Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

çok şükür biri seninle demekki böylesi daha iyi senin için
Kızlar sanırım benim olmadı. Kimyasal gibi duruyor. Bugünkü değerim de 25 çıkmış. İki gün önce 21 di zaten. Hemşire gebelik var gibi duruyor dedi 4 gün sonra testi tekrarla dedi.
allahtan ümit kesilmez canım 4 gün sonra tekrar yap bakalım ne olacak..

Okuyorum canım her gün okuyorum, 12.gün 348, 14. Gün 1210, 17.gün 8780 inşallah seninledir ikisi de

Canım aynı yerde mi yaptırdın . Labaratuvardan farkediyormuş bazen
Evet farklı labaratuar ama bu kadar fark olmazdı sanırım tam 48 saat de geçmedi 42 saat sonra olmuş oldu ama en azında 30 küsürlerde olması gerekirdi diye düşünüyorum hayırlısı
çok şükür biri seninle demekki böylesi daha iyi senin için
allahtan ümit kesilmez canım 4 gün sonra tekrar yap bakalım ne olacak..
4 gğn beklemem ben 2 gğn sonra yine yaptırırım en azından belli olsun ne olacaksa
İnsallah değerin yükselir kuzum
Çok umudum kalmadı ama umarım inşallah canım

Allahtan Ümit kesilmez canım bencede 2 güne yaptır . Bir mucize bakarsın yukselir

Okuyorum canım her gün okuyorum, 12.gün 348, 14. Gün 1210, 17.gün 8780 inşallah seninledir ikisi de
senin bu değerlere göre benim de ikiz olabilir o zaman.. Ama öyleyse de bence benim de biri gitti. Şöyle söyliyim ben 3.gün ve 5.gün embriyosu transferi oldu 2gün arayla. biri 22sinde biri 24ünde .. 22sine göre düşünürsek 9.gün 46 11.gün 183. 24üne göre düşünürsek 7.gün 46,9.gün 183 böyle olunca sanki ihtimal varmış gibi geldi bana.. Çünkü adet sancısı gibi sancıyla oldu kanamam

öyle deme umudunu kesme yavrundan inşallah yükselecek amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…