O zaman 3.gün embriyosuydu senin.12.gün kaçtı ?Ben 12.gun yaptirdim ilk kan testini cnm
Kızlar sabah keseyi görmeye gittik, bir de ne görelim iki tane kese var
İçleri dolu ve kalp atışlarını da gösterdi doktor, pıt pıt nasıl da atıyor kalpleri dayanamadım başladım ağlamaya☺Birisi 5+5 diğeri 5+6 günlük dedi.
ama 8.haftaya kadar kimseye söylemeyin çünkü biri kaybolabiliyor bazen dediböyle olan var mı? Kalp atışını görüp de sonradan kaybolan??
Kızlar sabah keseyi görmeye gittik, bir de ne görelim iki tane kese var
İçleri dolu ve kalp atışlarını da gösterdi doktor, pıt pıt nasıl da atıyor kalpleri dayanamadım başladım ağlamaya☺Birisi 5+5 diğeri 5+6 günlük dedi.
ama 8.haftaya kadar kimseye söylemeyin çünkü biri kaybolabiliyor bazen dediböyle olan var mı? Kalp atışını görüp de sonradan kaybolan??
maaşallah canım ne kadar erken görmüşsün kalp atışlarını.. Allah ikisini de sağlıkla devam ettirsin inşallah.. alttan mi karından mi baktı canım
Hayırlı olsunKızlar sabah keseyi görmeye gittik, bir de ne görelim iki tane kese var
Hayır olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsinBen geldiiim ❤
Guzel haber alan kese goren arkadaslarimi tebrik ediyorum
Kizlar 10. Gun kan degerim 207 cikti7. Gun kan degerim 38 di doktorum degerin cok iyi artmis bidaha kan vermene gerek yok 15 gun sonra kese icin gel dedi degerim iyimi dimi
Amin canim amiiin ❤Hayır olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Tesekkur ederimGayet iyi
Tebrik ederim Allah ikisini de korusun. İkisini de sana hayırlı sağlıklı evlat yapsın inşallah.Kızlar sabah keseyi görmeye gittik, bir de ne görelim iki tane kese var
Çok güzelBen geldiiim ❤
Guzel haber alan kese goren arkadaslarimi tebrik ediyorum
Kizlar 10. Gun kan degerim 207 cikti7. Gun kan degerim 38 di doktorum degerin cok iyi artmis bidaha kan vermene gerek yok 15 gun sonra kese icin gel dedi degerim iyimi dimi
Sagol canim benim❤Çok güzelhayırlı olsun tekrar ❤❤❤
Evet birazdan kan vercm bakalm ne yapmş minişBugün yaptırcakmısın kan testi? Kese için 15. Günde mi gitmiş oluyorsun. İnşallah görünür.
12.gun 736 14.gun 2324 ciktiO zaman 3.gün embriyosuydu senin.12.gün kaçtı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?