Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Benimde 25mg prolutex var onun dışında 100luk progestan sbh akşam 1 tane fitil olarak başladım bu hafta ağızdan alıyorum artık.

B Ben basindan beri prolutex kullaniyorum. Karindan yaptiriyorum. Ama dikkat et icinde hava kalmasin, yoksa cok acitip morartiyor. Normal yapildiktan sonra agrisi 1 gun suruyor ama tahminimce kalcadan daha iyidir. Ben kalcaya asla dayanamazdim

Benimde 25mg prolutex var onun dışında 100luk progestan sbh akşam 1 tane fitil olarak başladım bu hafta ağızdan alıyorum artık.
prolutex daha skıntısız ağrı anlamında dedikleri için ona geçmek istedim ben. sende skıntı yaratıyo mu?

Sampuan ,dus jeli,yuz yikama jeli,yuz icin kullanilan kremler serumlar ,tonik,oje,aseton da gebelige uygun olmali
Kimyasal değillerse sıkıntı olmaz canım..
Ben kimyasal içeren ürünler almamaya çalışıyorum zaten kukusundan bile belli oluyor kimyasal olup olmaması.. Parfum ve deodorant ta normaldede pek kullanmıyorum ayda yılda bir sıkarım..

prolutex daha skıntısız ağrı anlamında dedikleri için ona geçmek istedim ben. sende skıntı yaratıyo mu?
Yok oksapar dan daha rahat yanma acı sizi yok ben alıştım canım. Bence nasıl başladıysan öyle devam et hiç bulaşma günde Bi tane bile kasıyor 170tl haftalık.

Bende kullanmiyorum deodorant parfum cnm,diger urunlerimi de dedigin gibi kimyasal olmayanlardan seciyorum

B
Ben basindan beri prolutex kullaniyorum. Karindan yaptiriyorum. Ama dikkat et icinde hava kalmasin, yoksa cok acitip morartiyor. Normal yapildiktan sonra agrisi 1 gun suruyor ama tahminimce kalcadan daha iyidir. Ben kalcaya asla dayanamazdim
benim kalçadan artık dün 27.iğnemi oldum ve hiçç bişekidlde iyileşemiyor beze morarıklık. 10 gün bile bu iğneyi olsam en azındna iyileşsin

Yok oksapar dan daha rahat yanma acı sizi yok ben alıştım canım. Bence nasıl başladıysan öyle devam et hiç bulaşma günde Bi tane bile kasıyor 170tl haftalık.
kuzum bana suan günlük 2 tane verdiler ama dediğimgibi 10 gün de olsa buna devam edicem pahalı da olsa. kalçam iyileşsin olmazsa yine progestandan devam ederim. o daha ucuz ama acısı daha cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…