Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Arkadaşlar düşük tehlikesi kaçıncı haftaya kadar var
Herkeste düşük tehlikesi olmaz sadece İlk üç ay dikkatli olmak lazım canım.. Tehlike olunca zaten doktorlar söylüyor.. Dediğim gibi ilk üç ay düşük tehlikesi olmaması için dikkatli olmamız lazım..

Canim ben 2. Gün duş aldım. .ve 3. Gün işe başladım. .işten gelip dinlendim..sonra eşimle yemegimi hazırladım. .temizlik yapmadım bu süreçte..beslenmem herzamanki gibi devam etti..herseyden yedim..ben zaten ekmek ,Cola ,tatlı ,çay,kahve tüketen biri değilim.bence bu süreç yatarak geçirilmemeli. .elbetteki dinlenmelisin ama habire yatarak olmaz..birşeylere konsantre olmalısın. .Bunlar naçizane fikrim. .oluruna bırak biraz.

Bu grubun pozitifliğine en başından beri inanmıştım ama kendim için nedense umudum yoktu. Rabbimin sonsuz mucizesiyle bende pozitifi aldim arkadaşlar. Sabırla bekleyen herkese nasip etsin
Tebrik ederimmm
Kızlar bişey soracağım size namaz kılmakta sakınca var mı? Eğilmekte vs
Ay ben normal kıldım namaz zarar gelmez diye düşündüm şimdi tedirgin oldum ama bundan sonra dikkat ederim artık

Merhaba bayanlar ara sıra girip okuyorum artık bende katılayım dedim :) ne kadar aktif bir topic. Sayfalarca okudum ve maşallah pozitif sonuç çok fazla.Allah sayımızı arttırsın :)
Benim bugün transferimin 6.günü.5.gün 2 embriyo transfer edildi,sabırla bekleyeceğim bu kez test yapmadan.geçenki tedavimde dayanamayıp 6.gün idrar testi yapmış ve silik çizgiyi görmüştüm sonraki günler silinmişti çok kötü etkilendim.meğer çatlatma iğnesinin etkisindenmiş doktor dedi.bu kez bekleyeceğim inşallah,doktorum 10.günden önce yapma dedi.hayırlısı inşallah :)

Kızlar gunaydin dun aksamdan beri kahverengi lekelenmem var, bazen çamaşırı kirletecek kadar bazen damla damla, normal gorulebiliomus ama insan endiselenio yerlesme kanamasi da geçirmiştim bu neydi şimdi? Dua edin nolur
Genelde normal deniliyor ama canım istersen telefonda bilgi ver doktoruna ya da hemşirene. Bilgileri olsun .

Hoş geldin canım , hayırlısı olsun hakkında inşallah güzel sonuç alırsın bu toğic bir çok kişiye uğur getirdi sana da getirir umarım

Kızlar gunaydin dun aksamdan beri kahverengi lekelenmem var, bazen çamaşırı kirletecek kadar bazen damla damla, normal gorulebiliomus ama insan endiselenio yerlesme kanamasi da geçirmiştim bu neydi şimdi? Dua edin nolur
bir sıkıntı olacağını sanmıyorum normal okuyor bu tarz lekelenmeler. ama doktorunu bilgilendir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…