Çok teşekkür ederimBenimki de 5.gün aynı böyleydi ay haydi gözünaydın 7.gün kan ver bence
merhabalar öncelikle hayırlı olsunHamiş olan ve transfer olan arkadaşlarım bişeyi daha Merak ediyorum transferden sonra nasıl davrandınız ne yediniz içtiniz sürekli yattınız mı bana 3 gün duş alma dediler ben hala yapamadım korkuyorum ☺ evde 15 20 dakika ayaktayım sonra uzanıyorum biraz otursam bişey olcak diye korkup yatıyorum sizde durumlar nasıldıbide belirtiniz oldu mu hiç ?
Kuzum ben hemen ertesi gün duş aldım ama ayakta ve ılık duş almak gerekiyor sıcak suda cok durmamak lazım. İlk 2 günü normal ama genelde dinlenerek geçirdim. 3.gün işe gittim normal hayata dönmek bence cok daha mantıklı cünkğ sürekli yatmak stres yapıyo. Merdiven de cıktım yürüdüm de ama ani hareket yapmadım ağır kaldırmadım.yemeğimi yaptım ama çamaşır sepeti taşımadım mesela. Süpürge yapmadım oturdjm TV izledim uzandım kitap okudum vs canım sıkılmasın diye elimden geleni yaptım. Sen de rahat ol insallah hayırlı haber alırsınHamiş olan ve transfer olan arkadaşlarım bişeyi daha Merak ediyorum transferden sonra nasıl davrandınız ne yediniz içtiniz sürekli yattınız mı bana 3 gün duş alma dediler ben hala yapamadım korkuyorum ☺ evde 15 20 dakika ayaktayım sonra uzanıyorum biraz otursam bişey olcak diye korkup yatıyorum sizde durumlar nasıldıbide belirtiniz oldu mu hiç ?
Benim 7.gün 20 cıkmıştı sonra 9.gün 43 11.gün 70 14. Gün 582 gibi bişey cıktı. Sonra da vermedim kanÇok teşekkür ederim ☺9. Gün doktorda randevum vardı canım devlete gidip ilaç yazdırmayı deneyeyim dedim. O esnada kan da veririm. Senin 7. Gün kaç çıktı kan değerin canım
Oh oh maşallahBenim 7.gün 20 cıkmıştı sonra 9.gün 43 11.gün 70 14. Gün 582 gibi bişey cıktı. Sonra da vermedim kan
Test yapmayın bence ben daha önceki transferimde erken test yapmıştım dayanamayıp ve tek çizgi görüp moralim bozulmuştu.Bu sefer sabırlı davİyki yapmışsın iyki pozitifi görmüşsün senin adına çok ama çok mutlu oldum☺ bende transfer gününüde sayarsak 5. Gündeyim bi deli cesareti geliyor yap diyor ama hiç bi belirti his olmayınca elimde varmıyor rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin benim 2. Denemem bu
Sizin transfer gününüz ne zamandı bebeği gördünüzmüBenim 7.gün 20 cıkmıştı sonra 9.gün 43 11.gün 70 14. Gün 582 gibi bişey cıktı. Sonra da vermedim kan
Allahım insallah yarın doktora gidicem keseyi göreyim dua et banaOh oh maşallahAllah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah canım . Çok güzel tatlı tatlı yuvarlanmış değerlerin
Benim transfer günüm 17 şubat tı yarın insallah keseyi görmeye gidicem.Test yapmayın bence ben daha önceki transferimde erken test yapmıştım dayanamayıp ve tek çizgi görüp moralim bozulmuştu.Bu sefer sabırlı dav
Sizin transfer gününüz ne zamandı bebeği gördünüzmü
Ayy hadi inşallah hakkınızda hayırlısı o zaman siz yarın bebişide görebilirsiniz belkii..Benim transfer günüm 17 şubat tı yarın insallah keseyi görmeye gidicem.
