Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Haklısın inşallah olumlu olur da doktoruma derim bak hocam 10 kişiden 4 e girdik biz diye kaldı 6 günüm sonucu yazarım inşallah

Canım transferin nerde oldu? Benim doktorum tek transefer olursa tek tutma şansı yüzde 35, iki adet koyarsak bir tanesinin tutma ihtimali yüzde 65, iki tane koyduğumuzda ikiz olma ihtimali yüzde 20 dedi onun için gönlünü ferah tut herşeyin hayırlısını dileyelim Benim arkadaşıma ilk denemesinde 2 tane koyuldu olmadı, ikinci denemede 3 tane koyuldu olmadı Çüncüde 2 tane konuldu 1 tanesi tuttu çok şükür Onun için rakamlara takılma bende ihtimal artsın diye iki tane koydurdum ama şuan tek kesemiz var

Çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcın olsun Sağlıcakla al bebeğini inşallah

Gaziantep Umay da oldu transferim doktorum bana embriyo kaliten yüksek değil orta kaliteli dedi ondan dolayı çok üzüldüm yani zaten tüp bebekte tutma oranları azken bide embriyo kalitesinin az olması ne bileyim yine boşa gitti emeklerim dedim hatta transfere girerken ağladım masa da inşallah tutunurlar bende kavuşurum bebeğime bu arada gözünüz aydın Maşallah size inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza bebişlerinizi

Kızlar tsh için hap kullanıyormusunuz euthrox kullanıyorum ben hamilelikten sonra baktılar mı değerlere

Diğer yumurta buyume kontrollerini samsunda başka doktora yaptırıp ankaradaki türbebek doktoruna mesaj mı attın canım
tedaviye ilk başladığımda samsundaki doktorum direk merkezle görüşüp hakan hocadan ilaç ve doz bilgilerini aldı. her muayeneden sonra hakan hoca ile irtibat kurdu. dozlar ayarlandı. en son yumurta çatlatmayı vurulup merkeze opuya gittim. dondurulmuş transferimde de aynı şekilde muayeneler burda oldu ilaçları ve transfer gününü merkez ayarladı.

merhaba canim benim embriyo kalitemde 4ab idi.. embriyolog cok cok iyi degil ama idare eder demisti.. o anda bi umuda tutunmaya calisiyor insan.. istiyorsunki evet cok cok iyi degil ama tutacak demesini bekliyosun.. seni cok iyi anliyorum canim banada tutma orani yuzde 40 demislerdi ama embriyolog sunuda demisti cok cok guzel en kaliteli embriyoyu transfer ediyoruz tutmuyor ama orta derece tutmasina ihtimal vermedigimiz hastalarin tutuyor demisti.. biz de sen de elinden geleni yaptin gerisi Allaha kaldi demisti.. oyuzden sadece Allaha dua et.. bende transferden birkac gun sonra resmen 3 gun sanki negatif almisim gibi depresyona girdim.. sonra dedim yahu veren Allah alan Allah rabbim nasip ediyosa olur zaten dedim ve bol bol meryem suresi okudum ve dinledim.. inan okadar iyi geldiki :) ve test gunhnden once asla test yapmadim ve test gununu bekledim ve cok sukur pozitifi gordum Rabbim hayirlisiyla sanada nasip etsin insallah Dualarim seninle

canim oncelikle gecmis olsun ve Rabbim evlatlarimizi kucagimiza hayirlisiyla almayi nasip etsin Tek cocuk hakkim var demissin ya bende ayni durumdayim..ben bobrek hastasiyim ve doktorum hatta tup bebek doktorum bile 1 tane cocuk yapma hakkin var dediler.. hatta tedavi surecim bile bobrekten dolayi okadar dikkatli ilerlediki doktorum.. trasnfer oncesi tedavide ilac kullanmadi dogal siklus yapti.. cok sukur ilk denemede tuttu Rabbim kucagima da almayi nasip eder ama ikinci bir tedaviyi bunyem kaldiramayabilir senin rahatsizligin nedir canim

Sonuç bekleyen arkadaşlar ben de bekleme aşamasındayken bi sayfada denk geldim 99 kere Ya Mübdi çekerek elinizi göbeğinizde dolaştırın ben yapmştm,sizle de paylaşmak istedim,Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah

Allahım bazı doktorlar da insanın psikolojisini hiç düşünmüyo, canım sen rahat ol Allaha emanet şöyle düşün hiç bi labaratuar anne rahminden daha güvenli deil, olmayanı olduran ilahi bi kudret var. Bol bol dua et bebeğin seninledir inşallah

Kızlar merhaba, benim dün transfer sonrası 7. Günümdü ( 5. Gün embriyosu, a kalite konuldu) dün dayanamayıp kan testi yaptırdım, negatif çıktı ve üzüldüm ama doktorum ilaçları asla kesmememi henüz kana karışmanın olmadığını söyledi, akşam da çok hafif açık kırmızı lekelenmem oldu ve kesildi sizce yerleşme kanaması mıydı?

Kan kaç çıktı tam 0 mı

Kan kaç çıktı tam 0 mı
Değer belirtilmemiş 1.20 den küçük yazmış sadece doktorum hiç önemsemedi, kana zaten 7. Gün salınmaya başlar dedi bir de sabah 9 da kan verdim yani 7. Günün sabahı, akşama da hafif lekelenmem oldu pembe bir de farklı olarak dün sabahtan beri ayaklarım çok üşüyor 7 gündür böyle bi etki yoktu

Selam. Bir sey soracagim ya, yanlis hatirlamiyorsam daha onceki paylasimlarindan kopegin oldugunu gordum sanirim. Benim de kedilerim var da, bir seye dikkat etmemiz gerekiyor mu acaba?

Benim de kedim var canım karnıma yatıyor normalde şimdilik çıkarmıyorum korkumdan bi de aşklarını iç dış parazitlerini zamanında yaptırmak önemli zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…