- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 63
- 37
A.selam canım elbette çıkar sonucunKızlar selam ben 28 şubatta transfer oldum 1. Kalite 3. Gün embriyosu bugün 10. Günüm akşama kan testi yaptirsam belli olurmu?
canım sen hep gitmeyi düşünüyor musun irenbeye malum dışardan geliyoruz ben arada bir oraya giderim diye düşünmüştümAtlamis olabilir,bence bi ara gorus cnm.10 gun sonrasi ultrason icin uygun olur sana
şimdi baktım da benim çoğu ürünüm yves rocher ve la roche posay zaten bi şampuanı değiştirmem gerekecekDeodorant eczaneden alabilirsiniz.yves rocher urunlerini deodorantta vardi icinde Burcu Kara gebelikte uygun diye anlatmisti
Cogu seyi eczane urunu kullanmakta fayda var.
Internetten baktim ama birsey bulamadim deotak ile ilgili.Ben deotak kullanıyorum sürekli krem. Eczanede de var ama sağlıklı mi bilemedim şuan.
çokı sağol canımmAkan ilaç değil kuzum gönlün rahat olsun
Haftada 1 anca kullanıyorum zaten de ne olur ne olmz ya bırakym Bn onu. Diğer her şey organik zaten bir ondan vazgeçemiyorum çünkü efsane bir şey bir hafta elbisen ter kokar sen kokmazsin öyle güzel bir icatInternetten baktim ama birsey bulamadim deotak ile ilgili.
Doktorunuza sorup oyle kullanmaya devam edin bence,ilk 3ay cok onemli
Ben riskli donemi atlatana kadar ,ilaclarin kullanimi bitene kadar devam edecegim cnm.canım sen hep gitmeyi düşünüyor musun irenbeye malum dışardan geliyoruz ben arada bir oraya giderim diye düşünmüştüm
Ilk defa duydum urunu ama okadar guzel anlattiniz ki cok etkilendimHaftada 1 anca kullanıyorum zaten de ne olur ne olmz ya bırakym Bn onu. Diğer her şey organik zaten bir ondan vazgeçemiyorum çünkü efsane bir şey bir hafta elbisen ter kokar sen kokmazsin öyle güzel bir icat
Yaz geliyor gobekler sisicek terlicez yuricez edicez en kesin çare o da bi arastrcam bklm belki bir zararı yoktur yaIlk defa duydum urunu ama okadar guzel anlattiniz ki cok etkilendim
Gebelik sonrasi kullanilabilir ozmn.
Bize de bilgi verirsiniz ozmn ,bu yaz bol bol terleyecegiz malesefYaz geliyor gobekler sisicek terlicez yuricez edicez en kesin çare o da bi arastrcam bklm belki bir zararı yoktur ya
ben kullanıyorum canım prolutexKızlar ben doktoruma sordum progestan yerine prolutex kullanabilir miyim diye olur dedi. bugün inşsallah onu denicem yoksa kalçam cok morardı. iyi olacak inşallah. en azından biraz dinlenir iyileşir moraran yerlerim. prolutex kullanan var mı şuan aranızda?
Ben kullaniyorum prolutex gobektenKızlar ben doktoruma sordum progestan yerine prolutex kullanabilir miyim diye olur dedi. bugün inşsallah onu denicem yoksa kalçam cok morardı. iyi olacak inşallah. en azından biraz dinlenir iyileşir moraran yerlerim. prolutex kullanan var mı şuan aranızda?
günde 1 tane mi kullanıyorsun kuzum? progestan 50 lik prolutex 25 mg yazıyor da acaba 2 tane mi vurulmak lazım onu düşünüyorum .aramadılar daha merkezden deben kullanıyorum canım prolutex
rahat mı kuzum? ağrı sızı yapıyor mu?Ben kullaniyorum prolutex gobekten
ben de bi gideyim de bakalım ne diycek. bulunduğum yerde tüp bebek doktoru var hocanın da tanıdığı bir prof ona gidicem zaten bideBen riskli donemi atlatana kadar ,ilaclarin kullanimi bitene kadar devam edecegim cnm.
Sonucta normal kadin dogumcular tup bebek ilaclarina bile hakim olamayabiliyor.
ben 1 tane kullanıyorum canım onun dışında progestan fitil kullanıyorum 2 sabah 2 akşamgünde 1 tane mi kullanıyorsun kuzum? progestan 50 lik prolutex 25 mg yazıyor da acaba 2 tane mi vurulmak lazım onu düşünüyorum .aramadılar daha merkezden de
Oturarak yaptigimda agri olmuyor,ayakta yaparsam oluyorrahat mı kuzum? ağrı sızı yapıyor mu?
Tamamen bitkisel yazıyor canım buldum bir yerden yine de 1 ay dayanaym ya ben korktumBize de bilgi verirsiniz ozmn ,bu yaz bol bol terleyecegiz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?