- 19 Şubat 2020
- 5.674
- 3.007
- 173
- 41
aynen ya inşallah fark etmez her türlü dayanırız:)Olabilir kuzum, aman bebekler bizimle olsun da her yan etkiye tamamız
Ben de ilaçların etkisi olduğunu düşündüm hormon neticedebenimde trensferden önce oluyordu ilaçlar yapıyor canım görende güneşin altında güneşleniyorum sanar:)
Insallah ❤❤Hemen yaz bize de aklımız sendeinsallah güzel yükselmiştir ❤
jeli sürdükten sonra kahverengi akıntı geliyor korkuyorum normalmi acaba?aynen ya inşallah fark etmez her türlü dayanırız:)
evet canım ilaçlar yapıyor terliyoruz üstümüzü açıyoruz bu seferde hasta oluyoruz, terlesekte üst açmak yok:)Ben de ilaçların etkisi olduğunu düşündüm hormon neticedeilk defa dün gece o şekilde terlememişim şükür rahat uyudum
Teoreme göre öyle inşallah sağlıcakla gelsinler de çok merak ediyorum yaaAnam benim minik siyah nokta sağdaydı vajinal bakıldı erkek mi yaniay pazartesi dikkat edicem buna
1500 üstü değil şuan canım 3 gün sonra filan geçmesi lazım hesaba göre ağrılarımın durumuna göre öyle yaparım Pazartesi de serum almaya gideceğim merkeze direkt doktorumla konuşurum çok gerildim ama normal gebelikte de olabiliyor biliyorum ama yine de aklıma daima enkötüsü geliyorBende değerin 1500 üstüyse Bi yerden randevu al git gör keseyi ya, dediğin gibi riskli sonuçta. Kötüyü düşünmeyelim tabi ki ama. Gerçi beta hcg artış oranı da ele veriyo öyle sıkıntılı durumlarda ama bence gidip görmek daha iyi. Stres yapacağına gör rahatla bence ❤
canım bta sağlıklı ilerlemisse diş gebelik ihtimali olmaz diye biliyorum güzel düşün güzel olsun..Öyle düşünmeye çalışıyorum inşallah keseyi görürüz doktorum çok geç randevu verdi ya 10 gün sonra o zamana dış gebelik olsa ilaçla düşmez büyür iyice diye korkuyorum açıkcası
beeeeen dün hali saha maçına gitmiş gece gidiyorlar geldi yatağa girene kadar onu kalkıp bogacam diyordum.. Ay oy iiii diyip duruyordu bukadar nazliysan neden maça gidiyorsun dimi... Yatağa girmiş bile ay oy lari devam ediyor dedim şimdi tekmeliyecegim sonra kendi kendime dedim sakin ol uykuya dal gece gece kavgaya ne gerek var diyerek uyudumAyrıca bir sorum daha var kızlar, bir sinirlilik hali mevcut mu sizde? Yani ben ara sıra kocamı boğacak gibi oluyorum ahhahahahaha
Normal canım..jeli sürdükten sonra kahverengi akıntı geliyor korkuyorum normalmi acaba?
İnşallah inşallah banada nasip olur ve isteyen herkese deMerhaba aşılama için benim doktorum zaten %15 falan başarı oranı, aşılama yerine tüp bebek denenmeli bence demişti, aşılama ile hamilelik de pek duymadım açıkçası, ikinizde de sorun yoksa tüp bebek şansınız çok çok yüksek, içini ferah tut canım ❤
inşallah canım bu cevaplarınızla beni umutlandırıp mutlu ediyorsunuz teşekkürlerMerhaba, insallah hayırlısıyla güzel sonuç alırsınız tüp bebekte. Simdiden beslenmenizi en iyi şekilde ayarlayın derim, doktorunuzun tavsiyelerine kesinlikle uyun. İnsallah bol bol yumurtanın olsuntüp bebekte tutma olasılıkları cok daha yüksek aşılamaya göre, Allahın izniyle sizden de güzel haber alalım en yakın zamansa
sağol canım her şeyden nem kapar olduk artık:)canım bta sağlıklı ilerlemisse diş gebelik ihtimali olmaz diye biliyorum güzel düşün güzel olsun..
beeeeen dün hali saha maçına gitmiş gece gidiyorlar geldi yatağa girene kadar onu kalkıp bogacam diyordum.. Ay oy iiii diyip duruyordu bukadar nazliysan neden maça gidiyorsun dimi... Yatağa girmiş bile ay oy lari devam ediyor dedim şimdi tekmeliyecegim sonra kendi kendime dedim sakin ol uykuya dal gece gece kavgaya ne gerek var diyerek uyudumen sonunda nekadar gürültülüsün diyip yattım
Normal canım..
Bugün yaptırcakmısın kan testi? Kese için 15. Günde mi gitmiş oluyorsun. İnşallah görünür.Bugün 11.gün
Ptesi beraber kese görcez insallah11.gün değerim 848çıktı kızlar. ptrsi doktora kese görmeye
İnsan sinir oluyo demi hamile olan biz söylenen ahlayıp vah lanan onlar, benimki de balığa gidecekti köpeğimiz biraz rahatsızlandı da gidemedi. Gitse muhtemelen ben de senin gibi olurdumcanım bta sağlıklı ilerlemisse diş gebelik ihtimali olmaz diye biliyorum güzel düşün güzel olsun..
beeeeen dün hali saha maçına gitmiş gece gidiyorlar geldi yatağa girene kadar onu kalkıp bogacam diyordum.. Ay oy iiii diyip duruyordu bukadar nazliysan neden maça gidiyorsun dimi... Yatağa girmiş bile ay oy lari devam ediyor dedim şimdi tekmeliyecegim sonra kendi kendime dedim sakin ol uykuya dal gece gece kavgaya ne gerek var diyerek uyudumen sonunda nekadar gürültülüsün diyip yattım
Normal canım..
Ptesi kese fotoğrafları dolsun buralar
en doktora sonucu yazınca salı günü gel demiş bana ama ben ptesye randevu almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?