- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
2 gun once bende de oldu cnm,sanirim bebekler kendine yer aciyor .Kızlar gunaydin dun aksamdan beri kahverengi lekelenmem var, bazen çamaşırı kirletecek kadar bazen damla damla, normal gorulebiliomus ama insan endiselenio yerlesme kanamasi da geçirmiştim bu neydi şimdi? Dua edin nolur
O metal tadı bana da olmuştu hatta yazmıştım 2-3 gün devam etti suara yok13 kuzum ama benim midem çok hassastır ilaçlardan da olabilir stresten de bulanır normalde de olur yani ama ağzımda metal tadı var o yüzden gebeliğe yordum
Iyi haberlerle gelKızlar kanamaya döndü nolur dua edin
Canım Allah yardımcın olsun . Doktoruna bir git bence . Böyle olmaz stres seni yıpratır . Olumlu düşün . Ara kanama olabiliyor ama doktor görmeden ne olduğunu bilemeyiz . İçin rahat eder en azından . Dualarım seninleKızlar kanamaya döndü nolur dua edin
Ben de bugün tekrar kan verdim bakalım değerim ne olacak i şallah yükselmiştir
Benim de sancılarım vardı baya gerildilm hatta tek taraflı diye yazmıştım ama bugün daha iyi neyseki bulantı genelde 5-6.haftalarda başlıyor zaten benimki erken oldu tam bulantı gibi değil de isteksizlik yanma gibi biraz daha kolu hassasiyeti gibiBenimde bugun 12. Gunum ama arada bi sancidan baska bi gebelik belirtim yok.
O metalimsi acı tat bende 5. Gunden basladi ilk ozaman anladim ve test yapmistimo tat hergun arada bi oluyor su acı gibi geliyor sanki
canım stres yapma çoğalıyor stres yapınca.. Vardinmi doktorun yanına ne dedi?Kızlar kanamaya döndü nolur dua edin
Bakalım daha neler olacakO metal tadı bana da olmuştu hatta yazmıştım 2-3 gün devam etti suara yok
Insallah canim insallahBenim de sancılarım vardı baya gerildilm hatta tek taraflı diye yazmıştım ama bugün daha iyi neyseki bulantı genelde 5-6.haftalarda başlıyor zaten benimki erken oldu tam bulantı gibi değil de isteksizlik yanma gibi biraz daha kolu hassasiyeti gibi
Aman canım hiç olmasın daha iyi güzel geçirelim gebeliğimizi
Bende birkaç gündür aynı şeyi yaşıyorum.Bazen açık kırmızı oluyor sonra kahverengiye dönüyor ertesi gün yine kırmızı oluyor.Günlük ped takıyorum.Doktorum normal dedi koyu kırmızı olmadığı sürece kanamada artış olmadığınaürece bunlar yaşanabilir dedi.Yinede insan huzursuz oluyor tabi.Kızlar gunaydin dun aksamdan beri kahverengi lekelenmem var, bazen çamaşırı kirletecek kadar bazen damla damla, normal gorulebiliomus ama insan endiselenio yerlesme kanamasi da geçirmiştim bu neydi şimdi? Dua edin nolur
canım senin için erken değil mi daha sen görebilirsen ben de görürüm inşallah :)Gunaydin. Ben de gidiyorum kese gormeye. Umarim gorurum ve her sey yolundadir. Bugun de kese gormeye gidenler gunu oldu. Herkes guzel haberlerle donsun insallah❤
canım telaşlanma nolur stres yaptıkça artar bide ben çok yaşadım ama normal sanırım çok şükür devam ediyor gebeliğiKızlar kanamaya döndü nolur dua edin
Günaydın canım bugün kan verecektin naptın?kanama kesildi mi?canım telaşlanma nolur stres yaptıkça artar bide ben çok yaşadım ama normal sanırım çok şükür devam ediyor gebeliği
günaydın kuzum bugün değil yarın vereceğim :) kanama çook az olmak üzere bi kez daha geldi sonra kesildi hemen. Ama kahverengi lekeler ara ara devam. Normal sanırım bu durum. Rahmim dar olduğu için kendine yer açmak için didiniyo yavrum :)Günaydın canım bugün kan verecektin naptın?kanama kesildi mi?
Canım sakin olmaya çalış bende kahve leke olarak atlattım ilaç kullanıyorum ultrasonda belli olur serum verirler düzelir İnşAllahKızlar kanamaya döndü nolur dua edin
Maşallah kuzuma hiç korkma allahın izniyle bişey olmaz.günaydın kuzum bugün değil yarın vereceğim :) kanama çook az olmak üzere bi kez daha geldi sonra kesildi hemen. Ama kahverengi lekeler ara ara devam. Normal sanırım bu durum. Rahmim dar olduğu için kendine yer açmak için didiniyo yavrum :)
Kucağıma alana kadar Allahıma emanet bişey yapamıyorum :)Maşallah kuzuma hiç korkma allahın izniyle bişey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?