Bence lekelenme bir işaret olabilir. Kalbini ferah tut canımDeğer belirtilmemiş 1.20 den küçük yazmış sadece doktorum hiç önemsemedi, kana zaten 7. Gün salınmaya başlar dedi bir de sabah 9 da kan verdim yani 7. Günün sabahı, akşama da hafif lekelenmem oldu pembe bir de farklı olarak dün sabahtan beri ayaklarım çok üşüyor 7 gündür böyle bi etki yoktu
Allahım aminnn düşünmesi bile güzelHeyecanla bekliyoruz seni de pozitif listesine katalım
Regl ağrısından korkmaya gerek yok canım ben tek taraf diye dış gebelik olabilir diye korkuyorumBenim de normal rutinde regl gunum bugundu. Tum gece regl agrisi cektim, korkutmuyor degil tabii. Ama doktorum bu agrilarin hepsinin normal oldugunu soyluyor
İnşallah yukselir canım. Benim hiç umudum yok yarın kan vereceğim doktorumun söylediği tarih yarın. En son 8.04 du değer o kadar umutsuzum ki ev işi yapmaya bile başladımKızlar 14.2 den 22 çıkmış umutların var hala hep iyi olacakmış gibi hissediyorum
Benim de kedim var canım tuvaletini bizim temizlememiz gerekiyor bana tedaviye başlamadan önce toksoplazma testi yapıldı ben geçirmişim zaten o yüzden şimdilik risksiz gibi ama kedi tüyüne alerjim var normalde alerji ilacı kullanıyordum onu kestim haliyle. Ailem ısrar ediyor hamilelik sürecinde evde yaşamaması için ben de tamam dedim,doğuma kadar annemlerde yaşayacak sonra yine benimle :)Selam. Bir sey soracagim ya, yanlis hatirlamiyorsam daha onceki paylasimlarindan kopegin oldugunu gordum sanirim. Benim de kedilerim var da, bir seye dikkat etmemiz gerekiyor mu acaba?
Benim toxo negatif kedim de olsa geçirirdim uzun zamandır bizimle sadece kedine çiğ et çiğ sebze yedirme dışarı çıkarma dedi veteriner onları da zaten yapmıyorum ama toxo ya herkes baktırmalı asıl iyi yıkanmamış sebzeden iyi pişmemiş etten geçiyor kedisi olmayan arkadaşlar da yaptırın mutlakaBenim de kedim var canım tuvaletini bizim temizlememiz gerekiyor bana tedaviye başlamadan önce toksoplazma testi yapıldı ben geçirmişim zaten o yüzden şimdilik risksiz gibi ama kedi tüyüne alerjim var normalde alerji ilacı kullanıyordum onu kestim haliyle. Ailem ısrar ediyor hamilelik sürecinde evde yaşamaması için ben de tamam dedim,doğuma kadar annemlerde yaşayacak sonra yine benimle :)
Ben o pozitifi görsem herhalde havalara uçarımmerhaba canim benim embriyo kalitemde 4ab idi.. embriyolog cok cok iyi degil ama idare eder demisti.. o anda bi umuda tutunmaya calisiyor insan.. istiyorsunki evet cok cok iyi degil ama tutacak demesini bekliyosun.. seni cok iyi anliyorum canim banada tutma orani yuzde 40 demislerdi ama embriyolog sunuda demisti cok cok guzel en kaliteli embriyoyu transfer ediyoruz tutmuyor ama orta derece tutmasina ihtimal vermedigimiz hastalarin tutuyor demisti.. biz de sen de elinden geleni yaptin gerisi Allaha kaldi demisti.. oyuzden sadece Allaha dua et.. bende transferden birkac gun sonra resmen 3 gun sanki negatif almisim gibi depresyona girdim.. sonra dedim yahu veren Allah alan Allah rabbim nasip ediyosa olur zaten dedim ve bol bol meryem suresi okudum ve dinledim.. inan okadar iyi geldiki :) ve test gunhnden once asla test yapmadim ve test gununu bekledim ve cok sukur pozitifi gordumRabbim hayirlisiyla sanada nasip etsin insallah Dualarim seninle
Allahım inşallah benimledirAllahım bazı doktorlar da insanın psikolojisini hiç düşünmüyo, canım sen rahat ol Allaha emanet şöyle düşün hiç bi labaratuar anne rahminden daha güvenli deil, olmayanı olduran ilahi bi kudret var. Bol bol dua et bebeğin seninledir inşallah
Arkadasim dis gebelik yasadi. O oyle dayanabilecegin bir agri degil. Hemen anlarsin dediRegl ağrısından korkmaya gerek yok canım ben tek taraf diye dış gebelik olabilir diye korkuyorumtek taraflı yaşayıp normal olan da var dış olan da ...
