- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
- 53
Allah korusun canım ama düşüklerin yüzde sekseni 12. Haftaya kadar oluyormuş.Arkadaşlar düşük tehlikesi kaçıncı haftaya kadar var
Herkeste düşük tehlikesi olmaz sadece İlk üç ay dikkatli olmak lazım canım.. Tehlike olunca zaten doktorlar söylüyor.. Dediğim gibi ilk üç ay düşük tehlikesi olmaması için dikkatli olmamız lazım..Arkadaşlar düşük tehlikesi kaçıncı haftaya kadar var
Tabi ki yazarım sende mutlaka yazS SweetMagnolia canım yarın kan verdiğinde değerini paylaş aklımdasın merak ettim 🖐🖐
Canim ben 2. Gün duş aldım. .ve 3. Gün işe başladım. .işten gelip dinlendim..sonra eşimle yemegimi hazırladım. .temizlik yapmadım bu süreçte..beslenmem herzamanki gibi devam etti..herseyden yedim..ben zaten ekmek ,Cola ,tatlı ,çay,kahve tüketen biri değilim.bence bu süreç yatarak geçirilmemeli. .elbetteki dinlenmelisin ama habire yatarak olmaz..birşeylere konsantre olmalısın. .Bunlar naçizane fikrim. .oluruna bırak biraz.Hamiş olan ve transfer olan arkadaşlarım bişeyi daha Merak ediyorum transferden sonra nasıl davrandınız ne yediniz içtiniz sürekli yattınız mı bana 3 gün duş alma dediler ben hala yapamadım korkuyorumevde 15 20 dakika ayaktayım sonra uzanıyorum biraz otursam bişey olcak diye korkup yatıyorum sizde durumlar nasıldı bide belirtiniz oldu mu hiç ?
Amin canım hepimizin.. bu arada ben tahin pekmezi çok severim.. seni her gördüğümde canım istiyor
Tebrik ederimmmBu grubun pozitifliğine en başından beri inanmıştım ama kendim için nedense umudum yoktu. Rabbimin sonsuz mucizesiyle bende pozitifi aldim arkadaşlar. Sabırla bekleyen herkese nasip etsin☺
Ay ben normal kıldım namaz zarar gelmez diye düşündüm şimdi tedirgin oldum ama bundan sonra dikkat ederim artıkKızlar bişey soracağım size namaz kılmakta sakınca var mı? Eğilmekte vs
Amin canım hepimizin.. bu arada ben tahin pekmezi çok severim.. seni her gördüğümde canım istiyorevdeki tahin donmuş.. yarın alacağım kahvaltıya
Amin cumlemizin
Anladım canım bileği için teşekkür ederimHerkeste düşük tehlikesi olmaz sadece İlk üç ay dikkatli olmak lazım canım.. Tehlike olunca zaten doktorlar söylüyor.. Dediğim gibi ilk üç ay düşük tehlikesi olmaması için dikkatli olmamız lazım..
Canım inşallah yarın bebişi gör sonra da ona bir tahin pekmez yap yedir .. kutlama yapaaa benimde canim cekti simdi yahu☺
Yaaa canım çok tatlısııınAmin canım hepimizin.. bu arada ben tahin pekmezi çok severim.. seni her gördüğümde canım istiyorevdeki tahin donmuş.. yarın alacağım kahvaltıya
Genelde normal deniliyor ama canım istersen telefonda bilgi ver doktoruna ya da hemşirene. Bilgileri olsun .Kızlar gunaydin dun aksamdan beri kahverengi lekelenmem var, bazen çamaşırı kirletecek kadar bazen damla damla, normal gorulebiliomus ama insan endiselenio yerlesme kanamasi da geçirmiştim bu neydi şimdi? Dua edin nolur
Hoş geldin canım , hayırlısı olsun hakkında inşallah güzel sonuç alırsınMerhaba bayanlar ara sıra girip okuyorum artık bende katılayım dedim :) ne kadar aktif bir topic. Sayfalarca okudum ve maşallah pozitif sonuç çok fazla.Allah sayımızı arttırsın :)
Benim bugün transferimin 6.günü.5.gün 2 embriyo transfer edildi,sabırla bekleyeceğim bu kez test yapmadan.geçenki tedavimde dayanamayıp 6.gün idrar testi yapmış ve silik çizgiyi görmüştüm sonraki günler silinmişti çok kötü etkilendim.meğer çatlatma iğnesinin etkisindenmiş doktor dedi.bu kez bekleyeceğim inşallah,doktorum 10.günden önce yapma dedi.hayırlısı inşallah :)
Teşekkür ederim canımTebrik ederimmm
Ay ben normal kıldım namaz zarar gelmez diye düşündüm şimdi tedirgin oldum ama bundan sonra dikkat ederim artık
bir sıkıntı olacağını sanmıyorum normal okuyor bu tarz lekelenmeler. ama doktorunu bilgilendir mutlakaKızlar gunaydin dun aksamdan beri kahverengi lekelenmem var, bazen çamaşırı kirletecek kadar bazen damla damla, normal gorulebiliomus ama insan endiselenio yerlesme kanamasi da geçirmiştim bu neydi şimdi? Dua edin nolur
Inşallah öyledir, çağırdı gidiorum bakalimbir sıkıntı olacağını sanmıyorum normal okuyor bu tarz lekelenmeler. ama doktorunu bilgilendir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?