- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
- 103
Canım benim 2 kez kan geldi bildiğin birinde uzun sürdü hem de. Onun dışında kahverengi lekelenme çok sık oluyo bugün yok ama. Sadece peçeteye renk veriyo canım başka bişey yokSende de vardi demi lekelenme ,yogun mu oluyor peki?benim iplik seklinde kahve lekeler oluyor.Umit hanima yazmadim daha aksamdan beri oluyor .
Ben doktora gitmedim daha ama Ümit hanım bana da normal bir durum dedi.Evet canım oyüzdenmiş kanı ya dışarı atması gerekiyormuş leke şeklinde yada rahimin emmesi gerekiyormuş alan büyürse öyle sıkıntı yaratabilir diye biliyorum canım bende tam anlamadım bazılarında 9ay oluyormuş bu kanama alanı 9ay kanama oluyormuş yada biri kapansa tekrar oluşabiliyormuş ama çoğu kişide oluyormuş doktorlar eğer lekelenme şeklindeyse korkma yoğun kanama gelmediği sürece dediler bakalım inşAllah bir an önce geçersenin ki neden oluyormuş belli oldumu
Benim de bugun yok gibi ,sanirim ilk haftalarda normal bu tarz seylerCanım benim 2 kez kan geldi bildiğin birinde uzun sürdü hem de. Onun dışında kahverengi lekelenme çok sık oluyo bugün yok ama. Sadece peçeteye renk veriyo canım başka bişey yok
Kaçıncı gün embriyosu canım artık belli olur 5. Gün ise. Hamilelik belirtilerinde inan her şey var ve herkesin farklı o yüzden takılma çok zaten bulantın olması iyiye işaret ama biraz erken sanki benim 6+0 dedi başladı mesela gerçi bünye meselesi. İnşallah güzel haberdir seninki de
Evettt bir köpeğim var, şöyle ki tuvaletini sen temizleme melisin bu dönemde. Gezdirme işini de eşim yapıyor ara sıra çektiği için. Aşıları tamamsa zaten kediler dışarı da cıkmıyo bir sıkıntısı yokSelam. Bir sey soracagim ya, yanlis hatirlamiyorsam daha onceki paylasimlarindan kopegin oldugunu gordum sanirim. Benim de kedilerim var da, bir seye dikkat etmemiz gerekiyor mu acaba?
Benim köpeğim de cok kucağıma yatıyo ki i kediler cok daha hafif, benim kuzum 11 kilo, zaten öyle abanmadığı için bir zararı olmaz. Hele kedinin hiç olmaz endişe etmeyin, onun stresinizi alması iyi gelirBenim de kedim var canım karnıma yatıyor normalde şimdilik çıkarmıyorum korkumdan bi de aşklarını iç dış parazitlerini zamanında yaptırmak önemli zaten
Umutsuz olmaaa dikkat etmeye devam suan en kritik zamanları olabilir olabildiğince dinlen kendini yormaİnşallah yukselir canım. Benim hiç umudum yok yarın kan vereceğim doktorumun söylediği tarih yarın. En son 8.04 du değer o kadar umutsuzum ki ev işi yapmaya bile başladım
Asla bırakmayın hiç gerek yok, arkadaşımın suan 6 aylık kızı var evlerinde hamilelik boyunca kedileri vardı hiç skıntı olmadı. Onlar da bizim evladımız tüylü cocuklarımjz. Ben mümkün değil bırakamamBana toksoplazma testi yapilmadi. Kedi alerjim de var ama ilac kullanmiyorum, zamanla alistim. Doktordan isteyeyim test yapmasini. Benim yakinimda kedilerime bakacak kimsem de yok, birakamam da zaten, kiyamam
Yok ben de birakamam. Biri 11 yildir bende. Cocugum o da. Ama aşi yaptiramiyorum ben, bobrek hastasi cunku. Sadece ic dis parazit. Yarin bi sorayim doktora bunlariAsla bırakmayın hiç gerek yok, arkadaşımın suan 6 aylık kızı var evlerinde hamilelik boyunca kedileri vardı hiç skıntı olmadı. Onlar da bizim evladımız tüylü cocuklarımjz. Ben mümkün değil bırakamam
Sıkıntı olmaz sadece tuvaletini siz ellemeyin, yani dışarda vs poşetle alıyo ruz ya ya da bazen eve de hsta olduklarında yapıyorlar. Siz almayın eşiniz halletsin. Ben cok zorda kalırsam eldiven takıp alıyorum ağzımı da maskeyle kapatıp. Onun dışnda aşıları tam temiz bakılan köpekten hiç bir sey olmaz.Benimde köpeğim var evde aşıları tamsa bir sıkıntı olmuyor diye biliyordum ? Oluyormuymuş ?
