Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Ay maşallah ya gözün aydın ben kabak çekirdeği hiç sevmem havuç direk yiyorum 2 gündür allahım darısı bana olsun peki içine hiç bi his doğdu mu hamile olduğuna dair

Senin adına çok ama çok mutlu oldum 5. Günde pozitifi görüp rahatlamışsın maşallah erkenden belli olmuş darısı bize inşallah tekrar tebrik ediyorum o ikinci çizgiye bende hasretim

Maşallah tebrik ederim bende ilk gün o şekilde davrandım kafama takılan yatıp kalkarken kasılıyorum ben acaba zararlımı bide deli uyurum pata küte dönmüşüm hep bi sağa bi sola annelik zaten zor hele bide böyle olmak daha zormuş

Aminben nevralji epilepsi ve Çölyak hastalıkları ile uğraşıyorum... Farklı hastalıklar olunca daha zor oluyor ama sanki içimden bir ses bebişim bütün hastalıklarımı iyileştirecek umarım senin bebiş de sana çok çok iyi gelir

Senin adına çok ama çok mutlu oldum 5. Günde pozitifi görüp rahatlamışsın maşallah erkenden belli olmuş darısı bize inşallah tekrar tebrik ediyorum o ikinci çizgiye bende hasretim
Allahım hasretlik çekenlere tez vakitte pozitifi versin inşallah canım benim . Aynen çok rahatladım en azından olabiliyormuş bunu gördüm . Çünkü 2 yıldır hiç çift çizgi görmemiştim. Bu da ilk denememdi tüp bebekte . 5. Gün gördüm diyenler vardı ona istinaden hadi yapayım Çıkmaz ama dedim çıktı Sen kaçıncı gündesin transfer oldun mu

İyki yapmışsın iyki pozitifi görmüşsün senin adına çok ama çok mutlu oldum bende transfer gününüde sayarsak 5. Gündeyim bi deli cesareti geliyor yap diyor ama hiç bi belirti his olmayınca elimde varmıyor rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin benim 2. Denemem bu

Ben transfer gününü saymadım canım . Yani yarın yaparsan aynı tarihte yapmış oluyoruz . Ben negatifi göze alarak yapmıştım . Eğer çok yıpranırım diyorsan biraz daha bekle Allahım inşallah pozitif o çizgiyi görmeni nasip eder

Aminn inşallah belki yaparım bende göze alarak sonuçta erken bi zamanı Pekte takmam gibi Peki sabah idrarı ile mi yapmıştın

Aminn inşallah belki yaparım bende göze alarak sonuçta erken bi zamanı Pekte takmam gibi Peki sabah idrarı ile mi yapmıştın
Yok canım saat 17:00 diydi sanırım . Hatta idrara çıkmıştım sonra su içip test yaptım yani asla beklemiş bir idrar değildi ve azıcık idrar vardı . Yaparsan yaz bana kalbim seninle

Yok canım saat 17:00 diydi sanırım . Hatta idrara çıkmıştım sonra su içip test yaptım yani asla beklemiş bir idrar değildi ve azıcık idrar vardı . Yaparsan yaz bana kalbim seninle
Demekki erkenden tutunmuşlar annesine maşallah size bende eğer yaparsam muhakkak haber veririm Güzel dileklerin için saol

iki transferimde de yatmadım. transferden 1 gün sonra duşumu alıp normal hayatıma devam ettim.yolculuk da yaptım. nasibinde varsa yatmasan da oluyor yani

Benimki de 5.gün aynı böyleydi ay haydi gözünaydın 7.gün kan ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…