Haklısın inşallah olumlu olur da doktoruma derim bak hocam 10 kişiden 4 e girdik biz diyeHiç öyle düşünme onlar gerçekçi olmaya çalışıyor cünlü insanlar genelde tüp bebek kesin gözüyle bakıyor sonra olmayınca sorguluyor vs. Önlem almış hayalkırıkkığı yaşamaman için. Biz olumlu düşünelim insallah hayırlı olacak
Canım transferin nerde oldu? Benim doktorum tek transefer olursa tek tutma şansı yüzde 35, iki adet koyarsak bir tanesinin tutma ihtimali yüzde 65, iki tane koyduğumuzda ikiz olma ihtimali yüzde 20 dedi onun için gönlünü ferah tut herşeyin hayırlısını dileyelimMerhaba arkadaşlar bende transferimin 4. Günündeyim zaman geçmek bilmiyor bu 2. Denemem 5. Gün 2 blast transfer edildi doktor orta kaliteli embriyolar tutma şansı %40 dedi o yüzden üzgünüm bu şekilde olan var mı benim gibi
Trigeminal ve oksipital Nevralji hastasıyım iki açık sayısız kapalı beyin ameliyatım var ve birde son ameliyat sonrası epilepsi hastası oldum üstüne çölyak hastalığı da gelişince bedenim tüp bebek tedavisinde kullanılan hormonlar için büyük bir risk yaşıyormuş o yüzden bir kez deneyebiliriz dedi doktorum ve olduşimdi nöbetsiz ağrısız ve mümkünse hamburger ekmek aşermeden doğurmalıyım o yüzden mucizelere hepimiz inanalım dualar her zaman işe yarıyor
Canım transferin nerde oldu? Benim doktorum tek transefer olursa tek tutma şansı yüzde 35, iki adet koyarsak bir tanesinin tutma ihtimali yüzde 65, iki tane koyduğumuzda ikiz olma ihtimali yüzde 20 dedi onun için gönlünü ferah tut herşeyin hayırlısını dileyelimBenim arkadaşıma ilk denemesinde 2 tane koyuldu olmadı, ikinci denemede 3 tane koyuldu olmadı Çüncüde 2 tane konuldu 1 tanesi tuttu çok şükür Onun için rakamlara takılma bende ihtimal artsın diye iki tane koydurdum ama şuan tek kesemiz var
tedaviye ilk başladığımda samsundaki doktorum direk merkezle görüşüp hakan hocadan ilaç ve doz bilgilerini aldı. her muayeneden sonra hakan hoca ile irtibat kurdu. dozlar ayarlandı. en son yumurta çatlatmayı vurulup merkeze opuya gittim. dondurulmuş transferimde de aynı şekilde muayeneler burda oldu ilaçları ve transfer gününü merkez ayarladı.Diğer yumurta buyume kontrollerini samsunda başka doktora yaptırıp ankaradaki türbebek doktoruna mesaj mı attın canım
Merhaba arkadaşlar bende transferimin 4. Günündeyim zaman geçmek bilmiyor bu 2. Denemem 5. Gün 2 blast transfer edildi doktor orta kaliteli embriyolar tutma şansı %40 dedi o yüzden üzgünüm bu şekilde olan var mı benim gibi
İnşallah benim tek tüp bebek deneme ihtimalim tek doğum şansım vardı daha 3 aylık evli iken serüven başladı hep inandım yaşadığım tüm hastalıklarım da pes etmicem dedim eşimde yanımda oldu her zaman o yüzden mucizelere verilen emeklere hep inanırım en güzel tedavi gülümsemekşimdi daha zorlu bir süreç var önümde Bebeğimi sorunsuz bir şekilde kucağıma almak için tüm mücadelem ve buradaki herkese o kadar çok dua ediyorum ki annelik duygusunu tatsınlar diye
Allahım bazı doktorlar da insanın psikolojisini hiç düşünmüyo, canım sen rahat ol Allaha emanet şöyle düşün hiç bi labaratuar anne rahminden daha güvenli deil, olmayanı olduran ilahi bi kudret var. Bol bol dua et bebeğin seninledir inşallahYaa öyle değil mi inşallah tutunurlaro kadar çok istiyorum ki rabbimden hepimiz için dua ediyorum . Transfer gününe kadar herşey çok iyi demişti doktor o gün gelince 10 kişiden Dördünde tutar falan deyince çok üzüldüm sanki başlamadan bitti gibi geldi bana dilerim rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmaz desteğin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim
Heyecanla bekliyoruz seni de pozitif listesine katalımHaklısın inşallah olumlu olur da doktoruma derim bak hocam 10 kişiden 4 e girdik biz diye ☺kaldı 6 günüm sonucu yazarım inşallah
Kan kaç çıktı tam 0 mıKızlar merhaba, benim dün transfer sonrası 7. Günümdü ( 5. Gün embriyosu, a kalite konuldu) dün dayanamayıp kan testi yaptırdım, negatif çıktı ve üzüldüm ama doktorum ilaçları asla kesmememi henüz kana karışmanın olmadığını söyledi, akşam da çok hafif açık kırmızı lekelenmem oldu ve kesildi sizce yerleşme kanaması mıydı?
Değer belirtilmemiş 1.20 den küçük yazmış sadece doktorum hiç önemsemedi, kana zaten 7. Gün salınmaya başlar dedi bir de sabah 9 da kan verdim yani 7. Günün sabahı, akşama da hafif lekelenmem oldu pembe bir de farklı olarak dün sabahtan beri ayaklarım çok üşüyor 7 gündür böyle bi etki yoktuKan kaç çıktı tam 0 mı
Selam. Bir sey soracagim ya, yanlis hatirlamiyorsam daha onceki paylasimlarindan kopegin oldugunu gordum sanirim. Benim de kedilerim var da, bir seye dikkat etmemiz gerekiyor mu acaba?Heyecanla bekliyoruz seni de pozitif listesine katalım
Selam. Bir sey soracagim ya, yanlis hatirlamiyorsam daha onceki paylasimlarindan kopegin oldugunu gordum sanirim. Benim de kedilerim var da, bir seye dikkat etmemiz gerekiyor mu acaba?
Benim de normal rutinde regl gunum bugundu. Tum gece regl agrisi cektim, korkutmuyor degil tabii. Ama doktorum bu agrilarin hepsinin normal oldugunu soyluyorKızlar benim sağdaki ağrılarım devam ediyor canım çok sıkkın
Benim kedilerimden biri karnimi kazmaya calisiyor, sanki iceride bir degisiklik oldugunu anlamis gibiBenim de kedim var canım karnıma yatıyor normalde şimdilik çıkarmıyorum korkumdan bi de aşklarını iç dış parazitlerini zamanında yaptırmak önemli zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?