Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

benimde trensferden önce oluyordu ilaçlar yapıyor canım görende güneşin altında güneşleniyorum sanar:)
Ben de ilaçların etkisi olduğunu düşündüm hormon neticede ilk defa dün gece o şekilde terlememişim şükür rahat uyudum

1500 üstü değil şuan canım 3 gün sonra filan geçmesi lazım hesaba göre ağrılarımın durumuna göre öyle yaparım Pazartesi de serum almaya gideceğim merkeze direkt doktorumla konuşurum çok gerildim ama normal gebelikte de olabiliyor biliyorum ama yine de aklıma daima enkötüsü geliyor

Öyle düşünmeye çalışıyorum inşallah keseyi görürüz doktorum çok geç randevu verdi ya 10 gün sonra o zamana dış gebelik olsa ilaçla düşmez büyür iyice diye korkuyorum açıkcası
canım bta sağlıklı ilerlemisse diş gebelik ihtimali olmaz diye biliyorum güzel düşün güzel olsun..
Ayrıca bir sorum daha var kızlar, bir sinirlilik hali mevcut mu sizde? Yani ben ara sıra kocamı boğacak gibi oluyorum ahhahahahaha
beeeeen dün hali saha maçına gitmiş gece gidiyorlar geldi yatağa girene kadar onu kalkıp bogacam diyordum.. Ay oy iiii diyip duruyordu bukadar nazliysan neden maça gidiyorsun dimi... Yatağa girmiş bile ay oy lari devam ediyor dedim şimdi tekmeliyecegim sonra kendi kendime dedim sakin ol uykuya dal gece gece kavgaya ne gerek var diyerek uyudum en sonunda nekadar gürültülüsün diyip yattım
jeli sürdükten sonra kahverengi akıntı geliyor korkuyorum normalmi acaba?
Normal canım..

Bende bir kızım bir oğlum olacağını hissediyorum bi bebis sağda bi tanede solda.. Bende bi önceki hamilelikten tecrübe olarak oğlumu hep sağ tarafta hissetti...

İnşallah inşallah banada nasip olur ve isteyen herkese de

inşallah canım bu cevaplarınızla beni umutlandırıp mutlu ediyorsunuz teşekkürler

sağol canım her şeyden nem kapar olduk artık:)

İnsan sinir oluyo demi hamile olan biz söylenen ahlayıp vah lanan onlar, benimki de balığa gidecekti köpeğimiz biraz rahatsızlandı da gidemedi. Gitse muhtemelen ben de senin gibi olurdum

Arkadaşlar ben 4 martta kesemi gördüm iki tane kese vardı ama henüz bebek için erkendedi dr ayın 14 ünde kese içinde bebiş oluşumu var mı diye bakacağız.Siz bebişlerinizi gördünüz mü gmrdüyseniz kaçıncı haftada gördünüz Heyecandan duramıyorum zaman geçmiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…