- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Sen serum taktiriyor muydun?ben de bi gideyim de bakalım ne diycek. bulunduğum yerde tüp bebek doktoru var hocanın da tanıdığı bir prof ona gidicem zaten bide
kendin mi yapıyorsun iğnelerini? kan sulandırıcıdaki gibi eti hafif sıkıştırıp mı yapılıyorOturarak yaptigimda agri olmuyor,ayakta yaparsam oluyor
2 kez taktırdım öncesinde sonrası için bişey demedi doktor.. Sana taktırmanı mı söylediSen serum taktiriyor muydun?
Ben pozitiften sonrada taktirdim
ben jel kullanıyorum şuan o da sanırım progestan,onun dışında da 50 lik progestan vuruluyorum. merkezden dönsünler bakalım ne diyeceklerben 1 tane kullanıyorum canım onun dışında progestan fitil kullanıyorum 2 sabah 2 akşam
Bnmde 14 perşmbe gitcm kese için sen ne zaman gidecktn,birde en sonki değerin kaçıncı gün kaçtı2.test sonucumu bende attım demedi hiç.. benim ilk transferime göre 16,ikincisine göre 14.günüm bugün.
Evet kendim yapiyorum,aynen eti sikistirip yapiyorumkendin mi yapıyorsun iğnelerini? kan sulandırıcıdaki gibi eti hafif sıkıştırıp mı yapılıyor
Ben basindan beri prolutex kullaniyorum. Karindan yaptiriyorum. Ama dikkat et icinde hava kalmasin, yoksa cok acitip morartiyor. Normal yapildiktan sonra agrisi 1 gun suruyor ama tahminimce kalcadan daha iyidir. Ben kalcaya asla dayanamazdimKızlar ben doktoruma sordum progestan yerine prolutex kullanabilir miyim diye olur dedi. bugün inşsallah onu denicem yoksa kalçam cok morardı. iyi olacak inşallah. en azından biraz dinlenir iyileşir moraran yerlerim. prolutex kullanan var mı şuan aranızda?
prolutex daha skıntısız ağrı anlamında dedikleri için ona geçmek istedim ben. sende skıntı yaratıyo mu?Benimde 25mg prolutex var onun dışında 100luk progestan sbh akşam 1 tane fitil olarak başladım bu hafta ağızdan alıyorum artık.
Dogru karar canim,3aylik donem cok onemliymisTamamen bitkisel yazıyor canım buldum bir yerden yine de 1 ay dayanaym ya ben korktum
Kimyasal değillerse sıkıntı olmaz canım..Sampuan ,dus jeli,yuz yikama jeli,yuz icin kullanilan kremler serumlar ,tonik,oje,aseton da gebelige uygun olmali
en son ki değerim 3.gün embriyosu için 11.gün 5.gün embriyom için 9.gündü ve 183tüBnmde 14 perşmbe gitcm kese için sen ne zaman gidecktn,birde en sonki değerin kaçıncı gün kaçtı
Pozitiften 1gun sonra taktirdim,iki hafta da 1 takilacak dediler bana.2 kez taktırdım öncesinde sonrası için bişey demedi doktor.. Sana taktırmanı mı söyledi
Yok oksapar dan daha rahat yanma acı sizi yok ben alıştım canım. Bence nasıl başladıysan öyle devam et hiç bulaşma günde Bi tane bile kasıyor 170tl haftalık.prolutex daha skıntısız ağrı anlamında dedikleri için ona geçmek istedim ben. sende skıntı yaratıyo mu?
Bende kullanmiyorum deodorant parfum cnm,diger urunlerimi de dedigin gibi kimyasal olmayanlardan seciyorumKimyasal değillerse sıkıntı olmaz canım..
Ben kimyasal içeren ürünler almamaya çalışıyorum zaten kukusundan bile belli oluyor kimyasal olup olmaması.. Parfum ve deodorant ta normaldede pek kullanmıyorum ayda yılda bir sıkarım..
Kim dedi canım doktor mu? Allah Allah bana niye hiç demiyolar bişey anlayamadımPozitiften 1gun sonra taktirdim,iki hafta da 1 takilacak dediler bana.
Serumu hemsireler dedi bana,herkeste farkli olabilir uygulama cnm benim 5.deneme 7yil hic gebelik yoktu sanirim ondanKim dedi canım doktor mu? Allah Allah bana niye hiç demiyolar bişey anlayamadım
benim kalçadan artık dün 27.iğnemi oldum ve hiçç bişekidlde iyileşemiyor beze morarıklık. 10 gün bile bu iğneyi olsam en azındna iyileşsinB
Ben basindan beri prolutex kullaniyorum. Karindan yaptiriyorum. Ama dikkat et icinde hava kalmasin, yoksa cok acitip morartiyor. Normal yapildiktan sonra agrisi 1 gun suruyor ama tahminimce kalcadan daha iyidir. Ben kalcaya asla dayanamazdim
kuzum bana suan günlük 2 tane verdilerYok oksapar dan daha rahat yanma acı sizi yok ben alıştım canım. Bence nasıl başladıysan öyle devam et hiç bulaşma günde Bi tane bile kasıyor 170tl haftalık.
şimdi aradım hemşirelerle görüştüm doktor hanıma sorup dönüş yapalım dedilerSerumu hemsireler dedi bana,herkeste farkli olabilir uygulama cnm benim 5.deneme 7yil hic gebelik yoktu sanirim ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?