Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

aaa ikiz miydi canım senin? İnşallah devam etmeyecek canım dualarımız seninle.. Benim de mi ikizdi acaba? 5.gün embriyosu dimi senin de kaçtı canım 9.gün değerin?

Kızlar sanırım benim olmadı. Kimyasal gibi duruyor. Bugünkü değerim de 25 çıkmış. İki gün önce 21 di zaten. Hemşire gebelik var gibi duruyor dedi 4 gün sonra testi tekrarla dedi.

Gecmis olsun cnm ,insallah bian once kanaman gecer

Anladım canım teşekkür ederim 🖐 bende normal gebelik testlerinde çıkmıyor bile çizgi şuan. Erken gebelik testi de 40 tl kanla takip ederim bundan sonraki süreci artık

Çok geçmiş olsun kese etrafında bir kanama yoksa Allahın izniyle bişey olmaz korkmayın.benimde oğluma hamileliğimde başıma gelmişti.6.haftamda baya adet kanaması gibi kırmızıydı keselerden biri gitti oğlum yoluna devam etti11.haftaya kadar kahverengi lekelenmem devam etmişti.

Allahım insallahhh çok korkuyorum sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin

Canım benim en azından biri seninle çok şükür

Anladım canım teşekkür ederim 🖐 bende normal gebelik testlerinde çıkmıyor bile çizgi şuan. Erken gebelik testi de 40 tl kanla takip ederim bundan sonraki süreci artık
En iyisi kan testi,bende butterfly ın yaşadığını yaşadım.6.gün başladım testi yapmaya silikti 8.gün yine silik derken 10.günden sonra testlerde negatif çıktı.erken gebelık testi değildi normal testti.oyüzden 10.güne kadar hiçbirşekilde test yapmıycam

Çok teşekkür ederim bu üçüncü transfer taze embriyo,yine Yanlış gösterme ihtimali var yani.
Bir tane tüp bebekle doğan evladım var bu Tedavi 2.çocuk için nasipse.Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Ikizdi canım inşallah kalan devam eder 3.gün embriyosu
Devam edecek Allahın izniyle bol bol dua. Meryem suresini oku,imkanın yoksa dinle canım.. 3.gün embriyosu için 11 yada 12.gün değerin kaçtı canım? Bende de 2 kese vardı da biri gitti mi acaba diye şüpheleniyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…