- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
- 103
aaa ikiz miydi canım senin? İnşallah devam etmeyecek canım dualarımız seninle.. Benim de mi ikizdi acaba? 5.gün embriyosu dimi senin de kaçtı canım 9.gün değerin?Kızlar cok saolun, şimdi geldim eve kesenin biri kaybolmuş, ondan kanama olmuş, proluton diye bi iğne yaptılar, diğer kese iyi durumdaymış yolk saç oluşmaya başlamış kese etrafında kanama alanı yokmuş rahim boyunda da kısalma görmedi. 1 tane olsun sağlıklı olsun buna da şükür, kanama devam ederse hastaneye yarış yapılacakmış nolur dua edin bana
Gecmis olsun cnm ,insallah bian once kanaman gecerKızlar cok saolun, şimdi geldim eve kesenin biri kaybolmuş, ondan kanama olmuş, proluton diye bi iğne yaptılar, diğer kese iyi durumdaymış yolk saç oluşmaya başlamış kese etrafında kanama alanı yokmuş rahim boyunda da kısalma görmedi. 1 tane olsun sağlıklı olsun buna da şükür, kanama devam ederse hastaneye yarış yapılacakmış nolur dua edin bana
Anladım canım teşekkür ederim 🖐 bende normal gebelik testlerinde çıkmıyor bile çizgi şuan. Erken gebelik testi de 40 tl kanla takip ederim bundan sonraki süreci artıkŞöyle oluyo kuzum mesela ben 7.günde erken gebeliik yaptım silik olarak çıktı yani görüyorum. Sonra 9.gün tekrarladım aynı testi, 7.gğnle aynı siliklikte cıktı Bi içime kurt düştü çünkü koyulaşması lazımdı. Sonra 11.gün tekrarladığımda diğerlerinden cok daha silikti yok denecek gibi. Ve 12.gün kanda 0.194 cıktı. Doktoruma söyledim kimyasal gebelik olmuş dedi, yani o silik cizgi de 10-20 gibi Bi değer cıkardı kan versem ama sonra değer düştüğü için idrar da silikleşti
Ikizdi canım inşallah kalan devam ederaaa ikiz miydi canım senin? İnşallah devam etmeyecek canım dualarımız seninle.. Benim de mi ikizdi acaba? 5.gün embriyosu dimi senin de kaçtı canım 9.gün değerin?
Çok geçmiş olsun kese etrafında bir kanama yoksa Allahın izniyle bişey olmaz korkmayın.benimde oğluma hamileliğimde başıma gelmişti.6.haftamda baya adet kanaması gibi kırmızıydı keselerden biri gitti oğlum yoluna devam ettiKızlar cok saolun, şimdi geldim eve kesenin biri kaybolmuş, ondan kanama olmuş, proluton diye bi iğne yaptılar, diğer kese iyi durumdaymış yolk saç oluşmaya başlamış kese etrafında kanama alanı yokmuş rahim boyunda da kısalma görmedi. 1 tane olsun sağlıklı olsun buna da şükür, kanama devam ederse hastaneye yarış yapılacakmış nolur dua edin bana
Allahım insallahhh çok korkuyorum sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsinÇok geçmiş olsun kese etrafında bir kanama yoksa Allahın izniyle bişey olmaz korkmayın.benimde oğluma hamileliğimde başıma gelmişti.6.haftamda baya adet kanaması gibi kırmızıydı keselerden biri gitti oğlum yoluna devam etti11.haftaya kadar kahverengi lekelenmem devam etmişti.
Canım benim en azından biri seninle çok şükürKızlar cok saolun, şimdi geldim eve kesenin biri kaybolmuş, ondan kanama olmuş, proluton diye bi iğne yaptılar, diğer kese iyi durumdaymış yolk saç oluşmaya başlamış kese etrafında kanama alanı yokmuş rahim boyunda da kısalma görmedi. 1 tane olsun sağlıklı olsun buna da şükür, kanama devam ederse hastaneye yarış yapılacakmış nolur dua edin bana
En iyisi kan testi,bende butterfly ın yaşadığını yaşadım.6.gün başladım testi yapmaya silikti 8.gün yine silik derken 10.günden sonra testlerde negatif çıktı.erken gebelık testi değildi normal testti.oyüzden 10.güne kadar hiçbirşekilde test yapmıycamAnladım canım teşekkür ederim 🖐 bende normal gebelik testlerinde çıkmıyor bile çizgi şuan. Erken gebelik testi de 40 tl kanla takip ederim bundan sonraki süreci artık
Çok teşekkür ederimGünaydınn hoşgeldin insallah sana da uğurlu gelir bu topic ❤ senden de pozitif haber alalım allahın izniyle, eğer bu sefer çatlatma iğnesi vs olmadıysa ki 2.transferse dondurulmuştur site düşünüyorum, idrar testleri pek yanıltmıyor ama kimyasal olma durumunda tabii silik cıkıp sonra yok olabiliyor. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap❤ insallah da en kısa zamanda güzel haberler vwer bize
Devam edecek Allahın izniyle bol bol dua. Meryem suresini oku,imkanın yoksa dinle canım.. 3.gün embriyosu için 11 yada 12.gün değerin kaçtı canım? Bende de 2 kese vardı da biri gitti mi acaba diye şüpheleniyorum daIkizdi canım inşallah kalan devam eder3.gün embriyosu
10. Gün canım 450 ye yakındı 12. Gün de 1200 civariydi..Reengarenk canım sen ilk kaçıncı gün kan vermiştin kaç çıkmıştı
Canım aynı yerde mi yaptırdın . Labaratuvardan farkediyormuş bazenKızlar sanırım benim olmadı. Kimyasal gibi duruyor. Bugünkü değerim de 25 çıkmış. İki gün önce 21 di zaten. Hemşire gebelik var gibi duruyor dedi 4 gün sonra testi tekrarla dedi.
Tutmadı olmadı sonuç negatif9 Mart büyük gün sabah erkenden gidicem test için umarım pozitif olurgözün aydın canım tebrik ederim ☺ pozitif göründüğünde kaç haftalık dediler sana ?
Olmadı tutmadı sonuç negatif cooook kötüyümKan verecek arkadaslar insallah guzel haberlerle gelirsiniz dualarim sizinle
Oh maşallah canım10. Gün canım 450 ye yakındı 12. Gün de 1200 civariydi..
Canım benim kaçıncı gün yaptın belki erkendir .Olmadı tutmadı sonuç negatif cooook kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?