- 5 Mart 2020
- 77
- 42
- 3
- 31
Kizlar geceden beri basim cok agriyo hap yutmak istemiyorum ne yapsam gecer.
Bırakın gelsinnnn gel hele gell gelll diyosun yani:))))fark etmez nerden vuruyorsa gelen gelsinde:))
Sonucumu ogrenmeden 1gun onceden basladi agrilarim 4 5 gun hep adet olacakmisim gibi agrilarim oldu ozellikle aksamlari .Doktorum normal dedi ,muhtemelen seninde yerlesme agrilari ama yinede git gor keseyi insan cok merak ediyorEvet öyleymiş canım ama hep sağ ağrıyınca korktum beta 2 binken gideceğim bi yine de görülmesi lazım umarım
Çalışıyor olmak kocadan aşermeye engel değilbenimde solda var ağrı
neyse ki çalışıyorum yoksa yanmıştım:)
Parolu icmeyede korkuyorum bir sey olcak diye.Parol alabiliyosunuz ben bir markanın at kestanesi kreminden kullanıyorum baş ağrım için ilaç kullanmayı sevmediğimden
Ya o ağrılar bende de var hiç takmıyodum ama bugün çok sık sadece sağa bıçak saplanır gibi oluyor sola çok çok azSonucumu ogrenmeden 1gun onceden basladi agrilarim 4 5 gun hep adet olacakmisim gibi agrilarim oldu ozellikle aksamlari .Doktorum normal dedi ,muhtemelen seninde yerlesme agrilari ama yinede git gor keseyi insan cok merak ediyor
Bebek sagda demekYa o ağrılar bende de var hiç takmıyodum ama bugün çok sık sadece sağa bıçak saplanır gibi oluyor sola çok çok az
İnşallah öyledir canımBebek sagda demek
Parolu icmeyede korkuyorum bir sey olcak diye.
[/QUOTE
Şimdi anlaşıldı :) bizde hiç yok ikişer üçer geleblrbenim bir kızım var o yüzden 2 daha olırsa çok zorlanırım
bana merkezden ağrı gibi bir durumda parol harici hiç birşey içmiyorsunuz dendi. onu da almak istemezsen aktarlarda nane yağı içeren kalem roll on var alına sürüyorsun. o rahatlatıyorParolu icmeyede korkuyorum bir sey olcak diye.
3. Gün embriyosu uydu? Bende bugün yaptırdım 12. Gün 20.40 çıktıKızlar test sonucum çıktı 11.gün bugün 21, 05 çıktı değerim . Düşük değil mii
Evet 3. Gün emriyosu tedirgin olmalı mıyız ki bilemedim3. Gün embriyosu uydu? Bende bugün yaptırdım 12. Gün 20.40 çıktı
Doktorunuz ne dedi pekiEvet 3. Gün emriyosu tedirgin olmalı mıyız ki bilemedim
önemli olan yükseliş artık. 2 gün sonraki değer önemliKızlar test sonucum çıktı 11.gün bugün 21, 05 çıktı değerim . Düşük değil mii
Kendi merkezimde yaptırmadım. Test günüm pazartesi günü benim. O yüzden doktoruma bilgi vermedim. Sonuçlarımı da internetten öğrendim bi doktora şansım olmadıDoktorunuz ne dedi peki
yükselme ihtimali olur ama değil mi canım. Daha çok tecrübe edene tanık olduğun için soruyorumönemli olan yükseliş artık. 2 gün sonraki değer önemli
Ben kendi doktorumla görüştüm o da 2 gün sonra testin 2 ye katlanması önemli dedi. Biraz düşük ama tutunmuş dediKendi merkezimde yaptırmadım. Test günüm pazartesi günü benim. O yüzden doktoruma bilgi vermedim. Sonuçlarımı da internetten öğrendim bi doktora şansım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?