Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bence lekelenme bir işaret olabilir. Kalbini ferah tut canım

Benim de normal rutinde regl gunum bugundu. Tum gece regl agrisi cektim, korkutmuyor degil tabii. Ama doktorum bu agrilarin hepsinin normal oldugunu soyluyor
Regl ağrısından korkmaya gerek yok canım ben tek taraf diye dış gebelik olabilir diye korkuyorum tek taraflı yaşayıp normal olan da var dış olan da ...

Selam. Bir sey soracagim ya, yanlis hatirlamiyorsam daha onceki paylasimlarindan kopegin oldugunu gordum sanirim. Benim de kedilerim var da, bir seye dikkat etmemiz gerekiyor mu acaba?
Benim de kedim var canım tuvaletini bizim temizlememiz gerekiyor bana tedaviye başlamadan önce toksoplazma testi yapıldı ben geçirmişim zaten o yüzden şimdilik risksiz gibi ama kedi tüyüne alerjim var normalde alerji ilacı kullanıyordum onu kestim haliyle. Ailem ısrar ediyor hamilelik sürecinde evde yaşamaması için ben de tamam dedim,doğuma kadar annemlerde yaşayacak sonra yine benimle :)

Benim toxo negatif kedim de olsa geçirirdim uzun zamandır bizimle sadece kedine çiğ et çiğ sebze yedirme dışarı çıkarma dedi veteriner onları da zaten yapmıyorum ama toxo ya herkes baktırmalı asıl iyi yıkanmamış sebzeden iyi pişmemiş etten geçiyor kedisi olmayan arkadaşlar da yaptırın mutlaka

Ben o pozitifi görsem herhalde havalara uçarım eşimde bende o kadar bekledik ki o pozitifi dilerim senin yaşadığın gibi bende o mucizeyi yaşarım . Çok dua ediyorum bende allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah benimkilerde tutunmuştur içime umut oldun allah razı olsun bebişinide sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Allahım inşallah benimledir transfer olurken moralimi topladım dualar ettim dedim inşallah bu sefer olacak derken pat die tutma ihtimali düşük dedi doktor tokat gibi geldi yüzüme ağladım üzüldüm ama sizler bana moral oldunuz şimdi daha umutluyum

Bana toksoplazma testi yapilmadi. Kedi alerjim de var ama ilac kullanmiyorum, zamanla alistim. Doktordan isteyeyim test yapmasini. Benim yakinimda kedilerime bakacak kimsem de yok, birakamam da zaten, kiyamam

Canım benim kedim de 1 yoldur benimle ne zaman geçirdim bilmiyorum ama geçirmişim bağışıklığım var :) her yıl tekrarladığın aşı var mı senin iç dış parazit dışında

Bana toksoplazma testi yapilmadi. Kedi alerjim de var ama ilac kullanmiyorum, zamanla alistim. Doktordan isteyeyim test yapmasini. Benim yakinimda kedilerime bakacak kimsem de yok, birakamam da zaten, kiyamam
Tuvaletini sen temizleme canım doktorlar sadece onu söylüyor zaten :) ben de üzerine gidiyorum alerjimin ama yok :/ Ben hiç göndermek istemiyorum ama ailem çok ısrarcı neyse ki evlerimiz birbirine çok yakın hep orda oluyorum zaten :)

Canım benim kedim de 1 yoldur benimle ne zaman geçirdim bilmiyorum ama geçirmişim bağışıklığım var :) her yıl tekrarladığın aşı var mı senin iç dış parazit dışında
Karma kuduz lösemiyi üç yıl yaptırdım dördüncü yıl sadede karma yaptırdım evden çıkmıyor diye kuduz u yaptırmadım bu sene
Zaten insanların yarısı kedisi olmasa bile geçiriyormuş
BENim negatife diye 9 ay tetikte olcam pozitif çıkması çok iyi bişry

Kuzum doğurunca da bebeğe bişey olur diye vermezler onlar sana alışırlar kedine

Kuduzu ben de bir kez yaptırdım çıkmıyor diye,lösemi hiç yaptırmadım sanırım hiç demedi veterinerimiz. Karmayı da en son 6 ay önce yaptırdık tekrarlanması gerekiyor mu her yıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…