- 2 Ağustos 2018
- 69
- 64
- 88
Canım çoğu doktor bikaç gün dinlen hayatına dön diyor. Herkes işine dönüyor. Benimki biraz aşırı temkinli bi hafta evden çıkma dedi iğneci bile eve geliyorbana sorsan bu kadarı saçmalık. Bu sorunu normal hayatına dönüp pozitif olanlar cevaplasın öyle insan çok
[canım senin kaçıncı günün merak ettim de
Yok canım salı dün yaptım kan. Ptesi idrar yaptım evdeHangi gun kan verdin pzt degil mi?
Evet normal. Benim 13 gün sonra topladı 5 gün de döllenip gelişsin diye bekleniyor. Sonra transfer 10 gün sonra test. Dediğin gibi 4-5 günde bir de ölçüyor. Toplandıktan sonra ilaç masrafı bayaa azalacakMerhabaaa ben geldim hem de yeni sorularla geldim🖐🖐yumurta toplamadan önce kaç gün iğne kullandınız. Ben 4 gündür kullanıyorum bugün kontroldeydim. Gelişmeye yeni başlamış devam dedi. 5 gün daha kullancam sonra yine kontrol. Normal mi ? Çünkü ilk görüşmemizde tüp bebek süreci 15 günlük bir süreç dedi ama sanki daha fazla sürüyor. Biz her aşamada ilaç mı kullanıyor olacağız yazdıklarınızı okudum da. Bizim şimdiden ilaç paramız 3500 ü buldu bu aşamadayken
Haklisi 50 60 olur tahminenYok canım salı dün yaptım kan. Ptesi idrar yaptım evde
normalde ben garantici bir insanımdır. Bir işe başlamadan evvel suyunu çıkartana kadar bilgi edinirim. Bu sürece sıfır bilgi ve fazlasıyla panik şekilde girdikEvet normal. Benim 13 gün sonra topladı 5 gün de döllenip gelişsin diye bekleniyor. Sonra transfer 10 gün sonra test. Dediğin gibi 4-5 günde bir de ölçüyor. Toplandıktan sonra ilaç masrafı bayaa azalacaken pahalısı yumurta büyüten gonal.
Bende de hafif ağrılar var normalmı acaba bende tedırgınmBu sancı olayı benim diğer tedavileri de olmadı ama bu defa aşırı sancım var sizler nasılsınız 3 gün oldu geçer diye bekliyorum ama yok
O sayılara takılma derim çünkü toplanınca da farklı çıkabilir. Çatlaması imkansız zaten baskilamasj için iğne kullanılıyor canım. Boyut farkından eksik saymış olabilir.Bir de benim solda 5 sağda 2 toplamda 7 yumurtam vardı ilk kontrolümde. Sonra iğnelere başladım işte. Bugün solda 4 sağda 3 toplamda yine 7 çıktı. Soldaki yumurtanın birine ne oldu diye sorduğumda mantıklı bir açıklama yapmadı doktor. Toplamı aynı 7 diye geçiştirdi. Çatlamış olabilir mi ?
3 4 gün bende de oldu ağrı olabilir cnm ama haklısın insan tedirgin oluyoBende de hafif ağrılar var normalmı acaba bende tedırgınm
Anladım netice önemli diyorsunO sayılara takılma derim çünkü toplanınca da farklı çıkabilir. Çatlaması imkansız zaten baskilamasj için iğne kullanılıyor canım. Boyut farkından eksik saymış olabilir.
Canım benim bugün transfer gününü de sayarsam 5 gün oldu.. Ama saymazsam 4 gün.. Acaba çıkarmı hassas test alıp yapsam yoksa 2 gün daha beklesemmi çok heyecanlı3 4 gün bende de oldu ağrı olabilir cnm ama haklısın insan tedirgin oluyo
Sağol canım rahatladım şimdi3 4 gün bende de oldu ağrı olabilir cnm ama haklısın insan tedirgin oluyo
Bekle bence canım net çıkmaz moralin bozulurCanım benim bugün transfer gününü de sayarsam 5 gün oldu.. Ama saymazsam 4 gün.. Acaba çıkarmı hassas test alıp yapsam yoksa 2 gün daha beklesemmi çok heyecanlı
3 gün bekleyip pazar günü yapayım o zaman..Bekle bence canım net çıkmaz moralin bozulur
Ben bugün daha çok sancılandım ben ya neden bilemedimBende de hafif ağrılar var normalmı acaba bende tedırgınm
Bence bekle daha erken sankiCanım benim bugün transfer gününü de sayarsam 5 gün oldu.. Ama saymazsam 4 gün.. Acaba çıkarmı hassas test alıp yapsam yoksa 2 gün daha beklesemmi çok heyecanlı
Transfer günü sayılmıyor canım. 5. 6. Gün hassasta görürsün. Bir kaç gün dha sabret bnce inşallah gzl haber alırsınCanım benim bugün transfer gününü de sayarsam 5 gün oldu.. Ama saymazsam 4 gün.. Acaba çıkarmı hassas test alıp yapsam yoksa 2 gün daha beklesemmi çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?