Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

kuzum bana suan günlük 2 tane verdiler ama dediğimgibi 10 gün de olsa buna devam edicem pahalı da olsa. kalçam iyileşsin olmazsa yine progestandan devam ederim. o daha ucuz ama acısı daha cok.
Fitil de kullaniyor musun peki

Iyiiyi
benim kalçadan artık dün 27.iğnemi oldum ve hiçç bişekidlde iyileşemiyor beze morarıklık. 10 gün bile bu iğneyi olsam en azındna iyileşsin
Iyi gelir cunku hicbir hareketini kisitlamiyor. Ya sen keseyi nasi gordun, bana cuma dedi doktor. Deger 6000lere gelince gorurmusuz.

Bende progestan dan bıkmış durumdayım hafta sonu hastanede vurdurdum herhalde damarami gelmiş ne baya kaynamış eve gelince farkettim bide şişmiş ki sormayın

kuzum bana suan günlük 2 tane verdiler ama dediğimgibi 10 gün de olsa buna devam edicem pahalı da olsa. kalçam iyileşsin olmazsa yine progestandan devam ederim. o daha ucuz ama acısı daha cok.
Orasi öyle bende dün çift doz kalcadan yaptırdım top var sanki şuan derinin içinde. Prolutex rahat ama kendim alıştım yapmaya ben acimiyo da zaten bir aya birakcaz her şeyi idare edelim. Estrofemi de kesti zaten benim çok bir ilacım kalmadı. Oksapar ve progesteron alıyorum folik asit bide.

işte o toplar ben her gün iğne olduğumdan her bir yanımda. ben şuan baya ilaç kullanıyorum, kalp atışından sonra kortizonu bırakıcakmışım öyle dedi hemşire sonra da yavaş yavaş azaltıcaz dedi. şuan estrofem folbiol dekort coraspin prograf prognova,progestan ve clexane iğne,crinone jel kullanıyorum düşün:)

Her şey organik benim egzama var diye ama deodorant işi canımı sıktı şimdi ya yaz geliyor iki üç kere krem şeklinde kullandim ben ay tırstım şimdi
İki üç seferden bişey olmaz canım sürekli kullanırsan o da yani çoğu kişi kullanıyor bariz büyük zararlar değil

Bende progestan dan bıkmış durumdayım hafta sonu hastanede vurdurdum herhalde damarami gelmiş ne baya kaynamış eve gelince farkettim bide şişmiş ki sormayın
buz koy biraz uyuşsun orası kuzum, hafif soğuktna hissizleşiyor ya avuç içinle ovala biraz azalıuor o beze ama geçmiyor maalesef.

Ben deotak kullanıyorum sürekli krem. Eczanede de var ama sağlıklı mi bilemedim şuan.

Ben de deotak kullanıyordum bıraktım şimdi sağlıklı alternatifleri daha önce denedim bir sürü marka sebamed cyrstal filan işe yaramadı hiç sürmemişim gibiydi karbonat iyi deneyin bence hepsi dolapta bekliyor kullanmıyorum

Haftada 1 anca kullanıyorum zaten de ne olur ne olmz ya bırakym Bn onu. Diğer her şey organik zaten bir ondan vazgeçemiyorum çünkü efsane bir şey bir hafta elbisen ter kokar sen kokmazsin öyle güzel bir icat
Ilk defa duydum urunu ama okadar guzel anlattiniz ki cok etkilendim
Gebelik sonrasi kullanilabilir ozmn.
Denemeyen gebelik sonrası mutlaka denesin gerçekten çok güzel ama içeriği temiz değil emzirme sonrasında inşallaj

Haklısın rabbim ol dedikten sonra Bende fazla umursamamakta çalışıyorum bu sefer inşallah yüzüm güler artık iğne yerlerinden kan geliyor çok zorlanıyorum

Azalır canım sabır şu 3 aylar dolsun Bi hepimizin sağ salim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…