Ay maşallah ya gözün aydın ben kabak çekirdeği hiç sevmemAynı korkular bende de vardı aman çok oturdm biraz yataym aman çok yattım kalkp bi tur ataymyemek içmeye gelince hergün 1 dilim ananas,1 avuç kabak çekirdeği yedim bir iki defa da havuç suyu içtim,merdivenlerden yavaş yavaş inip çıktm,ben 1 hafta duş almamştm benim böyle geçti pozitifi gördm çok şükür darısı başınıza
Senin adına çok ama çok mutlu oldum 5. Günde pozitifi görüp rahatlamışsın maşallah erkenden belli olmuşTeşekkür ederim canım benim ☺☺ Valla ömrü hayatımda ilk kez 2. Çizgi gördüm nasıl sevinilir hiç bilmiyorum . O cümle geldi aklımainşallah sende sağlıkla kucağına al canım. Mutluluğumu paylaştığın için çok teşekkür ederim
Maşallah tebrik ederim bende ilk gün o şekilde davrandım kafama takılan yatıp kalkarken kasılıyorum ben acaba zararlımı bide deli uyurum pata küte dönmüşüm hep bi sağa bi solaCanım transfer gün ve ertesi dün duş almadım ondan sonra almaya başladım ama sıcaklığına çok dikkat ettim üşüyerek aldım biraz buz gibi suyla da değil de ılık olması gerekiyor.ilkini çok hızlı al detaya girme sonrakinde daha iyi alırsınonun dışında bol su protein ağırlıklı beslenme yeterli ilk gün çoğunlukla uzandım diğer günleri yavaş yavaş normale döndüm oturur pozisyonda dinlendim ilk beş gün minimum eğildim bir de.baska da bişeye dikkat etmedim gece ya da yan uyudum sorun olmadı.benim 3. transferim en hareketli olduğum buydu İlk pozitifim.hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin
Amincanim oncelikle gecmis olsun ve Rabbim evlatlarimizi kucagimiza hayirlisiyla almayi nasip etsinTek cocuk hakkim var demissin ya bende ayni durumdayim..ben bobrek hastasiyim ve doktorum hatta tup bebek doktorum bile 1 tane cocuk yapma hakkin var dediler.. hatta tedavi surecim bile bobrekten dolayi okadar dikkatli ilerlediki doktorum.. trasnfer oncesi tedavide ilac kullanmadi dogal siklus yapti.. cok sukur ilk denemede tuttu Rabbim kucagima da almayi nasip eder ama ikinci bir tedaviyi bunyem kaldiramayabilir senin rahatsizligin nedir canim
Allahım hasretlik çekenlere tez vakitte pozitifi versin inşallah canım benim . Aynen çok rahatladım en azından olabiliyormuş bunu gördüm . Çünkü 2 yıldır hiç çift çizgi görmemiştim. Bu da ilk denememdi tüp bebekte . 5. Gün gördüm diyenler vardı ona istinaden hadi yapayım Çıkmaz ama dedim çıktıSenin adına çok ama çok mutlu oldum 5. Günde pozitifi görüp rahatlamışsın maşallah erkenden belli olmuşdarısı bize inşallah tekrar tebrik ediyorum o ikinci çizgiye bende hasretim
Ah canım çok teşekkür ederim . Allah razı olsun . Hep birlikte hepimizin güzel güzel devamı gelsin inşallah
İyki yapmışsın iyki pozitifi görmüşsün senin adına çok ama çok mutlu oldumAllahım hasretlik çekenlere tez vakitte pozitifi versin inşallah canım benim . Aynen çok rahatladım en azından olabiliyormuş bunu gördüm . Çünkü 2 yıldır hiç çift çizgi görmemiştim. Bu da ilk denememdi tüp bebekte . 5. Gün gördüm diyenler vardı ona istinaden hadi yapayım Çıkmaz ama dedim çıktı ☺ Sen kaçıncı gündesin transfer oldun mu
Amin canım inşallahAh canım çok teşekkür ederim . Allah razı olsun . Hep birlikte hepimizin güzel güzel devamı gelsin inşallah
İki farklı doktora gidiyorum ikisi de aynı hesaplıyor canım zaten bebis büyüyünce ona göre hesaplancj ama günüyle uyumlu olması önemliymiş kese boyutunun daAaa ben transfer tarihine göre saniodumdüzeltiyim o zaman
Ben transfer gününü saymadım canım . Yani yarın yaparsan aynı tarihte yapmış oluyoruz . Ben negatifi göze alarak yapmıştım . Eğer çok yıpranırım diyorsan biraz daha bekleİyki yapmışsın iyki pozitifi görmüşsün senin adına çok ama çok mutlu oldumbende transfer gününüde sayarsak 5. Gündeyim bi deli cesareti geliyor yap diyor ama hiç bi belirti his olmayınca elimde varmıyor rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin benim 2. Denemem bu
Aminn inşallahBen transfer gününü saymadım canım . Yani yarın yaparsan aynı tarihte yapmış oluyoruz . Ben negatifi göze alarak yapmıştım . Eğer çok yıpranırım diyorsan biraz daha bekle ☺ Allahım inşallah pozitif o çizgiyi görmeni nasip eder
Yok canım saat 17:00 diydi sanırım . Hatta idrara çıkmıştım sonra su içip test yaptım yani asla beklemiş bir idrar değildi ve azıcık idrar vardı . Yaparsan yaz banaAminn inşallahbelki yaparım bende göze alarak sonuçta erken bi zamanı Pekte takmam gibi Peki sabah idrarı ile mi yapmıştın
Demekki erkenden tutunmuşlar annesine maşallah sizeYok canım saat 17:00 diydi sanırım . Hatta idrara çıkmıştım sonra su içip test yaptım yani asla beklemiş bir idrar değildi ve azıcık idrar vardı . Yaparsan yaz banakalbim seninle
iki transferimde de yatmadım. transferden 1 gün sonra duşumu alıp normal hayatıma devam ettim.yolculuk da yaptım. nasibinde varsa yatmasan da oluyor yaniHamiş olan ve transfer olan arkadaşlarım bişeyi daha Merak ediyorum transferden sonra nasıl davrandınız ne yediniz içtiniz sürekli yattınız mı bana 3 gün duş alma dediler ben hala yapamadım korkuyorumevde 15 20 dakika ayaktayım sonra uzanıyorum biraz otursam bişey olcak diye korkup yatıyorum sizde durumlar nasıldı bide belirtiniz oldu mu hiç ?
Teşekkür ederim canımpozitif gören arkadaşlar hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.
Benimki de 5.gün aynı böyleydi ay haydi gözünaydın 7.gün kan ver benceKızlar kız kardeşler şoktayım . Transferin 3. Günü test yapmıştım somurtkankızı baz alarak negatif çıkmıştı . Tabi idrar yaptım. Bugün 5. Gün az önce Çıkmaz ama yapayım yaaaa dedim. Ekliyorum görüntüyü . Anneyi geçtim baba oluyorum diye bağırmak istiyorumçizgi incecik ama var resmen . Yumurtaya can veren rabbim şükürler olsun ilk kez böyle bir çizgi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?