Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Günden önce kan verince üzülebiliyoruz boşuna sıkıntı yapma ben güzel şeyler hissediyorum herşey güzel olacak ☺
Amin canım inşallah bakalım umutsuz değilim olumlu sonuçlar okudum forumda bu şekilde olup da. İnşallah her şey güzel olacak
3.gün embriyosu olduğu için yükselir diye düşünüyorum
İnşallah canım
Pazartesi gününe kadar düşünmeyeceğim bunu dualarımı edeceğim. Bundan sonrası da nasip zaten

Yani dışardan o şişlik de göze batıyo olabilir ben de cok kilo almadım aslında. 3 transfer dönemi atlatınca normal geliyo bana 5 kilo. İşte benim yüzüm biraz yanaklı hemen belli oluuo
Aynen şiş şiş duruyor vücutta bir şişlik var hem gaz birikintisi hem hormonlardan olan herlde Benimde bacaklarda var o şişlik

Sevgili arkadaşlar bugün 4. Günüm. Hiç bir değişiklik yok. Progestan iğnem bile acımıyor benim . Kasık batması sırt bel ağrısı göğüs ağrısı hiç bişey yok

Bhbbn
Sevgili arkadaşlar bugün 4. Günüm. Hiç bir değişiklik yok. Progestan iğnem bile acımıyor benim . Kasık batması sırt bel ağrısı göğüs ağrısı hiç bişey yok
Benimde belirtilerim yoktu ne iğne yerlerim ağrıyor nede başka bir yer sadece transferden sonra bir iki gün gaz sancısı oldu biraz.. Gögüs ağrısı olmadı ama hafif şişlik oluştu o da kullandığımız hormon ilaçları san.. Belirti yok diye huzursuz olma inan ki güzel sonuçlarla sende aramıza katıl

Aynı durumdayım. Düşünüp duruyorum 12 gün kaldı nasıl geçecek birşey olur mu diye? Bende sadece 10. Ve 12. Günde 2 kez kan vermiştim.

Ah inşallah canım herkeste aynı olmuyor biliyorum ama insan bir işaret bekliyor sanırım çok teşekkür ederim desteğin için. İnşallah Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşursun bebeğine amin

Bende aynen böyleydim. Hiçbir belirti yok hiç birşey hissetmiyordum. İlaçlar bile etki etmiyor bana herhalde diyordum

Çok erken belirtiler için kuzum, bende de bu saydıklrın olmamıştı hele ilk 4 gün hiç olmamıştı. İçini ferah tut insallah bebeğin seninledir

Evde test yapmamışmıydın 10. Güne kadar iradene büyük saygı duyarım öyleyse canım
Yapmadım canım o çift çizgiyi görmek en büyük hayalimdi ama tek çizgi görmekten bıktığım içinde bir o kadar nefret ediyorum idrar testlerinden o yüzden direk kan vermek istedim.

Reactions: kcd
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…