Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Yaaa kafam karıştı benim son adetim 27 ocak 3.gün embriyosu 15 ocakta transfer edildi. Ben kaç haftalık oluyorum simdi

Allah seniiiiiii nasıl güldüm yaaa baba mı oluyon sen sağlıkla kucağına al inşallah hayırlısı olsun

Yaa cok guzel benimde boyleydi hadi gozun aydin ❤

Allah seniiiiiii nasıl güldüm yaaa baba mı oluyon senin sağlıkla kucağına al inşallah hayırlısı olsun
Teşekkür ederim canım benim Valla ömrü hayatımda ilk kez 2. Çizgi gördüm nasıl sevinilir hiç bilmiyorum . O cümle geldi aklıma inşallah sende sağlıkla kucağına al canım. Mutluluğumu paylaştığın için çok teşekkür ederim

sevin canım sevin darısı bekleyenlerin başına olsun, bende 3.de pozitifi gördüm amuda kalkcaktim nerdeyse

Hayırlı olsun canım muhteşem bir duygu inşallah kucağımıza aldığımız o büyülü anı da görürüz

Yaaa kafam karıştı benim son adetim 27 ocak 3.gün embriyosu 15 ocakta transfer edildi. Ben kaç haftalık oluyorum simdi
Benimkinide öyle değişik hesapladılar canım 3.gün embryosuydu adet olduğum tarihten bir kaç gün sonrasına denk geldi hesapladıkları tarih

sevin canım sevin darısı bekleyenlerin başına olsun, bende 3.de pozitifi gördüm amuda kalkcaktim nerdeyse
Ah amin bu anı bekleyen biliyor bu yolun zorluğunu . Bekleyen herkese tüm kalbimle pozitif diliyorum ahahahh seninkinde yaratıcı bir sevinme şekliymiş canım . Vallahi temiz delirdik bu yolda

Ah amin bu anı bekleyen biliyor bu yolun zorluğunu . Bekleyen herkese tüm kalbimle pozitif diliyorum ahahahh seninkinde yaratıcı bir sevinme şekliymiş canım . Vallahi temiz delirdik bu yolda
Aaa daha dur doğuma kafamızda huniyle gitcez

Tebrikler gözünz aydn :)

Hamiş olan ve transfer olan arkadaşlarım bişeyi daha Merak ediyorum transferden sonra nasıl davrandınız ne yediniz içtiniz sürekli yattınız mı bana 3 gün duş alma dediler ben hala yapamadım korkuyorum evde 15 20 dakika ayaktayım sonra uzanıyorum biraz otursam bişey olcak diye korkup yatıyorum sizde durumlar nasıldı bide belirtiniz oldu mu hiç ?

Aynı korkular bende de vardı aman çok oturdm biraz yataym aman çok yattım kalkp bi tur ataym yemek içmeye gelince hergün 1 dilim ananas,1 avuç kabak çekirdeği yedim bir iki defa da havuç suyu içtim,merdivenlerden yavaş yavaş inip çıktm,ben 1 hafta duş almamştm benim böyle geçti pozitifi gördm çok şükür darısı başınıza

Canım transfer gün ve ertesi dün duş almadım ondan sonra almaya başladım ama sıcaklığına çok dikkat ettim üşüyerek aldım biraz buz gibi suyla da değil de ılık olması gerekiyor.ilkini çok hızlı al detaya girme sonrakinde daha iyi alırsın onun dışında bol su protein ağırlıklı beslenme yeterli ilk gün çoğunlukla uzandım diğer günleri yavaş yavaş normale döndüm oturur pozisyonda dinlendim ilk beş gün minimum eğildim bir de.baska da bişeye dikkat etmedim gece ya da yan uyudum sorun olmadı.benim 3. transferim en hareketli olduğum buydu İlk pozitifim.hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…