Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Merhabaaa ben geldim hem de yeni sorularla geldim🖐🖐 yumurta toplamadan önce kaç gün iğne kullandınız. Ben 4 gündür kullanıyorum bugün kontroldeydim. Gelişmeye yeni başlamış devam dedi. 5 gün daha kullancam sonra yine kontrol. Normal mi ? Çünkü ilk görüşmemizde tüp bebek süreci 15 günlük bir süreç dedi ama sanki daha fazla sürüyor. Biz her aşamada ilaç mı kullanıyor olacağız yazdıklarınızı okudum da. Bizim şimdiden ilaç paramız 3500 ü buldu bu aşamadayken

Evet normal. Benim 13 gün sonra topladı 5 gün de döllenip gelişsin diye bekleniyor. Sonra transfer 10 gün sonra test. Dediğin gibi 4-5 günde bir de ölçüyor. Toplandıktan sonra ilaç masrafı bayaa azalacak en pahalısı yumurta büyüten gonal.

normalde ben garantici bir insanımdır. Bir işe başlamadan evvel suyunu çıkartana kadar bilgi edinirim. Bu sürece sıfır bilgi ve fazlasıyla panik şekilde girdik Allahtan sizlerden öğreniyorum teşekkür ederim. Aynen gonal belimizi baya büktü. İnşallah 5 gün sonunda tekrar gerek kalmaz. Son iki gün için de çatlamayı önleyici iğne verdi.

Bir de benim solda 5 sağda 2 toplamda 7 yumurtam vardı ilk kontrolümde. Sonra iğnelere başladım işte. Bugün solda 4 sağda 3 toplamda yine 7 çıktı. Soldaki yumurtanın birine ne oldu diye sorduğumda mantıklı bir açıklama yapmadı doktor. Toplamı aynı 7 diye geçiştirdi. Çatlamış olabilir mi ?

O sayılara takılma derim çünkü toplanınca da farklı çıkabilir. Çatlaması imkansız zaten baskilamasj için iğne kullanılıyor canım. Boyut farkından eksik saymış olabilir.

O sayılara takılma derim çünkü toplanınca da farklı çıkabilir. Çatlaması imkansız zaten baskilamasj için iğne kullanılıyor canım. Boyut farkından eksik saymış olabilir.
Anladım netice önemli diyorsun o zaman neticemiz güzel olsun inşallah

Canım benim bugün transfer gününü de sayarsam 5 gün oldu.. Ama saymazsam 4 gün.. Acaba çıkarmı hassas test alıp yapsam yoksa 2 gün daha beklesemmi çok heyecanlı
Bence bekle daha erken sanki

Canım benim bugün transfer gününü de sayarsam 5 gün oldu.. Ama saymazsam 4 gün.. Acaba çıkarmı hassas test alıp yapsam yoksa 2 gün daha beklesemmi çok heyecanlı
Transfer günü sayılmıyor canım. 5. 6. Gün hassasta görürsün. Bir kaç gün dha sabret bnce inşallah gzl haber alırsın

Bugün transferin daha 1.günü ve benim adet sancısı gibi ağrılarım oluyor bide kasıklarda batma akşama doğruda bir damla pembe leke geldi anlam veremedim

Selamunaleyküm kızlar, Benimde ikinci denemem.. 9şubatta transfer oldum.. Hiçbirşey hissetmiyorum, korkuyorumda test yaptırmaya.. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşAllah, içleri sırada bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…