Bana toksoplazma testi yapilmadi. Kedi alerjim de var ama ilac kullanmiyorum, zamanla alistim. Doktordan isteyeyim test yapmasini. Benim yakinimda kedilerime bakacak kimsem de yok, birakamam da zaten, kiyamamBenim de kedim var canım tuvaletini bizim temizlememiz gerekiyor bana tedaviye başlamadan önce toksoplazma testi yapıldı ben geçirmişim zaten o yüzden şimdilik risksiz gibi ama kedi tüyüne alerjim var normalde alerji ilacı kullanıyordum onu kestim haliyle. Ailem ısrar ediyor hamilelik sürecinde evde yaşamaması için ben de tamam dedim,doğuma kadar annemlerde yaşayacak sonra yine benimle :)
Canım benim kedim de 1 yoldur benimle ne zaman geçirdim bilmiyorum ama geçirmişim bağışıklığım var :) her yıl tekrarladığın aşı var mı senin iç dış parazit dışındaBenim toxo negatif kedim de olsa geçirirdim uzun zamandır bizimle sadece kedine çiğ et çiğ sebze yedirme dışarı çıkarma dedi veteriner onları da zaten yapmıyorum ama toxo ya herkes baktırmalı asıl iyi yıkanmamış sebzeden iyi pişmemiş etten geçiyor kedisi olmayan arkadaşlar da yaptırın mutlaka
Tuvaletini sen temizleme canım doktorlar sadece onu söylüyor zaten :) ben de üzerine gidiyorum alerjimin ama yok :/ Ben hiç göndermek istemiyorum ama ailem çok ısrarcı neyse ki evlerimiz birbirine çok yakın hep orda oluyorum zaten :)Bana toksoplazma testi yapilmadi. Kedi alerjim de var ama ilac kullanmiyorum, zamanla alistim. Doktordan isteyeyim test yapmasini. Benim yakinimda kedilerime bakacak kimsem de yok, birakamam da zaten, kiyamam
Karma kuduz lösemiyi üç yıl yaptırdım dördüncü yıl sadede karma yaptırdım evden çıkmıyor diye kuduz u yaptırmadım bu seneCanım benim kedim de 1 yoldur benimle ne zaman geçirdim bilmiyorum ama geçirmişim bağışıklığım var :) her yıl tekrarladığın aşı var mı senin iç dış parazit dışında
Tuvaletini sen temizleme canım doktorlar sadece onu söylüyor zaten :) ben de üzerine gidiyorum alerjimin ama yok :/ Ben hiç göndermek istemiyorum ama ailem çok ısrarcı neyse ki evlerimiz birbirine çok yakın hep orda oluyorum zaten :)
Kuduzu ben de bir kez yaptırdım çıkmıyor diye,lösemi hiç yaptırmadım sanırım hiç demedi veterinerimiz. Karmayı da en son 6 ay önce yaptırdık tekrarlanması gerekiyor mu her yılKarma kuduz lösemiyi üç yıl yaptırdım dördüncü yıl sadede karma yaptırdım evden çıkmıyor diye kuduz u yaptırmadım bu sene
Zaten insanların yarısı kedisi olmasa bile geçiriyormuş
BENim negatife diye 9 ay tetikte olcam pozitif çıkması çok iyi bişry
Muhtemelen diyecekler çok seviyolar zatenKuzum doğurunca da bebeğe bişey olur diye vermezler onlar sana alışırlar kedine
Lekelenmen ne durumda cnm?benim de iki gundur lekelenmem var ,Umit hanim ilaclardan bazilarini birakmani soyledi mi ?Aynen şiş şiş duruyor vücutta bir şişlik var hem gaz birikintisihem hormonlardan olan herlde Benimde bacaklarda var o şişlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?