- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Hayirli olsun ,kan degerlerinden belliydi ikiz olacagiKızlar sabah keseyi görmeye gittik, bir de ne görelim iki tane kese var
İçleri dolu ve kalp atışlarını da gösterdi doktor, pıt pıt nasıl da atıyor kalpleri dayanamadım başladım ağlamaya☺Birisi 5+5 diğeri 5+6 günlük dedi.
ama 8.haftaya kadar kimseye söylemeyin çünkü biri kaybolabiliyor bazen dediböyle olan var mı? Kalp atışını görüp de sonradan kaybolan??
Hayirli olsun ,degerin guzel artmisBen geldiiim ❤
Guzel haber alan kese goren arkadaslarimi tebrik ediyorum
Kizlar 10. Gun kan degerim 207 cikti7. Gun kan degerim 38 di doktorum degerin cok iyi artmis bidaha kan vermene gerek yok 15 gun sonra kese icin gel dedi degerim iyimi dimi
Teşekkür ederimHayirli olsun ,kan degerlerinden belliydi ikiz olacagieger keswlerde problem yoksa ,haftasiyla uyumlu ise ben birsey olacagini sanmam rahat olun bence siz de.
Kese boyutlarini soyledi mi doktor ?
benim gittiğim yerde 50tl alıyor. kurum anlaşması falan var onunla 15e düşürüyorlar. ay ben tedavi hazırlığında bir pregesterona 90tl verdim içime oturduBen kan testini yaptıramayacağım galiba kızlar yaaa. Özelde 80-85 tl istiyorlar bi kan testine çıldırmışlar
Crl bas popo mesafesi oluyor bebegin boyutu yani ,benim daha kese gorunuyor Saliya belki bizim de 5+6 oluyor bebegin boyutunu ogreniriz.Teşekkür ederiminternetteki hesaplamalara göre bir gün fark var arada. Önemli olduğunu sanmıyorum onun da.
Crl kese mi bebek boyutu mu bilmiyorum Biri 0.21 diğeri 0.28 yazıyor.
çift transfermiydi seninTeşekkür ederiminternetteki hesaplamalara göre bir gün fark var arada. Önemli olduğunu sanmıyorum onun da.
Crl kese mi bebek boyutu mu bilmiyorum Biri 0.21 diğeri 0.28 yazıyor.
canım boyutuna falan takılma bence çok daha ilk aylarda. ölçümler çok sağlıklı olmuyor gebelikteCrl bas popo mesafesi oluyor bebegin boyutu yani ,benim daha kese gorunuyor Saliya belki bizim de 5+6 oluyor bebegin boyutunu ogreniriz.
İhtimal dahilinde konuşöuş doktor hemen üzülme sen iyi ol ki miniklerin de iyi olsunKızlar sabah keseyi görmeye gittik, bir de ne görelim iki tane kese var
İçleri dolu ve kalp atışlarını da gösterdi doktor, pıt pıt nasıl da atıyor kalpleri dayanamadım başladım ağlamaya☺Birisi 5+5 diğeri 5+6 günlük dedi.
ama 8.haftaya kadar kimseye söylemeyin çünkü biri kaybolabiliyor bazen dediböyle olan var mı? Kalp atışını görüp de sonradan kaybolan??
Maşallah çok güzelBen geldiiim ❤
Guzel haber alan kese goren arkadaslarimi tebrik ediyorum
Kizlar 10. Gun kan degerim 207 cikti7. Gun kan degerim 38 di doktorum degerin cok iyi artmis bidaha kan vermene gerek yok 15 gun sonra kese icin gel dedi degerim iyimi dimi
Sorma ya soyguncu bunlar. Normalde kendi merkezim 50 tl ye yapıyor. Onun dışında özel hastane var hep etrafımda. Onlarda 80 üstü söylediler insafsızlar. Başka bi özel hastaneye daha sorduk 40 tl dedi hemen verdim kanı. Hayırlısı bakalımbenim gittiğim yerde 50tl alıyor. kurum anlaşması falan var onunla 15e düşürüyorlar. ay ben tedavi hazırlığında bir pregesterona 90tl verdim içime oturdu
Kese boyutu onemli bence ilk haftalarda saglikli bir gebelik olup olmadigini anlamak icin ,haftasiyla uyumunu anlamak icin.canım boyutuna falan takılma bence çok daha ilk aylarda. ölçümler çok sağlıklı olmuyor gebelikte
yaa bugün ben de ilaçlarımı aldım bitmek üzereydi. biz özel sandığa bağlıyız. bu tarz ilaçları karşılamıyorlar. tanıdık eczacı 3 lutu crinone jel 3 kutu prulotex 3 kutu cyclo prognovaya 830verdim.normal şartlarda 1000i geçerdiSorma ya soyguncu bunlar. Normalde kendi merkezim 50 tl ye yapıyor. Onun dışında özel hastane var hep etrafımda. Onlarda 80 üstü söylediler insafsızlar. Başka bi özel hastaneye daha sorduk 40 tl dedi hemen verdim kanı. Hayırlısı bakalım
Buarada eczaneye sordum dün konuşulanalrdan sonra crinone jeli sadece kadın doğum yazınca karşılıyor. Ben iğneleri aile hekimime ya da iş yeri hekimime yazdırırım artık.
doktor zaten baktığında kesenin sağlıklı ya da sağlıksız olduğunu söylüyor o yüzden dedim boyutuna takılma diye.yoksa tabiki önemli önemsizmiş gibi söylemedim yaniKese boyutu onemli bence ilk haftalarda saglikli bir gebelik olup olmadigini anlamak icin ,haftasiyla uyumunu anlamak icin.
Yani kan degerini merak etmek kadar kese boyutunu merak etmek te normal sanirim.
2015 de ilk tedavimde 72kilo ile başladım. 82 ile hamile kalıp 97 ile doğuma gittim. 85kilo civarlarındaydım 4 ay spor yaptım çok kasmadan 79a düştüm. ama bu gebelikte diyetisyen destekli gideceğim. max 10kg almak istiyorum sadece. tabi extra bir durum çıkmazsaKızlar ya bu kullandığımız ilaçlar illa kilo aldırıyor, tedaviden bu yana kaç kilo aldınız? Ben Eylül 15te başladım ilk yumurta toplamaya ozaman dan bu zamana 5 kilo aldım, her gören cok kilo almışsın diyo sinirim bozuluyor. Özelikle suan sanırım hamilelikten midir nedir şişkinlik de mi var suratımda anlamıyorum ama moralim bozuluyor öyle dedikleri zamab49 kiloyla başladım suan 54 kiloyum 6 haftalık hamileliğim de dahil bu süreye
12.günüm 506 sonuç kızlar çift embriyo koydrmştk ama değerlere göre tek gibiEvet birazdan kan vercm bakalm ne yapmş miniş
maşallahhh. yalnız sizin değerlere göre benimki baya yüksek gidio içerde bölünmemiştir inş12.günüm 506 sonuç kızlar çift embriyo koydrmştk ama değerlere göre tek gibi
haha bende ğüneş gözlüğü:)))Kızlar bende çanta aşeriyorumeşime söyledim yandık vallahi diyor
Günaydın herkese kan verecek arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz
Bugün kasık ağrım var benim bir anda oluyor geçiyor sadece tek taraflı olması biraz canımı sıktı aklıma dış gebelik gibi kötü ihtimaller geldi ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum
sağlık ocağına yazdırsanıza arkadaşlarbenim gittiğim yerde 50tl alıyor. kurum anlaşması falan var onunla 15e düşürüyorlar. ay ben tedavi hazırlığında bir pregesterona 90tl verdim içime oturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?