Benim 10 tane iğnem var transferle başladık. İğnelerin Son günü kan vericeksin dedi doktor. Yani 9. Gün vermiş oluyorm transfer gününü saymıosak öyle mi?Transfer günü sayılmıyor canım. 5. 6. Gün hassasta görürsün. Bir kaç gün dha sabret bnce inşallah gzl haber alırsın
Pembe lekelenmelere tutunma kanamasıda diyolar benimde kasıklarımda hafif ağrılar varBugün transferin daha 1.günü ve benim adet sancısı gibi ağrılarım oluyor bide kasıklarda batma akşama doğruda bir damla pembe leke geldi anlam veremedim
Woww maşallah tebriklerMerhaba arkadaslar. 1 subatta transferim oldu
Bugun test gunumdu ve hcg degeri 857.67 cikti. Ama normal mi bilemedim. Fazla yuksek geldi sanki sonradan dusecek gibi? Sizlerin degerleriniz kac?
Tesekkur ederimWoww maşallah tebriklerikiz mi acaba?? Kaçıncı gün embriyosuydu
Sonucu doktorunuzla paylaştiniz mi? Kac embiriyo transferi yapilmisti? Bence de ikize benziyorMerhaba arkadaslar. 1 subatta transferim oldu
Bugun test gunumdu ve hcg degeri 857.67 cikti. Ama normal mi bilemedim. Fazla yuksek geldi sanki sonradan dusecek gibi? Sizlerin degerleriniz kac?
5. Gün embriyosunda test günü 10 gün sonra oluyor ama siz 12 gün sonra yapmışsınız galiba değil miTesekkur ederim5.gun embriyosu dondurulmus transfer edildi. Ilk denememde kimyasal gebelik yasadim. Transferden sonra 20.gun dusmustu.
Hemsiremle paylastim degeriniz gayet iyi dedi. 2gun tekrarlayin yine saglikli bir gebelik mi onu gorelim dedi. 2 embriyo transfer edildi.Sonucu doktorunuzla paylaştiniz mi? Kac embiriyo transferi yapilmisti? Bence de ikize benziyor
Evet doktorum 12 subatta yaptirin dedi5. Gün embriyosunda test günü 10 gün sonra oluyor ama siz 12 gün sonra yapmışsınız galiba değil mi
Hangi rakam iyiyse o olsun inşallahHaklisi 50 60 olur tahminen
Hayirli olsun canm, artisinda duzgun gider insallah, bebisini sagsalim kucagina alirsinHemsiremle paylastim degeriniz gayet iyi dedi. 2gun tekrarlayin yine saglikli bir gebelik mi onu gorelim dedi. 2 embriyo transfer edildi.
Inşallah tutunuyordur senin kaçıncı günün bugünPembe lekelenmelere tutunma kanamasıda diyolar benimde kasıklarımda hafif ağrılar var
Insallah hayirlisi aetikHangi rakam iyiyse o olsun inşallah
Evet hersey gonlunce olsun kuzu..Hangi rakam iyiyse o olsun inşallah
Amin insallah hepimize Allah nasip etsinHayirli olsun canm, artisinda duzgun gider insallah, bebisini sagsalim kucagina alirsin
Bugun transfer gununu sayarsak.12.gunInşallah tutunuyordur senin kaçıncı günün bugün
Aminn bebeğim hepimizin inşallahEvet hersey gonlunce olsun kuzu..
Aminn kuzumInsallah hayirlisi aetik
Tabi en basi saglik. Saglimiz yerinde olsun yeter. Her seyin cozumu var. Bak saglikli olduktan sonra bir sekilde hamile bile kalabiliyoruz. Benim.zaten bir an once dogurmam lazim. Bazi saglik problemlerim vardi ve tekrarlama ihtimali var. Allah herkese saglik versin oncelikle.Aminn kuzum
Yaa çok geçmiş olsun kuzum. Yaptın mı kan?Tabi en basi saglik. Saglimiz yerinde olsun yeter. Her seyin cozumu var. Bak saglikli olduktan sonra bir sekilde hamile bile kalabiliyoruz. Benim.zaten bir an once dogurmam lazim. Bazi saglik problemlerim vardi ve tekrarlama ihtimali var. Allah herkese saglik versin oncelikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?