Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızçeler bu arada ben progestan fitil kullanıyorum ama çoğu geri akıyor bunun sizde de durum öyle mi?

Bu arada deodoramt parfüm önermiyorlarmış bilginiz olsun karbonatlı su yaptım işe yarıyor koltukaltına onu kullanıyorum

Kızlar selam ben 28 şubatta transfer oldum 1. Kalite 3. Gün embriyosu bugün 10. Günüm akşama kan testi yaptirsam belli olurmu?

yok canım test günü aradılar sonucu öğrendiler bu kadar.. sana vermişler miydi?
Ben ikinci testi bildirdim Umit hanima,bana hemsireyi arayip ultrason icin randevu alin dedi.12 gun sonraya verdiler ultrason gunu,Yarin kontrolum var.
Senin transfer sonrasi kacinci gunun?

Sampuan ,dus jeli,yuz yikama jeli,yuz icin kullanilan kremler serumlar ,tonik,oje,aseton da gebelige uygun olmali
Her şey organik benim egzama var diye ama deodorant işi canımı sıktı şimdi ya yaz geliyor iki üç kere krem şeklinde kullandim ben ay tırstım şimdi

Ben ikinci testi bildirdim Umit hanima,bana hemsireyi arayip ultrason icin randevu alin dedi.12 gun sonraya verdiler ultrason gunu,Yarin kontrolum var.
Senin transfer sonrasi kacinci gunun?
2.test sonucumu bende attım demedi hiç.. benim ilk transferime göre 16,ikincisine göre 14.günüm bugün.

Her şey organik benim egzama var diye ama deodorant işi canımı sıktı şimdi ya yaz geliyor iki üç kere krem şeklinde kullandim ben ay tırstım şimdi
Deodorant eczaneden alabilirsiniz.yves rocher urunlerini deodorantta vardi icinde Burcu Kara gebelikte uygun diye anlatmisti
Cogu seyi eczane urunu kullanmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…