Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

benim ilk gebeliğimde hiç bulantım olmadı normal yani. sadece dişimi fırçalarken ağzıma su alınca öğürüyordum
Hadi ya canım valla bende şaşıyorum buda korkuttu beni bende yemek seçememe var açım ama bişey yiyesim gelmiyor ya bulantı tiksintide yok nası bşey anlamadım böyle giderse zayıflıcam

Kizlar yarin doktor randevum var. Artik kanda bakmaya gerek yok dedi. Ultrasonla bakilacakmis. Sanirim kese icin. Alttan mi bakiliyor karindan mi? Alttan ultrason riskli diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum. Kese gorenler siz nasil baktirdiniz?

6+1 dediğiniz me oluyorr acaba anlayamadım kusura bakmayın benimde tansiyonum düştü kendimi yataga zor attım ve midem bulanıyordu

canim 6. Haftanin 1. Gunu demek.. senin daha transferinin 8. Gunuymus canim daha bence bulantilarin baslamaz.. insan psikolojik olarak belirti ariyor.. benim sadece goguslerim sizlamaya baslamisti ve ara ara regl agrisi gibi bel ve karin agrisi oluyordu.. ama hamile oldugumu ogrendikten2 hafta sinra bulanti basladi

Kizlar yarin doktor randevum var. Artik kanda bakmaya gerek yok dedi. Ultrasonla bakilacakmis. Sanirim kese icin. Alttan mi bakiliyor karindan mi? Alttan ultrason riskli diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum. Kese gorenler siz nasil baktirdiniz?
her doktor farklı tercih ediyor. benim doktor vajinal bakmıyor.

Yok bende canım baş dönmesi anı kalkmamaya calis tansiyon varsa yapar baş dönmesi zaten. Kalp atışları da başlamıştır artık senin duymak nasip olsun inşallah

Progesteron aynı zamanda kas gevşetici gibi bildiğim kadarıyla bende eklem seğirmesi yaptı mesela zaten hamilelikte de mide kaslarını gevsettigi için bulantı oluyor diye biliyorum. Bnde tam snn zamanlarında bir kere istifra ettim ama bnce yediğim bsy dokundu şuan sadece ufak bulantılar yaşıyorum çünkü. Bnce belirtilere takılma hiç bir kaç güne zaten öğrencen:)

Benim köpeğim de cok kucağıma yatıyo ki i kediler cok daha hafif, benim kuzum 11 kilo, zaten öyle abanmadığı için bir zararı olmaz. Hele kedinin hiç olmaz endişe etmeyin, onun stresinizi alması iyi gelir
Bir hafta daha geçsin yatıracam kuzu yatarken sorun değil de patileri çok küçük tüm ağırlık bi yere biniyor normalden bile canım yanıyor

Bi veterinere götürürsünüz toxoplazma testi yaparlar olur biter. İç dış parazit varsa gerisi cok önemli değil zaten
Sİz kendinizde baktırın eğer geçirmişsemiz yani toxoplasma ıg g değeri pozitifse zaten dikkat bile etmeniz e gerek kalmayacak

Yarın benim de ultrasonum var, alttan ultrasonun herhangi bir zararı yok. İlk zamanlar cok küçük oldupou için alltan ultrasonda daha net gözüküyor diye biliyorum

Sİz kendinizde baktırın eğer geçirmişsemiz yani toxoplasma ıg g değeri pozitifse zaten dikkat bile etmeniz e gerek kalmayacak
Evet evet yarın keseyi Bi göreyim ordan kan tahlilleri içi sağlık ocağına gidicem toxoplazma ya da baktırıcam

Kızlar karnı belli olan karnın altı kısmında hafif şişlik, sertlik olan varmı ?

Yok bende canım baş dönmesi anı kalkmamaya calis tansiyon varsa yapar baş dönmesi zaten. Kalp atışları da başlamıştır artık senin duymak nasip olsun inşallah

ayyy insallah Yarin kontrolum var insallah duyabilirim Bende tansiyon rahatsiligi yok ama mide bulantisindan dolayi mi dustu acaba? Seninde mide bulantisinda basin donuyormu? Senin kacinci haftanda duyulmustu?

Bende daha tık yok canım ya normalmidir nedir bulansa ayrı bulanmasa ayrı ya bu iş
normal canım ya bulanmasa daha iyi cekilecek bişey degil
benimde basim bi tuhaf midem arada bulanir gibi oluyor ama tansiyonum bi dustu zaten kendime gelemedim.. yatiyorum sabahtan beri.. gercekten 6. Haftada mide bulantisi basliyo derlerdi dogruymus..
Bende çok uzanıp kalkınca başım dönüyor gözüm kararıyor normalde bile düşük tansiyonum..

normal canım ya bulanmasa daha iyi cekilecek bişey degil

Bende çok uzanıp kalkınca başım dönüyor gözüm kararıyor normalde bile düşük tansiyonum..
Valla canım ya tahmin edebiliyorum bana böyle bazen fenalık geliyor bugün çok oldu çok değişik bişey oda beni kötü yaptı değişen hormon seviyeleri mi yapıyor bunu anlamadım

Ben zaman transfer olmuştun canım. Kaçıncı hafta da olduğumuzu ultrasonda bakınca mı söyleyecek doktor şimdi tüp bebek ya kafam karışıyor

Canim hatirliyorum gecen agrin soldaydi. Benim de sonra saga gecti ama buraya yzmamistim. Simdi sen de sagda demissin. Ve dun ve bugun hafif adet sancim var. sirtim belim kopuyor adeta... ama bence normal. Kendimizi de cok dinliyoruz. Yarin mesai baslayinca bi de hele minnnoslari gorunce keyfimiz yerine gelcektir

Ne güzel doktormuş o yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…