Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

hissetmişsin o zaman demekki ne güzel sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah

Benim kayınvalidem eşim sürekli yanımda hep yat diyorlar hasta gibi yatırdılar bana da kalsa oturacam bende panik oluyorum ama kalkıyorum yine dinlemeyip

iki transferimde de yatmadım. transferden 1 gün sonra duşumu alıp normal hayatıma devam ettim.yolculuk da yaptım. nasibinde varsa yatmasan da oluyor yani
Bende tam kayınvalidem eşimi ikna etmişken normal davranmaya hemşireler aman yatsın aman onca emek verdi diye ikaz etmişler ellerine düştüm yani

Teşekkür ederim benim hastanedeki hemşirelerde yatsın demiş ne tuhaf 3 gün ben bugün artık kalktım sıkıldım yani yat yat oda gerçekten psikolojik iyi yapmıyor peki belirtiniz oldu mu hiç

Vallahi vaaarr hayirli olsunn Allah tamamina erdirsin insallhh

Benim kayınvalidem eşim sürekli yanımda hep yat diyorlar hasta gibi yatırdılar bana da kalsa oturacam bende panik oluyorum ama kalkıyorum yine dinlemeyip
Sİz onları cok dinlemeyin bu sefer daha cok etkilenirsiniz, sonuçta pozitif bile olsa sürekli yatamazsınız. Rahim içinde gayet güvenli bir yerde embriyo isteseniz de hareket etmekle düşmez, yatmakla da tutunmaz

En doğrusu bu bence normale dönmek çünkü zaten tedavi başlı başına stresli o dönem en güzel şekilde geçmeli bence bi de allah ol dedikten sonra değil mi herşey bahane inşallah bende bi hayırlı haberimi alsaydım olumsuzda olsa pes etmek yok anne olmak için her çaba değer

Sİz onları cok dinlemeyin bu sefer daha cok etkilenirsiniz, sonuçta pozitif bile olsa sürekli yatamazsınız. Rahim içinde gayet güvenli bir yerde embriyo isteseniz de hareket etmekle düşmez, yatmakla da tutunmaz
Haklısın geçen sefer bende 2. Gün kalktım ya yatağı kaldırın salondan hastamıyım ben dedim tutmayınca tabi e sen yatmadın kızım dinlenmedin kızım oldu

O
Haklısın geçen sefer bende 2. Gün kalktım ya yatağı kaldırın salondan hastamıyım ben dedim tutmayınca tabi e sen yatmadın kızım dinlenmedin kızım oldu
Onlar laf edecekse illa Bi bahane bulacak hiiç takılmayın, rahimden öyle ayağa kalkmakla bebek düşse kimse normal yolla hamile kalamazdı ki biz ilaç takviyeleri alıyoruz bir sürü sizin içiniz rahat olsun onlar ne düşünürse düşünsün. Sizden daha değerli değil hiç bir sey,

Bu grubun pozitifliğine en başından beri inanmıştım ama kendim için nedense umudum yoktu. Rabbimin sonsuz mucizesiyle bende pozitifi aldim arkadaşlar. Sabırla bekleyen herkese nasip etsin
Çok sevindim canım hayırlı olsun gerçekten çok bereketli grup olduk maşallah bebişlerimşze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…