Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızlar gunaydin dun aksamdan beri kahverengi lekelenmem var, bazen çamaşırı kirletecek kadar bazen damla damla, normal gorulebiliomus ama insan endiselenio yerlesme kanamasi da geçirmiştim bu neydi şimdi? Dua edin nolur
2 gun once bende de oldu cnm,sanirim bebekler kendine yer aciyor .

Kızlar kanamaya döndü nolur dua edin
Canım Allah yardımcın olsun . Doktoruna bir git bence . Böyle olmaz stres seni yıpratır . Olumlu düşün . Ara kanama olabiliyor ama doktor görmeden ne olduğunu bilemeyiz . İçin rahat eder en azından . Dualarım seninle

Benimde bugun 12. Gunum ama arada bi sancidan baska bi gebelik belirtim yok.
O metalimsi acı tat bende 5. Gunden basladi ilk ozaman anladim ve test yapmistim o tat hergun arada bi oluyor su acı gibi geliyor sanki
Benim de sancılarım vardı baya gerildilm hatta tek taraflı diye yazmıştım ama bugün daha iyi neyseki bulantı genelde 5-6.haftalarda başlıyor zaten benimki erken oldu tam bulantı gibi değil de isteksizlik yanma gibi biraz daha kolu hassasiyeti gibi
Aman canım hiç olmasın daha iyi güzel geçirelim gebeliğimizi

Insallah canim insallah

Kızlar gunaydin dun aksamdan beri kahverengi lekelenmem var, bazen çamaşırı kirletecek kadar bazen damla damla, normal gorulebiliomus ama insan endiselenio yerlesme kanamasi da geçirmiştim bu neydi şimdi? Dua edin nolur
Bende birkaç gündür aynı şeyi yaşıyorum.Bazen açık kırmızı oluyor sonra kahverengiye dönüyor ertesi gün yine kırmızı oluyor.Günlük ped takıyorum.Doktorum normal dedi koyu kırmızı olmadığı sürece kanamada artış olmadığınaürece bunlar yaşanabilir dedi.Yinede insan huzursuz oluyor tabi.

Günaydın canım bugün kan verecektin naptın?kanama kesildi mi?
günaydın kuzum bugün değil yarın vereceğim :) kanama çook az olmak üzere bi kez daha geldi sonra kesildi hemen. Ama kahverengi lekeler ara ara devam. Normal sanırım bu durum. Rahmim dar olduğu için kendine yer açmak için didiniyo yavrum :)

Maşallah kuzuma hiç korkma allahın izniyle bişey olmaz.

Kızlar cok saolun, şimdi geldim eve kesenin biri kaybolmuş, ondan kanama olmuş, proluton diye bi iğne yaptılar, diğer kese iyi durumdaymış yolk saç oluşmaya başlamış kese etrafında kanama alanı yokmuş rahim boyunda da kısalma görmedi. 1 tane olsun sağlıklı olsun buna da şükür, kanama devam ederse hastaneye yarış yapılacakmış nolur dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…