Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Sende de vardi demi lekelenme ,yogun mu oluyor peki?benim iplik seklinde kahve lekeler oluyor.Umit hanima yazmadim daha aksamdan beri oluyor .
Canım benim 2 kez kan geldi bildiğin birinde uzun sürdü hem de. Onun dışında kahverengi lekelenme çok sık oluyo bugün yok ama. Sadece peçeteye renk veriyo canım başka bişey yok

Ben doktora gitmedim daha ama Ümit hanım bana da normal bir durum dedi.

merhaba canim benimde bugun 6+1 sabah uyandim su ictim ve midem bulandi..sonra basdonmesi basladi ve tansiyonumu olctum 9-5 olmustu.. gun icinde ara ara bulanma devam ediyor ve sanirim bildigimiz hamilelik bulantisi bu ve basladi:) Sendede bas donmesi varmi?

Selam. Bir sey soracagim ya, yanlis hatirlamiyorsam daha onceki paylasimlarindan kopegin oldugunu gordum sanirim. Benim de kedilerim var da, bir seye dikkat etmemiz gerekiyor mu acaba?
Evettt bir köpeğim var, şöyle ki tuvaletini sen temizleme melisin bu dönemde. Gezdirme işini de eşim yapıyor ara sıra çektiği için. Aşıları tamamsa zaten kediler dışarı da cıkmıyo bir sıkıntısı yok yalnız sana da toxoplazma testi yapılacak kedi de sanırım aşı oluyor belli dönemlerde tam bilmiyorum onu. Öğrenince yazsrım, tek yapman gereken suan kumundan kakasından uzak dur.

Benim de kedim var canım karnıma yatıyor normalde şimdilik çıkarmıyorum korkumdan bi de aşklarını iç dış parazitlerini zamanında yaptırmak önemli zaten
Benim köpeğim de cok kucağıma yatıyo ki i kediler cok daha hafif, benim kuzum 11 kilo, zaten öyle abanmadığı için bir zararı olmaz. Hele kedinin hiç olmaz endişe etmeyin, onun stresinizi alması iyi gelir

İnşallah yukselir canım. Benim hiç umudum yok yarın kan vereceğim doktorumun söylediği tarih yarın. En son 8.04 du değer o kadar umutsuzum ki ev işi yapmaya bile başladım
Umutsuz olmaaa dikkat etmeye devam suan en kritik zamanları olabilir olabildiğince dinlen kendini yorma hala umudumuz var riske atma kuzum

Bana toksoplazma testi yapilmadi. Kedi alerjim de var ama ilac kullanmiyorum, zamanla alistim. Doktordan isteyeyim test yapmasini. Benim yakinimda kedilerime bakacak kimsem de yok, birakamam da zaten, kiyamam
Asla bırakmayın hiç gerek yok, arkadaşımın suan 6 aylık kızı var evlerinde hamilelik boyunca kedileri vardı hiç skıntı olmadı. Onlar da bizim evladımız tüylü cocuklarımjz. Ben mümkün değil bırakamam

Yok ben de birakamam. Biri 11 yildir bende. Cocugum o da. Ama aşi yaptiramiyorum ben, bobrek hastasi cunku. Sadece ic dis parazit. Yarin bi sorayim doktora bunlari

Benimde köpeğim var evde aşıları tamsa bir sıkıntı olmuyor diye biliyordum ? Oluyormuymuş ?
Sıkıntı olmaz sadece tuvaletini siz ellemeyin, yani dışarda vs poşetle alıyo ruz ya ya da bazen eve de hsta olduklarında yapıyorlar. Siz almayın eşiniz halletsin. Ben cok zorda kalırsam eldiven takıp alıyorum ağzımı da maskeyle kapatıp. Onun dışnda aşıları tam temiz bakılan köpekten hiç bir sey olmaz.

Yok ben de birakamam. Biri 11 yildir bende. Cocugum o da. Ama aşi yaptiramiyorum ben, bobrek hastasi cunku. Sadece ic dis parazit. Yarin bi sorayim doktora bunlari
Bi veterinere götürürsünüz toxoplazma testi yaparlar olur biter. İç dış parazit varsa gerisi cok önemli değil zaten

Bi veterinere götürürsünüz toxoplazma testi yaparlar olur biter. İç dış parazit varsa gerisi cok önemli değil zaten

6+1 dediğiniz me oluyorr acaba anlayamadım kusura bakmayın benimde tansiyonum düştü kendimi yataga zor attım ve midem bulanıyordu

BEni düşündüren de o bulantı için cok erken gerçekten benim 3. Gün embriyosy be bugün 8. Gün cok cok erken diyo psikolojik diyor mu gözümü açar açmaz aklıma bulantı nerden gelcek psikolojik olsa gercekten var yani ama sebebi nedir bileniyorm malesef inşallah olumlu şeylerdir bunlar Perşembe test yapcam

benim bugün sağ tarafım ağrıyor bacağımda dahil. geçen aynı ağrı soldaydı. bir de regl ağrım var. o kadar korkuyorumki kanamadan lekelenmeden inşallah birşey olmaz. kendimi yormadan hareketlerime dikkat ederek günlük hayatıma devam ediyorum inşallah slklntllı bir durum yaşamam

Evet eşim hallediyor o kısmı aşıları herşeyi düzenli yapılıyor zaten oyüzden bencede sıkıntı olmaz

Yaaa bendede bulantı başladı hiç bişey yemek istemiyorum sürekli uzanıp uyumak istiyorum ne güzel başlarda yoktu galiba gittikçe siddetlenecek gibi duruyor...

Yaaa bendede bulantı başladı hiç bişey yemek istemiyorum sürekli uzanıp uyumak istiyorum ne güzel başlarda yoktu galiba gittikçe siddetlenecek gibi duruyor...

benimde basim bi tuhaf midem arada bulanir gibi oluyor ama tansiyonum bi dustu zaten kendime gelemedim.. yatiyorum sabahtan beri.. gercekten 6. Haftada mide bulantisi basliyo derlerdi dogruymus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…