- 25 Mayıs 2018
- 258
- 190
- 53
Küçükte olsa görmş ne güzel darısı başımızaEn son perşembe 16.gün vermiştim 582 ydi
İlk günler hamile gibi takılıyrdmdaha ortada bişy yok ama ben hamileyim diyrdm eşime sonlara doğru umudum azalmaya başladı ama beni çevremdekiler hep rüyalarnda görmşler tüp bebek yaptrdığımı bilmiyrlardı millet msj atıyor ben şok olyrdm onun rahatlığı vardı 7.,8.güne kadar
Benim kayınvalidem eşim sürekli yanımda hep yat diyorlar hasta gibi yatırdılar bana da kalsa oturacam bende panik oluyorum ama kalkıyorum yine dinlemeyipKuzum ben hemen ertesi gün duş aldım ama ayakta ve ılık duş almak gerekiyor sıcak suda cok durmamak lazım. İlk 2 günü normal ama genelde dinlenerek geçirdim. 3.gün işe gittim normal hayata dönmek bence cok daha mantıklı cünkğ sürekli yatmak stres yapıyo. Merdiven de cıktım yürüdüm de ama ani hareket yapmadım ağır kaldırmadım.yemeğimi yaptım ama çamaşır sepeti taşımadım mesela. Süpürge yapmadım oturdjm TV izledim uzandım kitap okudum vs canım sıkılmasın diye elimden geleni yaptım. Sen de rahat ol insallah hayırlı haber alırsın
12.gun 736 14.2324 3.gun embriyosuIkiz bebek bekleyen anneler. Betahcg değerlerinizi yazabilir misiniz
Bende tam kayınvalidem eşimi ikna etmişken normal davranmaya hemşireler aman yatsın aman onca emek verdi diye ikaz etmişler ellerine düştüm yaniiki transferimde de yatmadım. transferden 1 gün sonra duşumu alıp normal hayatıma devam ettim.yolculuk da yaptım. nasibinde varsa yatmasan da oluyor yani
Teşekkür ederimmerhabalar öncelikle hayırlı olsun
Ben yatmadım sadece trasnferin olduğu gün yatak istirahati verdi doktorum sonrasında normal hayatına devam et kendini yormadan dedi.Sürekli yatmanın yanlış olduğunu söylüyor benim doktorum dolaşım olmazsa tutunmada sıkıntı yaşanır diyor.Ben transferin yapıldığı gün tv karşısında uzun oturdum sonrasında kalktım gezdim evde duramıyorum zaman geçmiyor birde sigara kullanıyorum normalde bu sürece girince sigarayıda günde 1 e düşürdüm zaman geçmiyor.Doktorumun dediği eğer olacaksa ata da binsen düşmez ama tabiki temkinli olunmalı uzun yürüyüşlerden kaçının yolculuk yapcaksanız 2 saatte bir arabadan inip 15 dk yürüyün sonra devam edin dedi bana..Umarım yardımcı olabilmişimdir
Vallahi vaaarrKızlar kız kardeşler şoktayım . Transferin 3. Günü test yapmıştım somurtkankızı baz alarak negatif çıkmıştı . Tabi idrar yaptım. Bugün 5. Gün az önce Çıkmaz ama yapayım yaaaa dedim. Ekliyorum görüntüyü . Anneyi geçtim baba oluyorum diye bağırmak istiyorumçizgi incecik ama var resmen . Yumurtaya can veren rabbim şükürler olsun ilk kez böyle bir çizgi görüyorum
Canım benim valla sen benim için rol model oldunVallahi vaaarrhayirli olsunn Allah tamamina erdirsin insallhh
Sİz onları cok dinlemeyin bu sefer daha cok etkilenirsiniz, sonuçta pozitif bile olsa sürekli yatamazsınız. Rahim içinde gayet güvenli bir yerde embriyo isteseniz de hareket etmekle düşmez, yatmakla da tutunmazBenim kayınvalidem eşim sürekli yanımda hep yat diyorlar hasta gibi yatırdılar bana da kalsa oturacam bende panik oluyorum ama kalkıyorum yine dinlemeyip
En doğrusu bu bence normale dönmek çünkü zaten tedavi başlı başına stresli o dönem en güzel şekilde geçmeli bence bi de allah ol dedikten sonra değil mi herşey bahane inşallah bende bi hayırlı haberimi alsaydımKuzum ben hemen ertesi gün duş aldım ama ayakta ve ılık duş almak gerekiyor sıcak suda cok durmamak lazım. İlk 2 günü normal ama genelde dinlenerek geçirdim. 3.gün işe gittim normal hayata dönmek bence cok daha mantıklı cünkğ sürekli yatmak stres yapıyo. Merdiven de cıktım yürüdüm de ama ani hareket yapmadım ağır kaldırmadım.yemeğimi yaptım ama çamaşır sepeti taşımadım mesela. Süpürge yapmadım oturdjm TV izledim uzandım kitap okudum vs canım sıkılmasın diye elimden geleni yaptım. Sen de rahat ol insallah hayırlı haber alırsın
Haklısın geçen sefer bende 2. Gün kalktım ya yatağı kaldırın salondan hastamıyım ben dedim tutmayınca tabi e sen yatmadın kızım dinlenmedin kızım olduSİz onları cok dinlemeyin bu sefer daha cok etkilenirsiniz, sonuçta pozitif bile olsa sürekli yatamazsınız. Rahim içinde gayet güvenli bir yerde embriyo isteseniz de hareket etmekle düşmez, yatmakla da tutunmaz
Tebrik ederimBu grubun pozitifliğine en başından beri inanmıştım ama kendim için nedense umudum yoktu. Rabbimin sonsuz mucizesiyle bende pozitifi aldim arkadaşlar. Sabırla bekleyen herkese nasip etsin☺
Onlar laf edecekse illa Bi bahane bulacak hiiç takılmayın, rahimden öyle ayağa kalkmakla bebek düşse kimse normal yolla hamile kalamazdı ki biz ilaç takviyeleri alıyoruz bir sürü sizin içiniz rahat olsun onlar ne düşünürse düşünsün. Sizden daha değerli değil hiç bir sey,Haklısın geçen sefer bende 2. Gün kalktım ya yatağı kaldırın salondan hastamıyım ben dedim tutmayınca tabi e sen yatmadın kızım dinlenmedin kızım oldu
Çok sevindim canım hayırlı olsun gerçekten çok bereketli grup olduk maşallah bebişlerimşzeBu grubun pozitifliğine en başından beri inanmıştım ama kendim için nedense umudum yoktu. Rabbimin sonsuz mucizesiyle bende pozitifi aldim arkadaşlar. Sabırla bekleyen herkese nasip etsin☺
Tebrik ederimidrar mı kan mı canım. Kaçıncı gün yaptın
ya birisi yazmıştı burda okumuştum. doktoru demişki yatarak tutunsaydı transfer yaptığımız herkesi yatağa sabitler sonuca kadar yatırırdık demiş
Aynen öyle asla risk almazlardı doktorlar dagözümde canlandırdım da bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?