- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
- 103
ayyy senin göründüysen benim de görünür inşallahkızlar bizde karından usg ile gördük keseyi. çok şükür yeri iyi kanama alanı yok. 4+4 dedi 0.67boyutu yazıyor kağıtta. benim tutuyor takvimimle
Persembe gunu degerim 500 civariydi. Cumaya gorunurmus artikben anca haftaya filan diye düşünüyorum :))
aaa o zaman ben de cumartesiye randevu mu alsamPersembe gunu degerim 500 civariydi. Cumaya gorunurmus artik
Irenbeden randevu vermediler mi cnm?aaa o zaman ben de cumartesiye randevu mu alsam
Canım bu tedavide değil öncekinde kullandım aşırı akıyor merak etmeKızçeler bu arada ben progestan fitil kullanıyorum ama çoğu geri akıyor bunun sizde de durum öyle mi?
yok canım test günü aradılar sonucu öğrendiler bu kadar.. sana vermişler miydi?Irenbeden randevu vermediler mi cnm?
iyi bari böyle olunca acaba hiç faydası olmuyor mu diye düşündüm deCanım bu tedavide değil öncekinde kullandım aşırı akıyor merak etme
aa öyle mi neden ki acabaBu arada deodoramt parfüm önermiyorlarmış bilginiz olsunkarbonatlı su yaptım işe yarıyor koltukaltına onu kullanıyorum
Ben ikinci testi bildirdim Umit hanima,bana hemsireyi arayip ultrason icin randevu alin dedi.12 gun sonraya verdiler ultrason gunu,Yarin kontrolum var.yok canım test günü aradılar sonucu öğrendiler bu kadar.. sana vermişler miydi?
Sampuan ,dus jeli,yuz yikama jeli,yuz icin kullanilan kremler serumlar ,tonik,oje,aseton da gebelige uygun olmaliaa öyle mi neden ki acaba
Her şey organik benim egzama var diye ama deodorant işi canımı sıktı şimdi ya yaz geliyor iki üç kere krem şeklinde kullandim ben ay tırstım şimdiSampuan ,dus jeli,yuz yikama jeli,yuz icin kullanilan kremler serumlar ,tonik,oje,aseton da gebelige uygun olmali
2.test sonucumu bende attım demedi hiç.. benim ilk transferime göre 16,ikincisine göre 14.günüm bugün.Ben ikinci testi bildirdim Umit hanima,bana hemsireyi arayip ultrason icin randevu alin dedi.12 gun sonraya verdiler ultrason gunu,Yarin kontrolum var.
Senin transfer sonrasi kacinci gunun?
Deodorant eczaneden alabilirsiniz.yves rocher urunlerini deodorantta vardi icinde Burcu Kara gebelikte uygun diye anlatmistiHer şey organik benim egzama var diye ama deodorant işi canımı sıktı şimdi ya yaz geliyor iki üç kere krem şeklinde kullandim ben ay tırstım şimdi
Akan ilaç değil kuzum gönlün rahat olsunKızçeler bu arada ben progestan fitil kullanıyorum ama çoğu geri akıyor bunun sizde de durum öyle mi?
Atlamis olabilir,bence bi ara gorus cnm.10 gun sonrasi ultrason icin uygun olur sana2.test sonucumu bende attım demedi hiç.. benim ilk transferime göre 16,ikincisine göre 14.günüm bugün.
Ben deotak kullanıyorum sürekli krem. Eczanede de var ama sağlıklı mi bilemedim şuan.Deodorant eczaneden alabilirsiniz.yves rocher urunlerini deodorantta vardi icinde Burcu Kara gebelikte uygun diye anlatmisti
Cogu seyi eczane urunu kullanmakta fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?