İlk günler hamile gibi takılıyrdmAy maşallah ya gözün aydın ben kabak çekirdeği hiç sevmemhavuç direk yiyorum 2 gündür allahım darısı bana olsun peki içine hiç bi his doğdu mu hamile olduğuna dair
Kişiden kişiye deiişir ama bence 6. Günde yapabilirsiniz 5.gün embriyosu yaa idrarda cıkıyo silik de olsa, cok örneği var bu sayfada. Bir de idrar testi sizin sonucu erken öğrenmenzie yarıyor aslında, yani negatifse ben erkenden öğrenmeyi yeğliyorum cünlü bekledikçe umut da artıyor. En iyisi gerçek neyse onu Bi an önce öğrenmek. Bir de kimyasal vs olduysa da bilmek doktora yön vermek acısından kıymetli diye düşünüyorum. Zira 2.ttansferimde maalesef idrarda pozitifi gördüm sonra cizgi silindi. Ama bu işi erken farketmiş olmam sonucu doktorum bana bağışıklık baskılayıcı ilaç verdi, onu farketmesem belki düz bir tutunamaa diye düşünecektin. Nacizane fikrimİyki yapmışsın iyki pozitifi görmüşsün senin adına çok ama çok mutlu oldum☺ bende transfer gününüde sayarsak 5. Gündeyim bi deli cesareti geliyor yap diyor ama hiç bi belirti his olmayınca elimde varmıyor rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin benim 2. Denemem bu
Cuma günü gittiğimde cok lüçük bir kese gözüktü ama değerim daha düşük olduğundan ptesi dsaha net olur dedi doktorum, sizin kaçtı değeriniz keseyi görmeye gittiğinizde?Ayy hadi inşallah hakkınızda hayırlısı o zaman siz yarın bebişide görebilirsiniz belkii..
Benim transferm 18 şubattı ben ayın 4 ünde keseyi gördüm daha çok küçüktü 2 kese gördük şimdi 14 ünü bekkiyorum.14 ünde içinde bebişler büyümüşmü görebilecekmiyiz diye bakacağız inşallah
Ederim canım benim . İnşallah güzelce görünür kese . Hiçbir sorun olmasın ve mutlu ayrıl doktordanAllahım insallah yarın doktora gidicem keseyi göreyim dua et bana
Ay çok heyecanlı şimdi kese büyümüştür yolk sac ve belki minicik bir kalp bile olabilirCuma günü gittiğimde cok lüçük bir kese gözüktü ama değerim daha düşük olduğundan ptesi dsaha net olur dedi doktorum, sizin kaçtı değeriniz keseyi görmeye gittiğinizde?
Ben ilk kanımı 28 şubatta verdm 373 düCuma günü gittiğimde cok lüçük bir kese gözüktü ama değerim daha düşük olduğundan ptesi dsaha net olur dedi doktorum, sizin kaçtı değeriniz keseyi görmeye gittiğinizde?
Sizin değerinz kaçtıCuma günü gittiğimde cok lüçük bir kese gözüktü ama değerim daha düşük olduğundan ptesi dsaha net olur dedi doktorum, sizin kaçtı değeriniz keseyi görmeye gittiğinizde?
Allahım insallahh ne güzel konuştunAy çok heyecanlı şimdi kese büyümüştür yolk sac ve belki minicik bir kalp bile olabilir
En son perşembe 16.gün vermiştim 582 ydiSizin değerinz kaçtı
Benim doktorum biraz acele etti zaten cuma göremeyebiliriz de ama gel yine de bakalım dedi. İnsallah yarın görür rahatlarımBen ilk kanımı 28 şubatta verdm 373 dü
İkinci kanımı 1 Martta verdim 1107 çıktı başka vermedim 4 marttada kese görmeye gittim iki kese gördük ama tabi daha net değil biri sonradan kaybolabilir dedi dr 14 ünde belli olacak bebişler kesin oluştu büyüdü mü büyümedmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?