Ben de allık ruj ayakkabı falan aşerdim sıkıntı yokhaha bende ğüneş gözlüğü:)))
Ne zaman başlamak lazım diyetisyene peki ne önerirsin? Hemen başlamalı mı? Ben 52 kilo idim bundan 1 ay önce yani hamileliği 52 kilo başladım denebilir, cok da yemiyorum ama işte illaki ilaçlar etki eder.doktor zaten baktığında kesenin sağlıklı ya da sağlıksız olduğunu söylüyor o yüzden dedim boyutuna takılma diye.yoksa tabiki önemli önemsizmiş gibi söylemedim yani
Siz tek istyrsnz herhalde :) ben ikiz isterdim ama tekse de çok şükürmaşallahhh. yalnız sizin değerlere göre benimki baya yüksek gidio içerde bölünmemiştir inş
benimde solda var ağrıHayır kasık ağrısı için güzel haberlerin acı sızlanması diyelim benim ilkindede bundada hep sağımda kasık sancısı var bu rahimde çalışmalar var demektir ❤
neyse ki çalışıyorum yoksa yanmıştım:)Ben de allık ruj ayakkabı falan aşerdim sıkıntı yok
Evet benim gittigim doktor genc bir doktordu ve sadece iyi dedi ,kendi doktorumla kontrolum sali gunu ,kendi doktorum beni aydinlatacaktir eminim ama ilk defa kese gordugum icin bende dogal olarak merak ediyorum ne dir ne degildir .boyutlar be ifade ediyor arastiriyorum.7yilin ustune insan hamile kalinca her detayi merak ediyor .doktor zaten baktığında kesenin sağlıklı ya da sağlıksız olduğunu söylüyor o yüzden dedim boyutuna takılma diye.yoksa tabiki önemli önemsizmiş gibi söylemedim yani
ben sgklı değilim dediğim gibi. özel sigorta. her ilacı karşılamıyorlarsağlık ocağına yazdırsanıza arkadaşlar
benim bir kızım var o yüzden 2 daha olırsa çok zorlanırımSiz tek istyrsnz herhalde :) ben ikiz isterdim ama tekse de çok şükür
Evet iki tane dondurulmuş 5.gün embriyosuyduçift transfermiydi senin
kan sulandırıcıları,progestoron,onları karşılıyor canım tabiherkesin kullandıgı ilaç farklı olabiliyorben sgklı değilim dediğim gibi. özel sigorta. her ilacı karşılamıyorlar
3aydan sonra düşünüyorum. yani en azından şu ilaçların hayatımdan çıkması lazım. beni ilk gebeliğimde tansiyon çok korkuttu. bir de yaz aylarına denk gelecek ödem mahvediyor insanı. ilk korkum tansiyon. o sebeple dikkat edicemNe zaman başlamak lazım diyetisyene peki ne önerirsin? Hemen başlamalı mı? Ben 52 kilo idim bundan 1 ay önce yani hamileliği 52 kilo başladım denebilir, cok da yemiyorum ama işte illaki ilaçlar etki eder.
Bizim merkez 108 e yapıyorSorma ya soyguncu bunlar. Normalde kendi merkezim 50 tl ye yapıyor. Onun dışında özel hastane var hep etrafımda. Onlarda 80 üstü söylediler insafsızlar. Başka bi özel hastaneye daha sorduk 40 tl dedi hemen verdim kanı. Hayırlısı bakalım
Buarada eczaneye sordum dün konuşulanalrdan sonra crinone jeli sadece kadın doğum yazınca karşılıyor. Ben iğneleri aile hekimime ya da iş yeri hekimime yazdırırım artık.
benimde solda var ağrı
Fark etmiyo çok şiddetli bir ağrı değilse eğer o tutunmadan dolayı rahim kasılmaları oluyo annanem olsa şimdi derdi ki sağdan gelen ağrı erkek soldan gelen kız derdigerçi benim oğlumda sağdan vuruyodu aynı şuanki gibi
Dis gebelikte siddetli agri ,kanama oluyormus.bir de tup bebekte dis gebelik cok az gorunuyormusKızlar ben de ağrım tek tarafta diye huzursuz olup doktorumla konuştum betanın 2000 olacağı zamana yani çarşambaya ultrason için randevu aldım dış gebelik ihtimali çok düşük dedi ama içim rahat etsin dedim hem de allah korusun varsa da erken öğrenmek daha iyi inşallah keseyi görürüm
Yaptım canım 9.gün hem normal gebelik hem erken gebelik yaptım. Normalde çıkmadı erken gebelikte çok silik ikinci çizgi çıktı. Ben de tutmuşsa bari azcık değeri artmış olsun diye bugün yani 11. Gün kan vereceğim. Bugün de çalışıyorum iş çıkışı vereceeğim kanı . Haber veririm Allah razı olsun
Ayyy çok heyecanlı bizide haberdar edin merakta bırakmayın ❤ valla varsa gebelikte çıktıysa vardır ben yıllardır kaç test yaptım yoksa yok çıkıyo varsa var çıkıyo ilaç yanıltması olmuyo yani ilaçlar anca progestanı yükseltir hcg yükseltmez dün laborant bayana sordum kan verirken bende öyle düşünüyodum zaten benim idrarımla kanıma aynı zamanda karışıyo onu fark ettim iki tüp bebek aşamamda da
Bende 52 kiloyum canım daha almadım sadece şişlik var vücudumda hissediyorum ama kilo almış değilim kortizonlu ilaçlar da yapıyor bunuNe zaman başlamak lazım diyetisyene peki ne önerirsin? Hemen başlamalı mı? Ben 52 kilo idim bundan 1 ay önce yani hamileliği 52 kilo başladım denebilir, cok da yemiyorum ama işte illaki ilaçlar etki eder.
Evet öyleymiş canım ama hep sağ ağrıyınca korktum beta 2 binken gideceğim bi yine de görülmesi lazım umarımDis gebelikte siddetli agri ,kanama oluyormus.bir de tup bebekte dis gebelik cok az gorunuyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?