Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Ooo takvim hayırlı olsun :)

Bende 52 kiloyum canım daha almadım sadece şişlik var vücudumda hissediyorum ama kilo almış değilim kortizonlu ilaçlar da yapıyor bunu
Yani dışardan o şişlik de göze batıyo olabilir ben de cok kilo almadım aslında. 3 transfer dönemi atlatınca normal geliyo bana 5 kilo. İşte benim yüzüm biraz yanaklı hemen belli oluuo

Kimyasal cok daha düşük değerlerde oluyo ama ben 14.gün beta hcg 289 u gördükten sonra doktor 1 hafta sonra kese için çağırdı, fakat gittiğimde keseyi göremedi kan verdim 40 a düşmüştü değer. Asla seni korkutmak değil amacım ama içinin rahat etmesini istersen ara ara idrar testi yapabilirsin ya da kan verebilirsin yine. Ben kan verdim bu sefer emin olmak istedim. Bu kötü olasılıklar bizden uzak olsun dediğim gibi ama yaşadığım için sana da yazmak istedim

Ben kendi doktorumla görüştüm o da 2 gün sonra testin 2 ye katlanması önemli dedi. Biraz düşük ama tutunmuş dedi
Evet normale göre düşük umarım ikimizde de güzel artışlar olur. Pazartesi kan vereceğim ben de bir daha. Biraz forumda araştırma yaptım. Bu değerlerde sonuç alanlarda gebelik olup çocuğu dünyaya gelmiş örnekler var. Olumsuz örnekler de var. Bu süreci duayla geçirmekte fayda var. Senin için de dua ederim canım

Canım benim çok teşekkür ederim gayet güzel açıklayıcı yazmışsın merak ettiğim şeyler bunlardi ❤
Arada idrar testi yapabilirim Evet İnşallah dediğin gibi bütün kötülükler bizlerden uzak olur Sağ Salim keselerimizi görür kalp atışlarımızı duyariz.

İnşallah tek temennim o hepimiz için idrar testini evde arada tekrarlayabilirsin mesela, insanın iç i rahatlıyor Bi de mutlu oluyo cift cizgiye

Çok tatlısın teşekkür ederim bende senin için dua edeceğim

Geç döllenmemi oldu acaba doktor ben dedi
Test günüm normalde pazartesi günü benim. O yüzden doktoruma bilgi vermedim. 3. Gün embriyosu bilemedim ki . Pazartesi vereceğim kandaki sonuca bi bakacağız artık

canım sen 15gün sonra kese ve kalp atışını kesin görürsün. baya geç çağırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…