Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bende kanama gordum biri gitmiştir dedim kendi kendime ama sonra mucize gibi ikinci kese ortaya çıktı.. Allah ol deyince olur.. Bir kesenin tupe yerleşmesinden korkmuştu doktorum Allah korusun hayatın tehlikeye girer öyleyse dedi. Çok dua ettim dualarım kabul oldu çok şükür..

Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah canım inşallah benimki de sağlıklı durumdadır.

Inşallah seninledir ikisi de bi doktoruna sor istersen, hakkımızda hayırlısı

Gecmis olsun canim cok sukur diger bebegin seninle saglikla rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah

Geçmiş olsun kuzu bi tane olsun bizim olsun canını sıkma sanki bir tutunmuş say devam etmeyecek bence diğeri iyi olduğu için
Kendine dikkat et kuzum

Ben cok sükür keseyi gördüm, 4 mm dedi doktor. Ultrasona göre 4 hafta 1 günlük dedi doktorum. Normal mi kızlar bizim hesapladığımıza göre daha düşük bir hafta cıktı
Çok şükür kuzum 4 mm normal en başta diye biliyorum betan kaç civarındadır tahminen ?

Çok şükür kuzum 4 mm normal en başta diye biliyorum betan kaç civarındadır tahminen ?
kuzum perşembe 582 ydi işte, 2 günde bir katlasa ctesi 1000 olsa bugün anca 2000 olmuştur gibi. zaten cuma günü ölçecek kadarbile yoktu şuan bu kadar görmek bile yetti bana .sadece transfer günüm 17 şubattı 5.gün embriyosu, sanki daha cok haftalık olmaıs lazım gibi geldi bana ama sonuçta ultraosn ne derse onu kabul edicez demi,

Bebek oluşunca onun boyutu daha doğru söylüyormuş 1-2 gün hata ile maksimum keseye göre olana bakma bence hiç.ben de Çarşamba giidcem 2000 civarı olacak göremezsem diye korkuyorum valla ama gidicem yine de ben de göreyim inşallah bir toplu iğne başı kese

Vajinal mi karından mı göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…