- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Günaydın 🖐günaydınnnn
GünaydınGünaydın 🖐
Kızlar kanamaya döndü nolur dua edin
allah yardımcın olsun canım bende epilepsi hastasıyım allah sağlıjkla kucağına almayı nasip etsinTrigeminal ve oksipital Nevralji hastasıyım iki açık sayısız kapalı beyin ameliyatım var ve birde son ameliyat sonrası epilepsi hastası oldum üstüne çölyak hastalığı da gelişince bedenim tüp bebek tedavisinde kullanılan hormonlar için büyük bir risk yaşıyormuş o yüzden bir kez deneyebiliriz dedi doktorum ve olduşimdi nöbetsiz ağrısız ve mümkünse hamburger ekmek aşermeden doğurmalıyım o yüzden mucizelere hepimiz inanalım dualar her zaman işe yarıyor
Günaudın. Normaldir enerjiyi çekiyor bebişler bize bırakmıyorGünaydin herkeseee.. kizlar ben asiri tikaniyorum yani nefes nefeseyim. Hele biraz merdiven ciksam daraliyorum. Ikiz mi acaba diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Degerler normal ama hep 3 kat artti. Bugun aksamustu belli olcak artik insallah. Sizlerde durum var mi boyle?
bazen bazi sorulara cevap yazmiyorum cunku bilgim olmamis oluyor (lekelenme veya kedi vs gibi konular)
Diger seylerde takip edebilcek yazmaya calisiyorum. Bugun hepimiz icin guzel bir gun olsun
Herkeste belirti farklı oluyor canım endişelenmeKızlar bugün çok heyecanlı ve telasliyim kese görmeye gideceğim öğlen inşallah herşey yolundadır benim bu zamana kadar hiç kasık ağrım olmadı ve saatlerce dışarda gezer yürürüm bacakların sızlar ama kasıklarım da tık Yok herkes yazıyor kasıklarım çok ağrıyor belim kopuyor diye bende 1haftadir korkuyorum bakalım Allah'ım güzel haberlerle buraya dönmemi nasip eder inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruıızGunaydin. Ben de gidiyorum kese gormeye. Umarim gorurum ve her sey yolundadir. Bugun de kese gormeye gidenler gunu oldu. Herkes guzel haberlerle donsun insallah❤
Canım panik yapma doktorun gerekeni yapacak rabbim yardımcın olsun inşallah bebeğini sana bağışlasınKızlar kanamaya döndü nolur dua edin
Merhaba bayanlar ara sıra girip okuyorum artık bende katılayım dedim :) ne kadar aktif bir topic. Sayfalarca okudum ve maşallah pozitif sonuç çok fazla.Allah sayımızı arttırsın :)
Benim bugün transferimin 6.günü.5.gün 2 embriyo transfer edildi,sabırla bekleyeceğim bu kez test yapmadan.geçenki tedavimde dayanamayıp 6.gün idrar testi yapmış ve silik çizgiyi görmüştüm sonraki günler silinmişti çok kötü etkilendim.meğer çatlatma iğnesinin etkisindenmiş doktor dedi.bu kez bekleyeceğim inşallah,doktorum 10.günden önce yapma dedi.hayırlısı inşallah :)
Yaa transfer sonrasi kacinci gunun canimUltrasona giden herkese bol şans kuzularınızı görüp gelin❤
Benim de ağrım daha iyi ama sabah bulantısı tiksinme başladı yumurtadan aşırı tiksindim daha çok erken inşallah geçer yoksa bitmez üç ay
nmaGünaydin herkeseee.. kizlar ben asiri tikaniyorum yani nefes nefeseyim. Hele biraz merdiven ciksam daraliyorum. Ikiz mi acaba diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Degerler normal ama hep 3 kat artti. Bugun aksamustu belli olcak artik insallah. Sizlerde durum var mi boyle?
bazen bazi sorulara cevap yazmiyorum cunku bilgim olmamis oluyor (lekelenme veya kedi vs gibi konular)
Diger seylerde takip edebilcek yazmaya calisiyorum. Bugun hepimiz icin guzel bir gun olsun
Bende de ağrı yok kuzum herkesin farklı oluyor, ben de kese görücem Allahın izniyle güzel haberler alalımKızlar bugün çok heyecanlı ve telasliyim kese görmeye gideceğim öğlen inşallah herşey yolundadır benim bu zamana kadar hiç kasık ağrım olmadı ve saatlerce dışarda gezer yürürüm bacakların sızlar ama kasıklarım da tık Yok herkes yazıyor kasıklarım çok ağrıyor belim kopuyor diye bende 1haftadir korkuyorum bakalım Allah'ım güzel haberlerle buraya dönmemi nasip eder inşallah
İnşallahhhhhhBen de bugün tekrar kan verdim bakalım değerim ne olacak i şallah yükselmiştir
Canım bir şey sorcam bu testten silinme yapılan ve pozitif çıkan test mi siliniyor yoksa yeni yapılanlarda ikinci mi çıkmamaya başlıyor anlayamadımGünaydınn hoşgeldin insallah sana da uğurlu gelir bu topic ❤ senden de pozitif haber alalım allahın izniyle, eğer bu sefer çatlatma iğnesi vs olmadıysa ki 2.transferse dondurulmuştur site düşünüyorum, idrar testleri pek yanıltmıyor ama kimyasal olma durumunda tabii silik cıkıp sonra yok olabiliyor. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap❤ insallah da en kısa zamanda güzel haberler vwer bize
Şöyle oluyo kuzum mesela ben 7.günde erken gebeliik yaptım silik olarak çıktı yani görüyorum. Sonra 9.gün tekrarladım aynı testi, 7.gğnle aynı siliklikte cıktı Bi içime kurt düştü çünkü koyulaşması lazımdı. Sonra 11.gün tekrarladığımda diğerlerinden cok daha silikti yok denecek gibi. Ve 12.gün kanda 0.194 cıktı. Doktoruma söyledim kimyasal gebelik olmuş dedi, yani o silik cizgi de 10-20 gibi Bi değer cıkardı kan versem ama sonra değer düştüğü için idrar da silikleştiCanım bir şey sorcam bu testten silinme yapılan ve pozitif çıkan test mi siliniyor yoksa yeni yapılanlarda ikinci mi çıkmamaya başlıyor anlayamadım
13 kuzum ama benim midem çok hassastır ilaçlardan da olabilir stresten de bulanır normalde de olur yani ama ağzımda metal tadı var o yüzden gebeliğe yordumYaa transfer sonrasi kacinci gunun canim
Benimde bugun 12. Gunum ama arada bi sancidan baska bi gebelik belirtim yok.13 kuzum ama benim midem çok hassastır ilaçlardan da olabilir stresten de bulanır normalde de olur yani ama ağzımda metal tadı var o yüzden gebeliğe yordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?