- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Bende kanama gordum biri gitmiştir dedim kendi kendime ama sonra mucize gibi ikinci kese ortaya çıktı.. Allah ol deyince olur.. Bir kesenin tupe yerleşmesinden korkmuştu doktorum Allah korusun hayatın tehlikeye girer öyleyse dedi. Çok dua ettim dualarım kabul oldu çok şükür..senin bu değerlere göre benim de ikiz olabilir o zaman.. Ama öyleyse de bence benim de biri gitti. Şöyle söyliyim ben 3.gün ve 5.gün embriyosu transferi oldu 2gün arayla. biri 22sinde biri 24ünde .. 22sine göre düşünürsek 9.gün 46 11.gün 183. 24üne göre düşünürsek 7.gün 46,9.gün 183 böyle olunca sanki ihtimal varmış gibi geldi bana.. Çünkü adet sancısı gibi sancıyla oldu kanamam
ben anca haftaya filan diye düşünüyorum :))Erkenmis goremedim zatenvajinal bakmak istemedi doktor, riskli kanama olur falan diye. Cuma gel dedi
Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah canım inşallah benimki de sağlıklı durumdadır.Bende kanama gordum biri gitmiştir dedim kendi kendime ama sonra mucize gibi ikinci kese ortaya çıktı.. Allah ol deyince olur.. Bir kesenin tupe yerleşmesinden korkmuştu doktorum Allah korusun hayatın tehlikeye girer öyleyse dedi. Çok dua ettim dualarım kabul oldu çok şükür..
Inşallah seninledir ikisi de bi doktoruna sor istersen, hakkımızda hayırlısısenin bu değerlere göre benim de ikiz olabilir o zaman.. Ama öyleyse de bence benim de biri gitti. Şöyle söyliyim ben 3.gün ve 5.gün embriyosu transferi oldu 2gün arayla. biri 22sinde biri 24ünde .. 22sine göre düşünürsek 9.gün 46 11.gün 183. 24üne göre düşünürsek 7.gün 46,9.gün 183 böyle olunca sanki ihtimal varmış gibi geldi bana.. Çünkü adet sancısı gibi sancıyla oldu kanamam
canim yaOlmadı tutmadı sonuç negatif cooook kötüyüm
Canim ya ne kadar uzulme desemde seni cok iyi anliyorum aynisi ben aralik ayinda yasadim cok sukur bu ay tuttu darisi sana insallah umidini kaybetme bidaki sefer olur insallah canim hakkinda hayirlisi olsunOlmadı tutmadı sonuç negatif cooook kötüyüm
Gecmis olsun canim cok sukur diger bebegin seninle saglikla rabbim kucagina almayi nasip etsin insallahKızlar cok saolun, şimdi geldim eve kesenin biri kaybolmuş, ondan kanama olmuş, proluton diye bi iğne yaptılar, diğer kese iyi durumdaymış yolk saç oluşmaya başlamış kese etrafında kanama alanı yokmuş rahim boyunda da kısalma görmedi. 1 tane olsun sağlıklı olsun buna da şükür, kanama devam ederse hastaneye yarış yapılacakmış nolur dua edin bana
Geçmiş olsun kuzu bi tane olsun bizim olsun canını sıkma sanki bir tutunmuş sayKızlar cok saolun, şimdi geldim eve kesenin biri kaybolmuş, ondan kanama olmuş, proluton diye bi iğne yaptılar, diğer kese iyi durumdaymış yolk saç oluşmaya başlamış kese etrafında kanama alanı yokmuş rahim boyunda da kısalma görmedi. 1 tane olsun sağlıklı olsun buna da şükür, kanama devam ederse hastaneye yarış yapılacakmış nolur dua edin bana
çok iyi anlıyorum seni ama inşallah en kısa zamanda bu üzücü anı unutturacak güzel haberler alOlmadı tutmadı sonuç negatif cooook kötüyüm
Gecmis olsun canim cok sukur diger bebegin seninle saglikla rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah
Çok şükür kuzum 4 mm normal en başta diye biliyorum betan kaç civarındadır tahminen ?Ben cok sükür keseyi gördüm, 4 mm dedi doktor. Ultrasona göre 4 hafta 1 günlük dedi doktorum. Normal mi kızlar bizim hesapladığımıza göre daha düşük bir hafta cıktı
Geçmiş olsun kuzu bi tane olsun bizim olsun canını sıkma sanki bir tutunmuş saydevam etmeyecek bence diğeri iyi olduğu için
Kendine dikkat et kuzum
kuzum perşembe 582 ydi işte, 2 günde bir katlasa ctesi 1000 olsa bugün anca 2000 olmuştur gibi. zaten cuma günü ölçecek kadarbile yoktu şuan bu kadar görmek bile yetti bana .sadece transfer günüm 17 şubattı 5.gün embriyosu, sanki daha cok haftalık olmaıs lazım gibi geldi banaÇok şükür kuzum 4 mm normal en başta diye biliyorum betan kaç civarındadır tahminen ?
Bebek oluşunca onun boyutu daha doğru söylüyormuş 1-2 gün hata ile maksimum keseye göre olana bakma bence hiç.ben de Çarşamba giidcem 2000 civarı olacak göremezsem diye korkuyorum valla ama gidicem yine de ben de göreyim inşallah bir toplu iğne başı kesekuzum perşembe 582 ydi işte, 2 günde bir katlasa ctesi 1000 olsa bugün anca 2000 olmuştur gibi. zaten cuma günü ölçecek kadarbile yoktu şuan bu kadar görmek bile yetti bana .sadece transfer günüm 17 şubattı 5.gün embriyosu, sanki daha cok haftalık olmaıs lazım gibi geldi banaama sonuçta ultraosn ne derse onu kabul edicez demi,
Vajinal mi karından mı göründükuzum perşembe 582 ydi işte, 2 günde bir katlasa ctesi 1000 olsa bugün anca 2000 olmuştur gibi. zaten cuma günü ölçecek kadarbile yoktu şuan bu kadar görmek bile yetti bana .sadece transfer günüm 17 şubattı 5.gün embriyosu, sanki daha cok haftalık olmaıs lazım gibi geldi banaama sonuçta ultraosn ne derse onu kabul edicez demi,
Devam eder kuzum senin embriyoların kalitesi neydiIkizdi canım inşallah kalan devam eder3.gün embriyosu
Tebriklerkızlar bizde karından usg ile gördük keseyi. çok şükür yeri iyi kanama alanı yok. 4+4 dedi 0.67boyutu yazıyor kağıtta. benim tutuyor takvimimle
HAyırlı olsun canım çok sevindim darısı kalp atışınakızlar bizde karından usg ile gördük keseyi. çok şükür yeri iyi kanama alanı yok. 4+4 dedi 0.67boyutu yazıyor kağıtta. benim tutuyor takvimimle
vajinal göründüVajinal mi karından mı göründü
senin transfer ne zamandı kuzm? benim de 4+1 dedikızlar bizde karından usg ile gördük keseyi. çok şükür yeri iyi kanama alanı yok. 4+4 dedi 0.67boyutu yazıyor kağıtta. benim tutuyor takvimimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?