Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Yapmadım canım o çift çizgiyi görmek en büyük hayalimdi ama tek çizgi görmekten bıktığım içinde bir o kadar nefret ediyorum idrar testlerinden o yüzden direk kan vermek istedim.
Çok haklısın canım doğru olanı yapmışsın . Ama aynı zamanda cesurca bir hareket . Malesef yıpranmışlığın etkisiyle bir umut silikte olsa bir çizgi diye sarılıyoruz teste

Çok haklısın canım doğru olanı yapmışsın . Ama aynı zamanda cesurca bir hareket . Malesef yıpranmışlığın etkisiyle bir umut silikte olsa bir çizgi diye sarılıyoruz teste
Gerçekten sabretmesi çok zor bir süreç ama pozitif olmaya çalışmakta çok önemli.

Merhaba arkadaşlar bende transferimin 4. Günündeyim zaman geçmek bilmiyor bu 2. Denemem 5. Gün 2 blast transfer edildi doktor orta kaliteli embriyolar tutma şansı %40 dedi o yüzden üzgünüm bu şekilde olan var mı benim gibi

Embriyonun içerideki gelişimi cok önemli aslında, transfer edilirkenki kalitesini ancsk bilebiliyorlar ama sonrasını kimse bilemez. Asla moralinizi bozmayın, olacak olduktan sonra 2.gün embriyosu bile tutuyo, ki sizinkiler 5.güne gelebilmiş insallah tutunmuştur bebiş

bana mı sordunuz bilmiyorum ama 2 transferim de anatoliada oldu ilkinden kızım var. şimdi de 2.ye hamileyim. ben samsunda ikamet ediyorum. merkez sadece ilaçlarımın dozlarını belirledi. toplama ve transfere gittim sadece.
Diğer yumurta buyume kontrollerini samsunda başka doktora yaptırıp ankaradaki türbebek doktoruna mesaj mı attın canım

Yaa öyle değil mi inşallah tutunurlar o kadar çok istiyorum ki rabbimden hepimiz için dua ediyorum . Transfer gününe kadar herşey çok iyi demişti doktor o gün gelince 10 kişiden Dördünde tutar falan deyince çok üzüldüm sanki başlamadan bitti gibi geldi bana dilerim rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmaz desteğin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim

Ah inşallah canım herkeste aynı olmuyor biliyorum ama insan bir işaret bekliyor sanırım çok teşekkür ederim desteğin için. İnşallah Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşursun bebeğine amin
İnşallah benim tek tüp bebek deneme ihtimalim tek doğum şansım vardı daha 3 aylık evli iken serüven başladı hep inandım yaşadığım tüm hastalıklarım da pes etmicem dedim eşimde yanımda oldu her zaman o yüzden mucizelere verilen emeklere hep inanırım en güzel tedavi gülümsemek şimdi daha zorlu bir süreç var önümde Bebeğimi sorunsuz bir şekilde kucağıma almak için tüm mücadelem ve buradaki herkese o kadar çok dua ediyorum ki annelik duygusunu tatsınlar diye

Kızlar benim her günüm lekelenmeli geçiyo ne yalan söyliyim ara ara bi hafif adet ağrısı gibi yokluyo ve sol bacağımda özellikle bir sızı. Doktorum sorun olmadığını söyledi yakın zamanda ara bi kan vericem değerlerde sorun yoksa içim rahatlayacak :) hergün lekelenmemin olmasını da rahim şeklime bağlıyorum artık kendimce. Çünkü rahmim doğuştan yarım benim. Rahmimin sol tarafı ve sol tüpü var yalnızca haliyle mecburen sola tutundu çocuğum:) bir de rahmim biraz daha küçük olduğu için bence yerleşme kanaması devam ediyor bende. Ay ne çok yazdım

Canım neden tek doğum şansın var Allah yardımcın olsun

Canım neden tek doğum şansın var Allah yardımcın olsun
Trigeminal ve oksipital Nevralji hastasıyım iki açık sayısız kapalı beyin ameliyatım var ve birde son ameliyat sonrası epilepsi hastası oldum üstüne çölyak hastalığı da gelişince bedenim tüp bebek tedavisinde kullanılan hormonlar için büyük bir risk yaşıyormuş o yüzden bir kez deneyebiliriz dedi doktorum ve oldu şimdi nöbetsiz ağrısız ve mümkünse hamburger ekmek aşermeden doğurmalıyım o yüzden mucizelere hepimiz inanalım dualar her zaman işe yarıyor

Ya kızlar bende hiç belirti kalmadı ne kasık ağrısı ne halsizlik uykuya meyil hiç tık Yok her gün endişe korku içindeyim pazartesi kese için gideceğim ama sıkıntı olacak diye korkuyorum

Ah canım benim resmen mucizeyi yaşamışsın . Hayat bunca sınavın üstüne yüzüne gülmüş . Süpersin . Gücüne inancına hayran kaldım. İnşallah hiçbir sorun yaşamadan guzel güzel süreci tamamlarsın dualarım seninle .

Hiç öyle düşünme onlar gerçekçi olmaya çalışıyor cünlü insanlar genelde tüp bebek kesin gözüyle bakıyor sonra olmayınca sorguluyor vs. Önlem almış hayalkırıkkığı yaşamaman için. Biz olumlu düşünelim insallah hayırlı olacak

Allahın mucizesi işte bu rabbim in yüzüne güldüğüne çok sevindim inşallah hiç sorun yaşamadan mucizeni kucağına alirsin canim

Canııım merhaba Şuan mesajını eşimle birlikte okuduk Rabbim sana boool boool sağlık sabır versin Enerjine neşene bayıldım inan tanımıyorum ama mesajınla bile bunu hissettirdin. Umarım en yakın zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşursun her gün dua edicem inan inşallah sağlıklı uzun ömrün olur

Ya kızlar bende hiç belirti kalmadı ne kasık ağrısı ne halsizlik uykuya meyil hiç tık Yok her gün endişe korku içindeyim pazartesi kese için gideceğim ama sıkıntı olacak diye korkuyorum
Kizlar merhaba pozitif olanlari tebrik ederim benimde hic bir belirtim yok kalp atisini bekliyoruz korkmuyorum degil bende
belirti aramayın canlar bir çok arkadaşımız belirtisiz pozitifi gördüler sizde göreceksiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…