Lekelenmem hafif hafif oluyor canım iğneyi tam doza çıkardık bide dupaston diye bi hap verdi buradaki doktorum ben İsmail beye gidiyordum onada söyledim lekelenmeler normal endişelenmeyin dedi buradaki doktorum prednolü kesti. Kanama alanı varmış içerde öyle dedi gösterdi orayı senin Nasıl şuan ultrasonda bakıldımı neden oluyormuşLekelenmen ne durumda cnm?benim de iki gundur lekelenmem var ,Umit hanim ilaclardan bazilarini birakmani soyledi mi ?
Ara ara devam ediyor canım ama içim daha rahat artık çünkü testlerde çizgi anında kopkoyu oluyor değerimde düşme yok demek ki. Yok ilaçlara aynen devam dedi hep bana. Hiç gitmedim zaten daha bakalım nezamana çağıracak. Sen gittin mi hangi ilaçları bıraktırdıLekelenmen ne durumda cnm?benim de iki gundur lekelenmem var ,Umit hanim ilaclardan bazilarini birakmani soyledi mi ?
Benimde köpeğim var evde aşıları tamsa bir sıkıntı olmuyor diye biliyordum ? Oluyormuymuş ?Selam. Bir sey soracagim ya, yanlis hatirlamiyorsam daha onceki paylasimlarindan kopegin oldugunu gordum sanirim. Benim de kedilerim var da, bir seye dikkat etmemiz gerekiyor mu acaba?
Dun aksamdan beri var cok hafif ama endiselendim devam ederse yazacagim doktora ,sari akintinin icinde sanki boyle kahve ipler var gibi rahim mi genisliyor ondan mi oluyor kiLekelenmem hafif hafif oluyor canım iğneyi tam doza çıkardık bide dupaston diye bi hap verdi buradaki doktorum ben İsmail beye gidiyordum onada söyledim lekelenmeler normal endişelenmeyin dedi buradaki doktorum prednolü kesti. Kanama alanı varmış içerde öyle dedi gösterdi orayı senin Nasıl şuan ultrasonda bakıldımı neden oluyormuş
Sende de vardi demi lekelenme ,yogun mu oluyor peki?benim iplik seklinde kahve lekeler oluyor.Umit hanima yazmadim daha aksamdan beri oluyor .Ara ara devam ediyor canım ama içim daha rahat artık çünkü testlerde çizgi anında kopkoyu oluyor değerimde düşme yok demek ki. Yok ilaçlara aynen devam dedi hep bana. Hiç gitmedim zaten daha bakalım nezamana çağıracak. Sen gittin mi hangi ilaçları bıraktırdı
Evet canım oyüzdenmiş kanı ya dışarı atması gerekiyormuş leke şeklinde yada rahimin emmesi gerekiyormuş alan büyürse öyle sıkıntı yaratabilir diye biliyorum canım bende tam anlamadım bazılarında 9ay oluyormuş bu kanama alanı 9ay kanama oluyormuş yada biri kapansa tekrar oluşabiliyormuş ama çoğu kişide oluyormuş doktorlar eğer lekelenme şeklindeyse korkma yoğun kanama gelmediği sürece dediler bakalım inşAllah bir an önce geçermommm kanama alanından dolayı mı lekelenme varmış canım? Bi zararı varmış mı o kanama alanının
Benimkide öyleydi canım sarı geldi ilk sonradan kahverengi leke şekline döndü bekledim 2.gün gttim doktora normalmiş gelmesi ama artınca korktum ben kanama alanı görünce iğne serum yaptılar şimdi sarıya döndü biraz rengiDun aksamdan beri var cok hafif ama endiselendim devam ederse yazacagim doktora ,sari akintinin icinde sanki boyle kahve ipler var gibi rahim mi genisliyor ondan mi oluyor ki
Bende takip edeyim bakalim artacak mi?ne stresli bir surec ya surekli bi korku var bisey mi olacak diyeBenimkide öyleydi canım sarı geldi ilk sonradan kahverengi leke şekline döndü bekledim 2.gün gttim doktora normalmiş gelmesi ama artınca korktum ben kanama alanı görünce iğne serum yaptılar şimdi sarıya döndü biraz rengi
Canim benimde köpeğin var. .doktor aşılarının zamanında yaptirisaniz bir problem olmayacağını söyledi. .Selam. Bir sey soracagim ya, yanlis hatirlamiyorsam daha onceki paylasimlarindan kopegin oldugunu gordum sanirim. Benim de kedilerim var da, bir seye dikkat etmemiz gerekiyor mu acaba?
Hemde Nasıl stresli valla ben ağladım durdum lekelenmeden sonra uyku uyuyamadım stresten bugünde tiroide taktım kafayı normalde ilaç kullanıyorum tedavinin başından beri acaba dahada yükseldimi diye taktım kafayaBende takip edeyim bakalim artacak mi?ne stresli bir surec ya surekli bi korku var bisey mi olacak diye
Rahat olmak lazim ama olamiyoruz malesef ,kotu kotu ruyalar goruyorum cok dusunmekten benceHemde Nasıl stresli valla ben ağladım durdum lekelenmeden sonra uyku uyuyamadım stresten bugünde tiroide taktım kafayı normalde ilaç kullanıyorum tedavinin başından beri acaba dahada yükseldimi diye taktım kafaya
Bende aynı rüyalar alemindeyim gece yarısı uyanıp uyuyamıyorum bideRahat olmak lazim ama olamiyoruz malesef ,kotu kotu ruyalar goruyorum cok dusunmekten bence
Bulantin basladi mi ?benim migdem araba tutmus gibi 3gundur?
Maalesef hastaligindan dolayi ic dis parazit disinda bir aşı yaptiramiyorum benCanim benimde köpeğin var. .doktor aşılarının zamanında yaptirisaniz bir problem olmayacağını söyledi. .
Ben o pozitifi görsem herhalde havalara uçarımeşimde bende o kadar bekledik ki o pozitifi dilerim senin yaşadığın gibi bende o mucizeyi yaşarım . Çok dua ediyorum bende allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah benimkilerde tutunmuştur içime umut oldun allah razı olsun bebişinide sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Kaçıncı gün embriyosu canım artık belli olur 5. Gün ise. Hamilelik belirtilerinde inan her şey var ve herkesin farklı o yüzden takılma çok zaten bulantın olması iyiye işaret ama biraz erken sanki benim 6+0 dedi başladı mesela gerçi bünye meselesi. İnşallah güzel haberdir seninki deArkadaşlar hepiniz cok tecrübelisini benimde sizin tecrübelerinize ihtiyaçım var benim transferimin 8 günü karnımda cok fena acıyor agrı depil ama bi kasılma var dik duramıyorum ve taş gibi batıyor bişey içime birde alıeı mide bulantım var buna bnzer şeyler yaşayanlar oldu ku neden olabilir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?