Bi veterinere götürürsünüz toxoplazma testi yaparlar olur biter. İç dış parazit varsa gerisi cok önemli değil zatenYok ben de birakamam. Biri 11 yildir bende. Cocugum o da. Ama aşi yaptiramiyorum ben, bobrek hastasi cunku. Sadece ic dis parazit. Yarin bi sorayim doktora bunlari
Bi veterinere götürürsünüz toxoplazma testi yaparlar olur biter. İç dış parazit varsa gerisi cok önemli değil zatenYok ben de birakamam. Biri 11 yildir bende. Cocugum o da. Ama aşi yaptiramiyorum ben, bobrek hastasi cunku. Sadece ic dis parazit. Yarin bi sorayim doktora bunlari
6+1 dediğiniz me oluyorr acaba anlayamadım kusura bakmayın benimde tansiyonum düştü kendimi yataga zor attım ve midem bulanıyordumerhaba canim benimde bugun 6+1 sabah uyandim su ictim ve midem bulandi..sonra basdonmesi basladi ve tansiyonumu olctum 9-5 olmustu.. gun icinde ara ara bulanma devam ediyor ve sanirim bildigimiz hamilelik bulantisi bu ve basladi:) Sendede bas donmesi varmi?
BEni düşündüren de o bulantı için cok erken gerçekten benim 3. Gün embriyosy be bugün 8. Gün cok cok erken diyo psikolojik diyor mu gözümü açar açmaz aklıma bulantı nerden gelcek psikolojik olsaKaçıncı gün embriyosu canım artık belli olur 5. Gün ise. Hamilelik belirtilerinde inan her şey var ve herkesin farklı o yüzden takılma çok zaten bulantın olması iyiye işaret ama biraz erken sanki benim 6+0 dedi başladı mesela gerçi bünye meselesi. İnşallah güzel haberdir seninki de
Evet eşim hallediyor o kısmı aşıları herşeyi düzenli yapılıyor zaten oyüzden bencede sıkıntı olmazSıkıntı olmaz sadece tuvaletini siz ellemeyin, yani dışarda vs poşetle alıyo ruz ya ya da bazen eve de hsta olduklarında yapıyorlar. Siz almayın eşiniz halletsin. Ben cok zorda kalırsam eldiven takıp alıyorum ağzımı da maskeyle kapatıp. Onun dışnda aşıları tam temiz bakılan köpekten hiç bir sey olmaz.
Bende daha tık yok canım ya normalmidir nedir bulansa ayrı bulanmasa ayrı ya bu işYaaa bendede bulantı başladı hiç bişey yemek istemiyorumsürekli uzanıp uyumak istiyorum ne güzel başlarda yoktu galiba gittikçe siddetlenecek gibi duruyor...
Yaaa bendede bulantı başladı hiç bişey yemek istemiyorumsürekli uzanıp uyumak istiyorum ne güzel başlarda yoktu galiba gittikçe siddetlenecek gibi duruyor...
benim ilk gebeliğimde hiç bulantım olmadı normal yani. sadece dişimi fırçalarken ağzıma su alınca öğürüyordumBende daha tık yok canım ya normalmidir nedir bulansa ayrı bulanmasa ayrı ya bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?