Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Evet pruloton iğne kullanıyorum3 günde 1 vuruluyorum günde 3 kere progesteron corasprin folik asit bide climara karnıma bant olarak yapıştırdım
Ben günde 1 prolutex iki vajinal fitil 1 oksapar estrofem günde 3 tane bide folik asit.

Bende coraspirin enox iğne prednol yarım progestan 3 tane alttan bide folikasit yerine innate diye bir ilaç verdi doktorum içinde balık yağı ve diğer vitaminler de varmış bunları kullanıyorum

Merhaba benimle aynı gün olmuşsun transferi hayırlısı olur inşl hakkımızda kaçıncı gün embriyosu cnm
Hepinize teşekkür ederim en güzel haberleri alalım inşallah, benim 6 gün dondurulmuş embriyo transferi, senin ki kaçıncı gun

Hepinize teşekkür ederim en güzel haberleri alalım inşallah, benim 6 gün dondurulmuş embriyo transferi, senin ki kaçıncı gun
Benim 2. Gün 4 hücreli tek yumurta rezerv az o yüzden yumurta çıkmıyor ilk oğlumda tek yumurta 3. Gün 7 hücreli transfer olmuştum çok şükür şimdi kardeş istiyoruz bakalım Allah kısmet ederse bekliyoruz

Bu sancı olayı benim diğer tedavileri de olmadı ama bu defa aşırı sancım var sizler nasılsınız 3 gün oldu geçer diye bekliyorum ama yok

Bende coraspirin enox iğne prednol yarım progestan 3 tane alttan bide folikasit yerine innate diye bir ilaç verdi doktorum içinde balık yağı ve diğer vitaminler de varmış bunları kullanıyorum
Prednol transferden önce kullandım ben 4 gün

Hadi bakalim inşallah sağlıkla güzel sonuçlar alırız

6. Günü neden beklediler genelde 5 te veriliyor
Ilk tup bebek denemem de taze transferdi 5 gün embriyosuydu. 10 haftalık kalbi durdu ozamanlar bu embriyom tam güçlenmemişti 6 gün de dondurdular o yüzden. şimdi kısmetse tekrar ümitle bekliyoruz güveniyorum ben ona aynı şekilde güçlensin insallah dua edin sizlerde lutfen

Bence embriyodan çok bu evrede anne önemli. En kalitesiz embriyo bile sağlıklı bir annede can bulacaktır. Bu yüzden kendimize iyi bakalım yeter bence

Çok üzüldüm ama bu sefer inşallah her şey güzel ilerler aslında benimkiler de 6. Gün embriyosu, kromozom testi için biyopsi almaları içi 6’yı beklemişlerdi. Sonradan kromozom testi yapıldı mı peki?

Bişey anlamadım evet mi hayır mı
Canım çoğu doktor bikaç gün dinlen hayatına dön diyor. Herkes işine dönüyor. Benimki biraz aşırı temkinli bi hafta evden çıkma dedi iğneci bile eve geliyor bana sorsan bu kadarı saçmalık. Bu sorunu normal hayatına dönüp pozitif olanlar cevaplasın öyle insan çok

Vallahi inip çıkıyorum bide 5. Katta oturuyorum artık Allaha emanet ettim tabiki de tedbiri elden bırakmıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…