Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

doktor zaten baktığında kesenin sağlıklı ya da sağlıksız olduğunu söylüyor o yüzden dedim boyutuna takılma diye.yoksa tabiki önemli önemsizmiş gibi söylemedim yani
Ne zaman başlamak lazım diyetisyene peki ne önerirsin? Hemen başlamalı mı? Ben 52 kilo idim bundan 1 ay önce yani hamileliği 52 kilo başladım denebilir, cok da yemiyorum ama işte illaki ilaçlar etki eder.

doktor zaten baktığında kesenin sağlıklı ya da sağlıksız olduğunu söylüyor o yüzden dedim boyutuna takılma diye.yoksa tabiki önemli önemsizmiş gibi söylemedim yani
Evet benim gittigim doktor genc bir doktordu ve sadece iyi dedi ,kendi doktorumla kontrolum sali gunu ,kendi doktorum beni aydinlatacaktir eminim ama ilk defa kese gordugum icin bende dogal olarak merak ediyorum ne dir ne degildir .boyutlar be ifade ediyor arastiriyorum.7yilin ustune insan hamile kalinca her detayi merak ediyor .

26 mart evlilik yıldönümüzün inş keseyi görürüm ozaman kadar çifte mutluluk olur bana::)

Ne zaman başlamak lazım diyetisyene peki ne önerirsin? Hemen başlamalı mı? Ben 52 kilo idim bundan 1 ay önce yani hamileliği 52 kilo başladım denebilir, cok da yemiyorum ama işte illaki ilaçlar etki eder.
3aydan sonra düşünüyorum. yani en azından şu ilaçların hayatımdan çıkması lazım. beni ilk gebeliğimde tansiyon çok korkuttu. bir de yaz aylarına denk gelecek ödem mahvediyor insanı. ilk korkum tansiyon. o sebeple dikkat edicem

Bizim merkez 108 e yapıyor bana da çok pahalı geldi ama aynı yer olsun diye mecbur orada verdim tekrarını da

Kızlar ben de ağrım tek tarafta diye huzursuz olup doktorumla konuştum betanın 2000 olacağı zamana yani çarşambaya ultrason için randevu aldım dış gebelik ihtimali çok düşük dedi ama içim rahat etsin dedim hem de allah korusun varsa da erken öğrenmek daha iyi inşallah keseyi görürüm

Dis gebelikte siddetli agri ,kanama oluyormus.bir de tup bebekte dis gebelik cok az gorunuyormus

Bende 52 kiloyum canım daha almadım sadece şişlik var vücudumda hissediyorum ama kilo almış değilim kortizonlu ilaçlar da yapıyor bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…