Ben günde 1 prolutex iki vajinal fitil 1 oksapar estrofem günde 3 tane bide folik asit.Evet pruloton iğne kullanıyorum3 günde 1 vuruluyorum günde 3 kere progesteron corasprin folik asit bide climara karnıma bant olarak yapıştırdım
Amin kuzum hepimiz inşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Hangi gun kan verdin pzt degil mi?Olsun valla insan böyle güzel şeyleri yazmaktanda okumaktanda sıkılmıyorhiç bilmiyorum ki kuzum iki katı artıyorsa 50 civarlarında olur herhalde hiç bilmiyorum ki
Hepinize teşekkür ederim en güzel haberleri alalım inşallah, benim 6 gün dondurulmuş embriyo transferi, senin ki kaçıncı gunMerhaba benimle aynı gün olmuşsun transferi hayırlısı olur inşl hakkımızda kaçıncı gün embriyosu cnm
Benim 2. Gün 4 hücreli tek yumurta rezerv az o yüzden yumurta çıkmıyor ilk oğlumda tek yumurta 3. Gün 7 hücreli transfer olmuştum çok şükür şimdi kardeş istiyoruz bakalım Allah kısmet ederse bekliyoruzHepinize teşekkür ederim en güzel haberleri alalım inşallah, benim 6 gün dondurulmuş embriyo transferi, senin ki kaçıncı gun
6. Günü neden beklediler genelde 5 te veriliyorHepinize teşekkür ederim en güzel haberleri alalım inşallah, benim 6 gün dondurulmuş embriyo transferi, senin ki kaçıncı gun
Prednol transferden önce kullandım ben 4 günBende coraspirin enox iğne prednol yarım progestan 3 tane alttan bide folikasit yerine innate diye bir ilaç verdi doktorum içinde balık yağı ve diğer vitaminler de varmış bunları kullanıyorum
Ben yarım kullanıyorum sadece mondoks antibiyotik olduğu için transferden sonra onu bıraktık diğerlerine devam ediyorumPrednol transferden önce kullandım ben 4 gün
Hadi inş güzel haber alırsın canimBen yarım kullanıyorum sadece mondoks antibiyotik olduğu için transferden sonra onu bıraktık diğerlerine devam ediyorum
Hadi bakalim inşallah sağlıkla güzel sonuçlar alırızBenim 2. Gün 4 hücreli tek yumurta rezerv az o yüzden yumurta çıkmıyor ilk oğlumda tek yumurta 3. Gün 7 hücreli transfer olmuştum çok şükür şimdi kardeş istiyoruz bakalım Allah kısmet ederse bekliyoruz
Ilk tup bebek denemem de taze transferdi 5 gün embriyosuydu. 10 haftalık kalbi durdu ozamanlar bu embriyom tam güçlenmemişti 6 gün de dondurdular o yüzden. şimdi kısmetse tekrar ümitle bekliyoruz güveniyorum ben ona aynı şekilde güçlensin insallah dua edin sizlerde lutfen6. Günü neden beklediler genelde 5 te veriliyor
Bence embriyodan çok bu evrede anne önemli. En kalitesiz embriyo bile sağlıklı bir annede can bulacaktır. Bu yüzden kendimize iyi bakalım yeter benceIlk tup bebek denemem de taze transferdi 5 gün embriyosuydu. 10 haftalık kalbi durdu ozamanlar bu embriyom tam güçlenmemişti 6 gün de dondurdular o yüzden. şimdi kısmetse tekrar ümitle bekliyoruz güveniyorum ben ona aynı şekilde güçlensin insallah dua edin sizlerde lutfen
Doktor beni 7 gün eve hapsettiğinden buna cevabım evetMerhaba arkadaşlar ben de şubat ayı transferiyim benim sorum merdiven inip çıkmak zararlı mı bugün transferimin 6. Günü
Çok üzüldüm ama bu sefer inşallah her şey güzel ilerlerIlk tup bebek denemem de taze transferdi 5 gün embriyosuydu. 10 haftalık kalbi durdu ozamanlar bu embriyom tam güçlenmemişti 6 gün de dondurdular o yüzden. şimdi kısmetse tekrar ümitle bekliyoruz güveniyorum ben ona aynı şekilde güçlensin insallah dua edin sizlerde lutfen
Bişey anlamadım evet mi hayır mıDoktor beni 7 gün eve hapsettiğinden buna cevabım evetama sanmam çünkü herkes hayatına dönüyor merak etmeyin
Canım çoğu doktor bikaç gün dinlen hayatına dön diyor. Herkes işine dönüyor. Benimki biraz aşırı temkinli bi hafta evden çıkma dedi iğneci bile eve geliyorBişey anlamadım evet mi hayır mı
Vallahi inip çıkıyorum bide 5. Katta oturuyorumCanım çoğu doktor bikaç gün dinlen hayatına dön diyor. Herkes işine dönüyor. Benimki biraz aşırı temkinli bi hafta evden çıkma dedi iğneci bile eve geliyorbana sorsan bu kadarı saçmalık. Bu sorunu normal hayatına dönüp pozitif olanlar cevaplasın öyle insan çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?