Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Günaydin herkeseee.. kizlar ben asiri tikaniyorum yani nefes nefeseyim. Hele biraz merdiven ciksam daraliyorum. Ikiz mi acaba diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Degerler normal ama hep 3 kat artti. Bugun aksamustu belli olcak artik insallah. Sizlerde durum var mi boyle?

bazen bazi sorulara cevap yazmiyorum cunku bilgim olmamis oluyor (lekelenme veya kedi vs gibi konular)
Diger seylerde takip edebilcek yazmaya calisiyorum. Bugun hepimiz icin guzel bir gun olsun

Kızlar bugün çok heyecanlı ve telasliyim kese görmeye gideceğim öğlen inşallah herşey yolundadır benim bu zamana kadar hiç kasık ağrım olmadı ve saatlerce dışarda gezer yürürüm bacakların sızlar ama kasıklarım da tık Yok herkes yazıyor kasıklarım çok ağrıyor belim kopuyor diye bende 1haftadir korkuyorum bakalım Allah'ım güzel haberlerle buraya dönmemi nasip eder inşallah

Ultrasona giden herkese bol şans kuzularınızı görüp gelin
Benim de ağrım daha iyi ama sabah bulantısı tiksinme başladı yumurtadan aşırı tiksindim daha çok erken inşallah geçer yoksa bitmez üç ay

allah yardımcın olsun canım bende epilepsi hastasıyım allah sağlıjkla kucağına almayı nasip etsin

Günaudın. Normaldir enerjiyi çekiyor bebişler bize bırakmıyor
Herkeste belirti farklı oluyor canım endişelenme güzel haberlerle gel
Gunaydin. Ben de gidiyorum kese gormeye. Umarim gorurum ve her sey yolundadir. Bugun de kese gormeye gidenler gunu oldu. Herkes guzel haberlerle donsun insallah❤
Güzel haberlerini bekliyoruıız
Kızlar kanamaya döndü nolur dua edin
Canım panik yapma doktorun gerekeni yapacak rabbim yardımcın olsun inşallah bebeğini sana bağışlasın

Günaydınn hoşgeldin insallah sana da uğurlu gelir bu topic senden de pozitif haber alalım allahın izniyle, eğer bu sefer çatlatma iğnesi vs olmadıysa ki 2.transferse dondurulmuştur site düşünüyorum, idrar testleri pek yanıltmıyor ama kimyasal olma durumunda tabii silik cıkıp sonra yok olabiliyor. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap insallah da en kısa zamanda güzel haberler vwer bize

Günaydınlar tıkanma bende de oluyo bence ikizden ziyade suan vücudumuzda yoğun bir üretim var ve yoruluyoruz daha holay. Kalbimiz daha hızlı atıyo mesela bebiş de kan pompalamak için. Ben bazen konuşunca bile yoruluyorum bugün ben de kese görmeye gidicem, kese günü ilan ettim bugünğ Allahım insallah kese fotoları dolsun buralar
nma

Bende de ağrı yok kuzum herkesin farklı oluyor, ben de kese görücem Allahın izniyle güzel haberler alalım

Canım bir şey sorcam bu testten silinme yapılan ve pozitif çıkan test mi siliniyor yoksa yeni yapılanlarda ikinci mi çıkmamaya başlıyor anlayamadım

Canım bir şey sorcam bu testten silinme yapılan ve pozitif çıkan test mi siliniyor yoksa yeni yapılanlarda ikinci mi çıkmamaya başlıyor anlayamadım
Şöyle oluyo kuzum mesela ben 7.günde erken gebeliik yaptım silik olarak çıktı yani görüyorum. Sonra 9.gün tekrarladım aynı testi, 7.gğnle aynı siliklikte cıktı Bi içime kurt düştü çünkü koyulaşması lazımdı. Sonra 11.gün tekrarladığımda diğerlerinden cok daha silikti yok denecek gibi. Ve 12.gün kanda 0.194 cıktı. Doktoruma söyledim kimyasal gebelik olmuş dedi, yani o silik cizgi de 10-20 gibi Bi değer cıkardı kan versem ama sonra değer düştüğü için idrar da silikleşti

13 kuzum ama benim midem çok hassastır ilaçlardan da olabilir stresten de bulanır normalde de olur yani ama ağzımda metal tadı var o yüzden gebeliğe yordum
Benimde bugun 12. Gunum ama arada bi sancidan baska bi gebelik belirtim yok.
O metalimsi acı tat bende 5. Gunden basladi ilk ozaman anladim ve test yapmistim o tat hergun arada bi oluyor su acı gibi geliyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…