Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Deodorant eczaneden alabilirsiniz.yves rocher urunlerini deodorantta vardi icinde Burcu Kara gebelikte uygun diye anlatmisti
Cogu seyi eczane urunu kullanmakta fayda var.
şimdi baktım da benim çoğu ürünüm yves rocher ve la roche posay zaten bi şampuanı değiştirmem gerekecek

Internetten baktim ama birsey bulamadim deotak ile ilgili.
Doktorunuza sorup oyle kullanmaya devam edin bence,ilk 3ay cok onemli
Haftada 1 anca kullanıyorum zaten de ne olur ne olmz ya bırakym Bn onu. Diğer her şey organik zaten bir ondan vazgeçemiyorum çünkü efsane bir şey bir hafta elbisen ter kokar sen kokmazsin öyle güzel bir icat

canım sen hep gitmeyi düşünüyor musun irenbeye malum dışardan geliyoruz ben arada bir oraya giderim diye düşünmüştüm
Ben riskli donemi atlatana kadar ,ilaclarin kullanimi bitene kadar devam edecegim cnm.
Sonucta normal kadin dogumcular tup bebek ilaclarina bile hakim olamayabiliyor.

Kızlar ben doktoruma sordum progestan yerine prolutex kullanabilir miyim diye olur dedi. bugün inşsallah onu denicem yoksa kalçam cok morardı. iyi olacak inşallah. en azından biraz dinlenir iyileşir moraran yerlerim. prolutex kullanan var mı şuan aranızda?

Haftada 1 anca kullanıyorum zaten de ne olur ne olmz ya bırakym Bn onu. Diğer her şey organik zaten bir ondan vazgeçemiyorum çünkü efsane bir şey bir hafta elbisen ter kokar sen kokmazsin öyle güzel bir icat
Ilk defa duydum urunu ama okadar guzel anlattiniz ki cok etkilendim
Gebelik sonrasi kullanilabilir ozmn.

bir de kozmetik olarak ben bioderma kullanıyorum şampuan olarak love,beauty and planet (gratiste var biçk zararlı madde yok içinde vegan içerik) roll on olarak yine temiz içerikli bir şey kullanıyorum adını unuttm şimdi. parfüm kesinlikle orijinal sıkıyorum sıkacaksam. diş macunu splat kullanıyorum yine içeriği daha temiz. nemlendirici de bioderma. aseton içermeyen oje temizleyici mendil aldım. dediğiniz gibi eczane ürünleri en temizleri, önceden de dikkat ettiğim için değişiklik yapmadm.

ben kullanıyorum canım prolutex

Ben kullaniyorum prolutex gobekten

Ben riskli donemi atlatana kadar ,ilaclarin kullanimi bitene kadar devam edecegim cnm.
Sonucta normal kadin dogumcular tup bebek ilaclarina bile hakim olamayabiliyor.
ben de bi gideyim de bakalım ne diycek. bulunduğum yerde tüp bebek doktoru var hocanın da tanıdığı bir prof ona gidicem zaten bide

günde 1 tane mi kullanıyorsun kuzum? progestan 50 lik prolutex 25 mg yazıyor da acaba 2 tane mi vurulmak lazım onu düşünüyorum .aramadılar daha merkezden de
ben 1 tane kullanıyorum canım onun dışında progestan fitil kullanıyorum 2 sabah 2 akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…