evet doktorumdan çok memnunum. sağolsun o vesile oldu tüp bebeğe. çok badireler atlattım. dış gebelik geçirdiğimde kızdım bıraktım başka bir doktorla deneyim yaşadım ama olmadı. yine doktoruma döndüm. bana ısrarlarla dedi gel ankaraya göndereyim seni. iyi ki demiş.Ne güzel doktormuş o yaa
şimdi iyiyim geçti çok şükür. ama midem bir acayip. yani yiyorum ama bulanıyor midem.Canim hatirliyorum gecen agrin soldaydi. Benim de sonra saga gecti ama buraya yzmamistim. Simdi sen de sagda demissin. Ve dun ve bugun hafif adet sancim var. sirtim belim kopuyor adeta... ama bence normal. Kendimizi de cok dinliyoruz. Yarin mesai baslayinca bi de hele minnnoslari gorunce keyfimiz yerine gelcektir
Seninde bulantın yok mu canım benim gibiAl benden de o kadar
Ay iyi mı kötü mü bilmiorum ama günün belli saatlerinde goguslerimin dolgunlasmasi disinda bende hic bisey yok, kese gorundu cuma gunu kalp atisi icin cagirdilar ama korkmuo deilim, belirti olmamasi endiselendiriyo inşallah herşey yolundadirSeninde bulantın yok mu canım benim gibi
Yok sanmam bulantidan olsun zaten hamilelikten oynuyor tansiyon diye biliyorum. Benim hiç başım dönmüyor midem de çok bulanmiyo benim. Ben 6+3te gittiğimde duymuştum canım.ayyy insallahYarin kontrolum var insallah duyabilirim Bende tansiyon rahatsiligi yok ama mide bulantisindan dolayi mi dustu acaba? Seninde mide bulantisinda basin donuyormu? Senin kacinci haftanda duyulmustu?
1 şubatti benim transferim. Son adet tarihine göre hesaplamak gerekiyor tüp bebek diye ayrım yapmıyorlar. Sonra zaten crl olcumden çıkıyor. Benim gün ve kese uyumlu meselaBen zaman transfer olmuştun canım. Kaçıncı hafta da olduğumuzu ultrasonda bakınca mı söyleyecek doktor şimdi tüp bebek ya kafam karışıyor
Benimde bulantı henüz olmadı kalp atışını duydum çok şükür ama o korku bendede oluyo göğüslerim şişti çok ağrıyor uçları koyulaştı başkada belirti yokAy iyi mı kötü mü bilmiorum ama günün belli saatlerinde goguslerimin dolgunlasmasi disinda bende hic bisey yok, kese gorundu cuma gunu kalp atisi icin cagirdilar ama korkmuo deilim, belirti olmamasi endiselendiriyo inşallah herşey yolundadir
BENim iki gündür daima sağda iki gündür sol ağrıyonca mutlu oluyorum dış gebelikten korktuğum içinCanim hatirliyorum gecen agrin soldaydi. Benim de sonra saga gecti ama buraya yzmamistim. Simdi sen de sagda demissin. Ve dun ve bugun hafif adet sancim var. sirtim belim kopuyor adeta... ama bence normal. Kendimizi de cok dinliyoruz. Yarin mesai baslayinca bi de hele minnnoslari gorunce keyfimiz yerine gelcektir
Allah kucağına da almayı nasip etsin canım, ben cumaya kadar hop oturup hop kalkicam sanırım izmirdesin sende demiBenimde bulantı henüz olmadı kalp atışını duydum çok şükür ama o korku bendede oluyo göğüslerim şişti çok ağrıyor uçları koyulaştı başkada belirti yok
Canım 5. GÜn embriyosu ise 10. gÜn ,3. Gün embriyosu ise 12. Gün 4 haftalık oluyor üstüne say.ya da uygulamalar siteler var transfer tarihine göre hesaplıyorBen zaman transfer olmuştun canım. Kaçıncı hafta da olduğumuzu ultrasonda bakınca mı söyleyecek doktor şimdi tüp bebek ya kafam karışıyor
Aaa ben transfer tarihine göre saniodum1 şubatti benim transferim. Son adet tarihine göre hesaplamak gerekiyor tüp bebek diye ayrım yapmıyorlar. Sonra zaten crl olcumden çıkıyor. Benim gün ve kese uyumlu mesela
Valla öyle oluyor canım kalbi duyunca rahatlıyorsun sonra gene başlıyorsun devamı gelsin diye 15gün sonra çağırıyorlar bidaha o arada başka doktorada mı gitsem diye düşünüyorsun ben muğldayım tedavim İzmir’de oldu canım Allah hepimize kucağımızda göstersin yavrularımızı inşAllahAllah kucağına da almayı nasip etsin canım, ben cumaya kadar hop oturup hop kalkicam sanırım izmirdesin sende demimommm
Aminnn canım insallahhhValla öyle oluyor canım kalbi duyunca rahatlıyorsun sonra gene başlıyorsun devamı gelsin diye 15gün sonra çağırıyorlar bidaha o arada başka doktorada mı gitsem diye düşünüyorsun ben muğldayım tedavim İzmir’de oldu canım Allah hepimize kucağımızda göstersin yavrularımızı inşAllahsen izmirdemiydin
Aslında transfer tarihine göre ama bazılarının transfer tarihi ile son adet denk çıkıyor 19-20 günde transfer olunduysa.ama geç transfer olursa uymuyor.emnriyo kaç günlükse transfer olduğunuz gün ona 14 ekleyince tam gün bulunuyor.yani beş günlük embriyo 5+14 transfer günü 19.gün sonuç günü tam 4 haftalık.kese boyutu birkaç gün oynayabiliyormuş yüzde yüz günü vermiyormuşAaa ben transfer tarihine göre saniodumdüzeltiyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?