Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Hayirli olsun ,kan degerlerinden belliydi ikiz olacagi eger keswlerde problem yoksa ,haftasiyla uyumlu ise ben birsey olacagini sanmam rahat olun bence siz de.
Kese boyutlarini soyledi mi doktor ?

Hayirli olsun ,degerin guzel artmis

Neyse uygun insaflı bir yer bulduk verdim kanı 2 saate belli olacak

Hayirli olsun ,kan degerlerinden belliydi ikiz olacagi eger keswlerde problem yoksa ,haftasiyla uyumlu ise ben birsey olacagini sanmam rahat olun bence siz de.
Kese boyutlarini soyledi mi doktor ?
Teşekkür ederim internetteki hesaplamalara göre bir gün fark var arada. Önemli olduğunu sanmıyorum onun da.
Crl kese mi bebek boyutu mu bilmiyorum Biri 0.21 diğeri 0.28 yazıyor.

Teşekkür ederim internetteki hesaplamalara göre bir gün fark var arada. Önemli olduğunu sanmıyorum onun da.
Crl kese mi bebek boyutu mu bilmiyorum Biri 0.21 diğeri 0.28 yazıyor.
Crl bas popo mesafesi oluyor bebegin boyutu yani ,benim daha kese gorunuyor Saliya belki bizim de 5+6 oluyor bebegin boyutunu ogreniriz.

İhtimal dahilinde konuşöuş doktor hemen üzülme sen iyi ol ki miniklerin de iyi olsun hayırlı olsun inşallah seninle olsun ikizlerin
Maşallah çok güzel

benim gittiğim yerde 50tl alıyor. kurum anlaşması falan var onunla 15e düşürüyorlar. ay ben tedavi hazırlığında bir pregesterona 90tl verdim içime oturdu
Sorma ya soyguncu bunlar. Normalde kendi merkezim 50 tl ye yapıyor. Onun dışında özel hastane var hep etrafımda. Onlarda 80 üstü söylediler insafsızlar. Başka bi özel hastaneye daha sorduk 40 tl dedi hemen verdim kanı. Hayırlısı bakalım
Buarada eczaneye sordum dün konuşulanalrdan sonra crinone jeli sadece kadın doğum yazınca karşılıyor. Ben iğneleri aile hekimime ya da iş yeri hekimime yazdırırım artık.

canım boyutuna falan takılma bence çok daha ilk aylarda. ölçümler çok sağlıklı olmuyor gebelikte
Kese boyutu onemli bence ilk haftalarda saglikli bir gebelik olup olmadigini anlamak icin ,haftasiyla uyumunu anlamak icin.
Yani kan degerini merak etmek kadar kese boyutunu merak etmek te normal sanirim.

yaa bugün ben de ilaçlarımı aldım bitmek üzereydi. biz özel sandığa bağlıyız. bu tarz ilaçları karşılamıyorlar. tanıdık eczacı 3 lutu crinone jel 3 kutu prulotex 3 kutu cyclo prognovaya 830verdim.normal şartlarda 1000i geçerdi

Kızlar ya bu kullandığımız ilaçlar illa kilo aldırıyor, tedaviden bu yana kaç kilo aldınız? Ben Eylül 15te başladım ilk yumurta toplamaya ozaman dan bu zamana 5 kilo aldım, her gören cok kilo almışsın diyo sinirim bozuluyor. Özelikle suan sanırım hamilelikten midir nedir şişkinlik de mi var suratımda anlamıyorum ama moralim bozuluyor öyle dedikleri zamab 49 kiloyla başladım suan 54 kiloyum 6 haftalık hamileliğim de dahil bu süreye

Kese boyutu onemli bence ilk haftalarda saglikli bir gebelik olup olmadigini anlamak icin ,haftasiyla uyumunu anlamak icin.
Yani kan degerini merak etmek kadar kese boyutunu merak etmek te normal sanirim.
doktor zaten baktığında kesenin sağlıklı ya da sağlıksız olduğunu söylüyor o yüzden dedim boyutuna takılma diye.yoksa tabiki önemli önemsizmiş gibi söylemedim yani

2015 de ilk tedavimde 72kilo ile başladım. 82 ile hamile kalıp 97 ile doğuma gittim. 85kilo civarlarındaydım 4 ay spor yaptım çok kasmadan 79a düştüm. ama bu gebelikte diyetisyen destekli gideceğim. max 10kg almak istiyorum sadece. tabi extra bir durum çıkmazsa

Hayır kasık ağrısı için güzel haberlerin acı sızlanması diyelim benim ilkindede bundada hep sağımda kasık sancısı var bu rahimde çalışmalar var demektir ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…