- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 53
- 40
Yaaa kafam karıştı benim son adetim 27 ocak 3.gün embriyosu 15 ocakta transfer edildi. Ben kaç haftalık oluyorum simdiAslında transfer tarihine göre ama bazılarının transfer tarihi ile son adet denk çıkıyor 19-20 günde transfer olunduysa.ama geç transfer olursa uymuyor.emnriyo kaç günlükse transfer olduğunuz gün ona 14 ekleyince tam gün bulunuyor.yani beş günlük embriyo 5+14 transfer günü 19.gün sonuç günü tam 4 haftalık.kese boyutu birkaç gün oynayabiliyormuş yüzde yüz günü vermiyormuş
Allah seniiiiiiiKızlar kız kardeşler şoktayım . Transferin 3. Günü test yapmıştım somurtkankızı baz alarak negatif çıkmıştı . Tabi idrar yaptım. Bugün 5. Gün az önce Çıkmaz ama yapayım yaaaa dedim. Ekliyorum görüntüyü . Anneyi geçtim baba oluyorum diye bağırmak istiyorumçizgi incecik ama var resmen . Yumurtaya can veren rabbim şükürler olsun ilk kez böyle bir çizgi görüyorum
Yaa cok guzel benimde boyleydi hadi gozun aydin ❤Kızlar kız kardeşler şoktayım . Transferin 3. Günü test yapmıştım somurtkankızı baz alarak negatif çıkmıştı . Tabi idrar yaptım. Bugün 5. Gün az önce Çıkmaz ama yapayım yaaaa dedim. Ekliyorum görüntüyü . Anneyi geçtim baba oluyorum diye bağırmak istiyorumçizgi incecik ama var resmen . Yumurtaya can veren rabbim şükürler olsun ilk kez böyle bir çizgi görüyorum
Tedavi nerde olmuştun canımAminnn canım insallahhhizmirdeyim
Teşekkür ederim canım benimAllah seniiiiiiinasıl güldüm yaaa baba mı oluyon senin sağlıkla kucağına al inşallah hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim canımYaa cok guzel benimde boyleydi hadi gozun aydin ❤
15 Şubat galiba 27 sinde 4 haftalık.5+3 oluyorsunYaaa kafam karıştı benim son adetim 27 ocak 3.gün embriyosu 15 ocakta transfer edildi. Ben kaç haftalık oluyorum simdi
Teşekkür ederim canım benim ☺☺ Valla ömrü hayatımda ilk kez 2. Çizgi gördüm nasıl sevinilir hiç bilmiyorum . O cümle geldi aklımainşallah sende sağlıkla kucağına al canım. Mutluluğumu paylaştığın için çok teşekkür ederim
Saol canimmm çok teşekkür ederim15 Şubat galiba 27 sinde 4 haftalık.5+3 oluyorsun
Hayırlı olsun canım muhteşem bir duygu inşallah kucağımıza aldığımız o büyülü anı da görürüzTeşekkür ederim canım benimValla ömrü hayatımda ilk kez 2. Çizgi gördüm nasıl sevinilir hiç bilmiyorum . O cümle geldi aklıma inşallah sende sağlıkla kucağına al canım. Mutluluğumu paylaştığın için çok teşekkür ederim
Benimkinide öyle değişik hesapladılar canım 3.gün embryosuydu adet olduğum tarihten bir kaç gün sonrasına denk geldi hesapladıkları tarihYaaa kafam karıştı benim son adetim 27 ocak 3.gün embriyosu 15 ocakta transfer edildi. Ben kaç haftalık oluyorum simdi
Saol canimmm çok teşekkür ederimhemen uygulamaları 5+3 olarak guncelliorum
Ah aminsevin canım sevin darısı bekleyenlerin başına olsun, bende 3.de pozitifi gördüm amuda kalkcaktim nerdeyse
İnternetten de teyit et istersen ama embriyo transferi tarihin ile hesaplama diyince çıkanlar hep beşinci gün embriyosu 5+5 çıkarsa iki düşersin
Aaa daha dur doğuma kafamızda huniyle gitcezAh aminbu anı bekleyen biliyor bu yolun zorluğunu . Bekleyen herkese tüm kalbimle pozitif diliyorum ahahahh seninkinde yaratıcı bir sevinme şekliymiş canım . Vallahi temiz delirdik bu yolda
Tebrikler gözünz aydn :)Kızlar kız kardeşler şoktayım . Transferin 3. Günü test yapmıştım somurtkankızı baz alarak negatif çıkmıştı . Tabi idrar yaptım. Bugün 5. Gün az önce Çıkmaz ama yapayım yaaaa dedim. Ekliyorum görüntüyü . Anneyi geçtim baba oluyorum diye bağırmak istiyorumçizgi incecik ama var resmen . Yumurtaya can veren rabbim şükürler olsun ilk kez böyle bir çizgi görüyorum
Aynı korkular bende de vardı aman çok oturdm biraz yataym aman çok yattım kalkp bi tur ataymHamiş olan ve transfer olan arkadaşlarım bişeyi daha Merak ediyorum transferden sonra nasıl davrandınız ne yediniz içtiniz sürekli yattınız mı bana 3 gün duş alma dediler ben hala yapamadım korkuyorum ☺ evde 15 20 dakika ayaktayım sonra uzanıyorum biraz otursam bişey olcak diye korkup yatıyorum sizde durumlar nasıldıbide belirtiniz oldu mu hiç ?
Canım transfer gün ve ertesi dün duş almadım ondan sonra almaya başladım ama sıcaklığına çok dikkat ettim üşüyerek aldım biraz buz gibi suyla da değil de ılık olması gerekiyor.ilkini çok hızlı al detaya girme sonrakinde daha iyi alırsınHamiş olan ve transfer olan arkadaşlarım bişeyi daha Merak ediyorum transferden sonra nasıl davrandınız ne yediniz içtiniz sürekli yattınız mı bana 3 gün duş alma dediler ben hala yapamadım korkuyorumevde 15 20 dakika ayaktayım sonra uzanıyorum biraz otursam bişey olcak diye korkup yatıyorum sizde durumlar nasıldı bide belirtiniz oldu mu hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?