- 2 Haziran 2018
- 103
- 103
- 53
Bu durum evde iyi oluyor aslında biraz yardım işime geliyorBende tam kayınvalidem eşimi ikna etmişken normal davranmaya hemşireler aman yatsın aman onca emek verdi diye ikaz etmişler ellerine düştüm yani
Transferden 10 gün sonra verdiğimde 373 düIkiz bebek bekleyen anneler. Betahcg değerlerinizi yazabilir misiniz
Teşekkür ederim canım idrar için direndim ve yapmadım 9.gün kanda gördük çok şükürTebrik ederimidrar mı kan mı canım. Kaçıncı gün yaptın
Maşallah canim beni belki okumussundur çok negatif hissiyatsizdim mucizem benimle kalır inşallahÇok sevindim canım hayırlı olsun gerçekten çok bereketli grup olduk maşallah bebişlerimize❤
KesinlikleYaşasınnn grubumuzun uğuru devam ediyortebrikler ❤❤❤❤❤
Evet canım okumuştum eskiden de hatırlıyorum seni çok Şükür pozitif artık dikkat etMaşallah canim beni belki okumussundur çok negatif hissiyatsizdim mucizem benimle kalır inşallah
İlk ve hala hissettimlerim kasıklarımda hareketlilik, göğüslerimde hassasiyet ve ilaçlardan mı yoksa gebelikten mi bilmiyorum kafamı koyduğum anda bayılır haldeydim başka hiçbir belirtim olmadı.Teşekkür ederimbenim hastanedeki hemşirelerde yatsın demiş ne tuhaf 3 gün ben bugün artık kalktım sıkıldım yani yat yat oda gerçekten psikolojik iyi yapmıyor peki belirtiniz oldu mu hiç
Hayırlı olsunn inşallah sağlıkla hepimiz doğurur kucağımıza alırızzzzzzBu grubun pozitifliğine en başından beri inanmıştım ama kendim için nedense umudum yoktu. Rabbimin sonsuz mucizesiyle bende pozitifi aldim arkadaşlar. Sabırla bekleyen herkese nasip etsin☺
Sağol canım inşallah sağlıkla ilerlesinHayırlı olsunn inşallah sağlıkla hepimiz doğurur kucağımıza alırızzzzzz
Cok cok gecmis olsun canim Amin insallahAminben nevralji epilepsi ve Çölyak hastalıkları ile uğraşıyorum... Farklı hastalıklar olunca daha zor oluyor ama sanki içimden bir ses bebişim bütün hastalıklarımı iyileştirecek umarım senin bebiş de sana çok çok iyi gelir
hayırlı olsun baba oluyorsunKızlar kız kardeşler şoktayım . Transferin 3. Günü test yapmıştım somurtkankızı baz alarak negatif çıkmıştı . Tabi idrar yaptım. Bugün 5. Gün az önce Çıkmaz ama yapayım yaaaa dedim. Ekliyorum görüntüyü . Anneyi geçtim baba oluyorum diye bağırmak istiyorumçizgi incecik ama var resmen . Yumurtaya can veren rabbim şükürler olsun ilk kez böyle bir çizgi görüyorum
transferden sonra ilk 3 gün uzandim ara ara kalkıp dolaştım namazımı hiç aksatmadim oturarak fazla eğilmeden başımı yastığa koyarak secdeye gittim.. Beslenmede bi değişiklik yapmadım bol protein besleniyorum zaten günde 3 litreden fazla su içtim.. İlk bi kaç gün sabah aç karına kabak çekirdeği yedim.. 1 hafta banyo yapmadım ne olur ne olmaz diyeHamiş olan ve transfer olan arkadaşlarım bişeyi daha Merak ediyorum transferden sonra nasıl davrandınız ne yediniz içtiniz sürekli yattınız mı bana 3 gün duş alma dediler ben hala yapamadım korkuyorum ☺ evde 15 20 dakika ayaktayım sonra uzanıyorum biraz otursam bişey olcak diye korkup yatıyorum sizde durumlar nasıldıbide belirtiniz oldu mu hiç ?
Tamda üstte bundan bahsettimKızlar bişey soracağım size namaz kılmakta sakınca var mı? Eğilmekte vs
Nasıl yani canım koltuğun üstünde oturup orta sehpaya mı secde ediyorsun oturduğun yerdenTamda üstte bundan bahsettimben ilk günden beri kılıyorum orta sehpanın üstüne yastık koyuyorum oturarak kılıyorum.. Üç ay dolduktan sonra normal kılmaya devam edeceğim inşallah..
Aminnn inşallah hepimze nasip olur☺☺ hissetmişsin o zaman demekki ne güzel sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah
Yok kuzum yere oturup orta sehpayada yastık koyuyorum çok egilmeyeyim orta sehpalar biraz alçak biliyorsundur.. Ama ugun bi koltuk varsa yine yere oturup secdeye başını koltuğa koyabilirsin..Nasıl yani canım koltuğun üstünde oturup orta sehpaya mı secde ediyorsun oturduğun yerden
Benim oya birisi yazmıştı burda okumuştum. doktoru demişki yatarak tutunsaydı transfer yaptığımız herkesi yatağa sabitler sonuca kadar yatırırdık demiş
Canım ben de bu transferden önce başladım namza daha önce düzenli kılamıyordumNasıl yani canım koltuğun üstünde oturup orta sehpaya mı secde ediyorsun oturduğun yerden
Suçlama hazır tabiHaklısın geçen sefer bende 2. Gün kalktım ya yatağı kaldırın salondan hastamıyım ben dedim tutmayınca tabi e sen yatmadın kızım dinlenmedin kızım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?