- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Amin canım inşallah bakalım umutsuz değilim olumlu sonuçlar okudum forumda bu şekilde olup da. İnşallah her şey güzel olacakGünden önce kan verince üzülebiliyoruz boşuna sıkıntı yapma ben güzel şeyler hissediyorum herşey güzel olacak ☺
İnşallah canım3.gün embriyosu olduğu için yükselir diye düşünüyorum
Doktorda kesin ikisinide gorelim diye gec cagirdi heraldecanım sen 15gün sonra kese ve kalp atışını kesin görürsün. baya geç çağırmış
Aynen şiş şiş duruyor vücutta bir şişlik var hem gaz birikintisiYani dışardan o şişlik de göze batıyo olabilir ben de cok kilo almadım aslında. 3 transfer dönemi atlatınca normal geliyo bana 5 kilo. İşte benim yüzüm biraz yanaklı hemen belli oluuo
8 mart öncesi hamile kadına kilo almışsın demek de yani kadına şiddet sayarımAynen şiş şiş duruyor vücutta bir şişlik var hem gaz birikintisihem hormonlardan olan herlde Benimde bacaklarda var o şişlik
Hahaha aynen canım yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun şişmeye razıyız8 mart öncesi hamile kadına kilo almışsın demek de yani kadına şiddet sayarımneyse güzel sebeplerle şişiyoruz
Benimde belirtilerim yoktu ne iğne yerlerim ağrıyor nede başka bir yer sadece transferden sonra bir iki gün gaz sancısı oldu biraz.. Gögüs ağrısı olmadı ama hafif şişlik oluştu o da kullandığımız hormon ilaçları san.. Belirti yok diye huzursuz olma inan ki güzel sonuçlarla sende aramıza katılSevgili arkadaşlar bugün 4. Günüm. Hiç bir değişiklik yok. Progestan iğnem bile acımıyor benim . Kasık batması sırt bel ağrısı göğüs ağrısı hiç bişey yok
Aynı durumdayım. Düşünüp duruyorum 12 gün kaldı nasıl geçecek birşey olur mu diye? Bende sadece 10. Ve 12. Günde 2 kez kan vermiştim.Arkadaşlar doktor bana bir daha kan vermene gerek yok dedi degerin güzel artmış dedi 2 kez kan vermistim 15 gün sonra keseye çağırıyor bu 15 gün süre içerisinde Allah korusun bir terslik olsa ben fark eder miyim Bir de artık kimyasal gebeliğe dönüşme ihtimali var mı
Ah inşallah canımBhbbn
Benimde belirtilerim yoktu ne iğne yerlerim ağrıyor nede başka bir yer sadece transferden sonra bir iki gün gaz sancısı oldu biraz.. Gögüs ağrısı olmadı ama hafif şişlik oluştu o da kullandığımız hormon ilaçları san.. Belirti yok diye huzursuz olma inan ki güzel sonuçlarla sende aramıza katıl
Bende aynen böyleydim. Hiçbir belirti yok hiç birşey hissetmiyordum. İlaçlar bile etki etmiyor bana herhalde diyordumSevgili arkadaşlar bugün 4. Günüm. Hiç bir değişiklik yok. Progestan iğnem bile acımıyor benim . Kasık batması sırt bel ağrısı göğüs ağrısı hiç bişey yok
Çok erken belirtiler için kuzum, bende de bu saydıklrın olmamıştı hele ilk 4 gün hiç olmamıştı. İçini ferah tut insallah bebeğin seninledirSevgili arkadaşlar bugün 4. Günüm. Hiç bir değişiklik yok. Progestan iğnem bile acımıyor benim . Kasık batması sırt bel ağrısı göğüs ağrısı hiç bişey yok
Demekki doktorumun yaptigi normalmis canm.Aynı durumdayım. Düşünüp duruyorum 12 gün kaldı nasıl geçecek birşey olur mu diye? Bende sadece 10. Ve 12. Günde 2 kez kan vermiştim.
Aynen bana da çarşamba günü 15 gün sonra gel dedi. 3 gün bitti kaldı 12Demekki doktorumun yaptigi normalmis canm.
Beklicez valla napalm
Sonuç olumlu mu olduBende aynen böyleydim. Hiçbir belirti yok hiç birşey hissetmiyordum. İlaçlar bile etki etmiyor bana herhalde diyordum
Evet 10. Gün negatifse de gidip yüzleşeyim dedim 193 çıktı değerim inanamadımSonuç olumlu mu oldu
İnşallah canım benim . Bebeğin dedin ya gözyaşlarım pıt pıtÇok erken belirtiler için kuzum, bende de bu saydıklrın olmamıştı hele ilk 4 gün hiç olmamıştı. İçini ferah tut insallah bebeğin seninledir
Evde test yapmamışmıydın 10. Güne kadarEvet 10. Gün negatifse de gidip yüzleşeyim dedim 193 çıktı değerim inanamadım
İnşallahhhh olacakİnşallah canım benim . Bebeğin dedin ya gözyaşlarım pıt pıt
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim desteğin içinİnşallahhhh olacak
Yapmadım canım o çift çizgiyi görmek en büyük hayalimdi ama tek çizgi görmekten bıktığım içinde bir o kadar nefret ediyorum idrar testlerinden o yüzden direk kan vermek istedim.Evde test yapmamışmıydın 10. Güne kadariradene büyük saygı duyarım öyleyse canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?