Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bende tam kayınvalidem eşimi ikna etmişken normal davranmaya hemşireler aman yatsın aman onca emek verdi diye ikaz etmişler ellerine düştüm yani
Bu durum evde iyi oluyor aslında biraz yardım işime geliyor Benide oturtmaya calışıyorlar zaman geçmiyor sıkılıyorum

Teşekkür ederim benim hastanedeki hemşirelerde yatsın demiş ne tuhaf 3 gün ben bugün artık kalktım sıkıldım yani yat yat oda gerçekten psikolojik iyi yapmıyor peki belirtiniz oldu mu hiç
İlk ve hala hissettimlerim kasıklarımda hareketlilik, göğüslerimde hassasiyet ve ilaçlardan mı yoksa gebelikten mi bilmiyorum kafamı koyduğum anda bayılır haldeydim başka hiçbir belirtim olmadı.

Cok cok gecmis olsun canim Amin insallah Bebislerimiz saglikla gelsin insallah Bizde iyileselim saglikla

hayırlı olsun baba oluyorsun ay ne güldüm darısı kat kat değerlere kese ve kalp atışına olsun inşallah ben iki hamileliğimi de idrarda öğrendim ilkinde tepkisiz boş boş sırıtmıştım hiç unutm ikincisinde içimden bir çığlık attım sabahın körü tüm ahaliyi ayağa kaldirdim
transferden sonra ilk 3 gün uzandim ara ara kalkıp dolaştım namazımı hiç aksatmadim oturarak fazla eğilmeden başımı yastığa koyarak secdeye gittim.. Beslenmede bi değişiklik yapmadım bol protein besleniyorum zaten günde 3 litreden fazla su içtim.. İlk bi kaç gün sabah aç karına kabak çekirdeği yedim.. 1 hafta banyo yapmadım ne olur ne olmaz diye sonrasında ılık su ile banyo yaptım tabi dondum sabahları iğneyle giderken fırına markete uğruyorum biraz yürüyüş olsun diye.. Uyurken de sol tarafa yan yattım arada yüz üstü bile yattım aklıma gelen bukadar... En son ve en önemlisi çok dua ettim hergun Meryem süresi okudum perşembe gecesi 41 yasin okuttum sela ile cuma arası teslim ettim bol bol ihlas, ya mubdiu, salavat, kısa ayetler aklıma ne geldiyse okudum..

Tamda üstte bundan bahsettim ben ilk günden beri kılıyorum orta sehpanın üstüne yastık koyuyorum oturarak kılıyorum.. Üç ay dolduktan sonra normal kılmaya devam edeceğim inşallah..
Nasıl yani canım koltuğun üstünde oturup orta sehpaya mı secde ediyorsun oturduğun yerden

Nasıl yani canım koltuğun üstünde oturup orta sehpaya mı secde ediyorsun oturduğun yerden
Yok kuzum yere oturup orta sehpayada yastık koyuyorum çok egilmeyeyim orta sehpalar biraz alçak biliyorsundur.. Ama ugun bi koltuk varsa yine yere oturup secdeye başını koltuğa koyabilirsin..

ya birisi yazmıştı burda okumuştum. doktoru demişki yatarak tutunsaydı transfer yaptığımız herkesi yatağa sabitler sonuca kadar yatırırdık demiş
Benim o herkesi yatağa alçılarız wc sini de altından alırız herkes bebek sahibi olur bizim de başarımız yüzde yüz olurdu demişti

Canım ben de bu transferden önce başladım namza daha önce düzenli kılamıyordum
hem dua etme ihtiyacı ile hem de bir sığınağa ihtiyacım olduğu için sabrımın artık en sonlarında olduğum için bana çok iyi geldi.. daha önceki transferlerimde de pozitif görmüştüm ama hep kanamalı riskli çok doktora gitmeli olmuştu.
bu sefer çok şükür hiç kanama olmadı, ters hissedeceğim bir ağrım ama namazı bildiğimiz gibi kıldı. Kılarken inşallah bu hareketler benim rahmime şifa oluyordur diye bile düşühüyorum.. çünkü namaz da yapılan hareketlerin vücut sağlığına çok fazla etkisi var diye okumuştum..
ama sen yine de doktoruna da sor canım. Sonuçta oturarak da kılınabilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…