor bi kac yerde daha gordukm
Bebeğin 6.7. Haftada ki ultrason una bakılıyor. Bebek sagdaysa kız soldaysa erkek. Ama vajinal bakılıyorsa tam tersi benimki solda kalıyor vajinal bakıldı erkek çıkıyor mesela. Baya araştırma yapılmış. Ne olursa razıyım da karnımı sevmek istiyorum kızım oğlum diye artık Butterfry

Ayrıca bir sorum daha var kızlar, bir sinirlilik hali mevcut mu sizde? Yani ben ara sıra kocamı boğacak gibi oluyorum ahhahahahaha
Ha hahaha bnm ılkte öyleydi çöpü neden sağa dgl sola koymuş diye ortalığı katıyodum. Oluyomus ama özelikle bu haftalarda gel gelelim bu hamileliğim o kdr huzurlu ki çok sakinim aman nazar degmesinn

Anam benim minik siyah nokta sağdaydı vajinal bakıldı erkek mi yani ay pazartesi dikkat edicem buna

benimde trensferden önce oluyordu ilaçlar yapıyor canım görende güneşin altında güneşleniyorum sanar:)
Ben pozitif sonuç aldıktan sonraki 1 hafta her gece cok terledim ilk defa üstümü değiştirdiğimi hatırlıyorum gece kalkıp, hem cok su içip cok tuvalete gittim hem de cok terledim. İlla kli vücutta üretim var bişeyler değişiyor ama bence ilaçtan ziyade bebek sel, cünkşü pozitif sonuç öncesi olmadı bende.

Ha hahaha bnm ılkte öyleydi çöpü neden sağa dgl sola koymuş diye ortalığı katıyodum. Oluyomus ama özelikle bu haftalarda gel gelelim bu hamileliğim o kdr huzurlu ki çok sakinim aman nazar degmesinn
Ya gerçi bence ben haklıyım hahaha misafir gelecek dün evdeydi evi toplayacak4ı, sadece yer silmiş süpürmüş ev dağınık mutfak dağınık sabah 7deb beri ev topluyorum şiştim de şiştim, benim uyumam gerekirken o yatıyo sinir oluyorum ama böyle normalde daha tahammüllüyümdür bu sefer tahammülüm düştü

şimdi de oluyor önce de oldu canım ilaçlarda az değil hani onlarında etkisi olabilir, :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…