Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Evet öyleymiş canım ama hep sağ ağrıyınca korktum beta 2 binken gideceğim bi yine de görülmesi lazım umarım
Sonucumu ogrenmeden 1gun onceden basladi agrilarim 4 5 gun hep adet olacakmisim gibi agrilarim oldu ozellikle aksamlari .Doktorum normal dedi ,muhtemelen seninde yerlesme agrilari ama yinede git gor keseyi insan cok merak ediyor

Sonucumu ogrenmeden 1gun onceden basladi agrilarim 4 5 gun hep adet olacakmisim gibi agrilarim oldu ozellikle aksamlari .Doktorum normal dedi ,muhtemelen seninde yerlesme agrilari ama yinede git gor keseyi insan cok merak ediyor
Ya o ağrılar bende de var hiç takmıyodum ama bugün çok sık sadece sağa bıçak saplanır gibi oluyor sola çok çok az

Kızlar test sonucum çıktı 11.gün bugün 21, 05 çıktı değerim . Düşük değil mii

Arkadaşlar doktor bana bir daha kan vermene gerek yok dedi degerin güzel artmış dedi 2 kez kan vermistim 15 gün sonra keseye çağırıyor bu 15 gün süre içerisinde Allah korusun bir terslik olsa ben fark eder miyim Bir de artık kimyasal gebeliğe dönüşme ihtimali var mı

Kendi merkezimde yaptırmadım. Test günüm pazartesi günü benim. O yüzden doktoruma bilgi vermedim. Sonuçlarımı da internetten öğrendim bi doktora şansım olmadı
Ben kendi doktorumla görüştüm o da 2 gün sonra testin 2 ye katlanması önemli dedi. Biraz düşük ama tutunmuş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…