çok şükür biri seninle demekki böylesi daha iyi senin içinKızlar cok saolun, şimdi geldim eve kesenin biri kaybolmuş, ondan kanama olmuş, proluton diye bi iğne yaptılar, diğer kese iyi durumdaymış yolk saç oluşmaya başlamış kese etrafında kanama alanı yokmuş rahim boyunda da kısalma görmedi. 1 tane olsun sağlıklı olsun buna da şükür, kanama devam ederse hastaneye yarış yapılacakmış nolur dua edin bana
allahtan ümit kesilmez canım 4 gün sonra tekrar yap bakalım ne olacak..Kızlar sanırım benim olmadı. Kimyasal gibi duruyor. Bugünkü değerim de 25 çıkmış. İki gün önce 21 di zaten. Hemşire gebelik var gibi duruyor dedi 4 gün sonra testi tekrarla dedi.
Okuyorum canım her gün okuyorum, 12.gün 348, 14. Gün 1210, 17.gün 8780 inşallah seninledir ikisi deDevam edecek Allahın izniyle bol bol dua. Meryem suresini oku,imkanın yoksa dinle canım.. 3.gün embriyosu için 11 yada 12.gün değerin kaçtı canım? Bende de 2 kese vardı da biri gitti mi acaba diye şüpheleniyorum da
çok zor bir durum ama inanın nasipten öte yol yok.Olmadı tutmadı sonuç negatif cooook kötüyüm
Ben cok sükür keseyi gördüm, 4 mm dedi doktor. Ultrasona göre 4 hafta 1 günlük dedi doktorum. Normal mi kızlar bizim hesapladığımıza göre daha düşük bir hafta cıktıultrasona gidenler n’aptınız
İnsallah değerin yükselir kuzumKızlar sanırım benim olmadı. Kimyasal gibi duruyor. Bugünkü değerim de 25 çıkmış. İki gün önce 21 di zaten. Hemşire gebelik var gibi duruyor dedi 4 gün sonra testi tekrarla dedi.
Teşekkürler canım aynen ikiz olduğu için yüksek çıktı.. Darısı pozitifi bekleyen herkesin basinaOh maşallah canımikiz olduğu için 10. Gün bu kadar yüksek o zaman. Allahım sağlıkla tamamına erdirsin
Inşallah canım ikisine de bisey oldu diye çok korktum 1 tane olsun sağlıkla bizim olsun Rabbim onu korusun
Değerin çok güzel canım görünür benceben doktordayım bekliyorum daha inşallah kese görünür. 2 katına çıkmışsa eğer 1600üstüdür hcg
Hakkımızda hayırlısı canım sağlıkla gelsin de 1 tane olsunçok şükür biri seninle demekki böylesi daha iyi senin için
allahtan ümit kesilmez canım 4 gün sonra tekrar yap bakalım ne olacak..
Cok gecmis olsun canim Allah sabır versin sana ve eşineOlmadı tutmadı sonuç negatif cooook kötüyüm
Kucuk kesen dayanamamis demek cnm,olsun 1tane olsun bizim olsun .Ben digerinin saglikli oldugunu dusunuyorum hic sorun cikmayacak sen de iyi dusun annesiIkizdi canım inşallah kalan devam eder3.gün embriyosu
Kucuk kesen dayanamamis demek cnm,olsun 1tane olsun bizim olsun .Ben digerinin saglikli oldugunu dusunuyorum hic sorun cikmayacak sen de iyi dusun annesi
Evet farklı labaratuar ama bu kadar fark olmazdı sanırım tam 48 saat de geçmedi 42 saat sonra olmuş oldu ama en azında 30 küsürlerde olması gerekirdi diye düşünüyorum hayırlısıCanım aynı yerde mi yaptırdın . Labaratuvardan farkediyormuş bazen
4 gğn beklemem ben 2 gğn sonra yine yaptırırım en azından belli olsun ne olacaksaçok şükür biri seninle demekki böylesi daha iyi senin için
allahtan ümit kesilmez canım 4 gün sonra tekrar yap bakalım ne olacak..
Çok umudum kalmadı ama umarım inşallah canımİnsallah değerin yükselir kuzum
Allahtan Ümit kesilmez canımEvet farklı labaratuar ama bu kadar fark olmazdı sanırım tam 48 saat de geçmedi 42 saat sonra olmuş oldu ama en azında 30 küsürlerde olması gerekirdi diye düşünüyorum hayırlısı
4 gğn beklemem ben 2 gğn sonra yine yaptırırım en azından belli olsun ne olacaksa
Çok umudum kalmadı ama umarım inşallah canım
senin bu değerlere göre benim de ikiz olabilir o zaman.. Ama öyleyse de bence benim de biri gitti. Şöyle söyliyim ben 3.gün ve 5.gün embriyosu transferi oldu 2gün arayla. biri 22sinde biri 24ünde .. 22sine göre düşünürsek 9.gün 46 11.gün 183. 24üne göre düşünürsek 7.gün 46,9.gün 183 böyle olunca sanki ihtimal varmış gibi geldi bana.. Çünkü adet sancısı gibi sancıyla oldu kanamamOkuyorum canım her gün okuyorum, 12.gün 348, 14. Gün 1210, 17.gün 8780 inşallah seninledir ikisi de
öyle deme umudunu kesme yavrundan inşallah yükselecek aminEvet farklı labaratuar ama bu kadar fark olmazdı sanırım tam 48 saat de geçmedi 42 saat sonra olmuş oldu ama en azında 30 küsürlerde olması gerekirdi diye düşünüyorum hayırlısı
4 gğn beklemem ben 2 gğn sonra yine yaptırırım en azından belli olsun ne olacaksa
Çok umudum kalmadı ama umarım inşallah canım
Erkenmis goremedim zatencanım senin için erken değil mi daha sen görebilirsen ben de görürüm inşallah :)
Allahtan Ümit kesilmez canımbencede 2 güne yaptır . Bir mucize bakarsın yukselir
GonulSenligim inş yükselir. yine de umudunu kırma
Sağolun kızlar inşallah bir mucize oluröyle deme umudunu kesme yavrundan inşallah yükselecek amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?