- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Fitil de kullaniyor musun pekikuzum bana suan günlük 2 tane verdilerama dediğimgibi 10 gün de olsa buna devam edicem pahalı da olsa. kalçam iyileşsin olmazsa yine progestandan devam ederim. o daha ucuz ama acısı daha cok.
Iyi gelir cunku hicbir hareketini kisitlamiyor. Ya sen keseyi nasi gordun, bana cuma dedi doktor. Deger 6000lere gelince gorurmusuz.benim kalçadan artık dün 27.iğnemi oldum ve hiçç bişekidlde iyileşemiyor beze morarıklık. 10 gün bile bu iğneyi olsam en azındna iyileşsin
Iyi yapmissin sorarak cnm,şimdi aradım hemşirelerle görüştüm doktor hanıma sorup dönüş yapalım dediler
Orasi öyle bende dün çift doz kalcadan yaptırdım top var sanki şuan derinin içinde. Prolutex rahat ama kendim alıştım yapmaya ben acimiyo da zaten bir aya birakcaz her şeyi idare edelim. Estrofemi de kesti zaten benim çok bir ilacım kalmadı. Oksapar ve progesteron alıyorum folik asit bide.kuzum bana suan günlük 2 tane verdilerama dediğimgibi 10 gün de olsa buna devam edicem pahalı da olsa. kalçam iyileşsin olmazsa yine progestandan devam ederim. o daha ucuz ama acısı daha cok.
işte o toplar ben her gün iğne olduğumdan her bir yanımda. ben şuan baya ilaç kullanıyorum, kalp atışından sonra kortizonu bırakıcakmışım öyle dedi hemşire sonra da yavaş yavaş azaltıcaz dedi. şuan estrofem folbiol dekort coraspin prograf prognova,progestan ve clexane iğne,crinone jel kullanıyorum düşün:)Orasi öyle bende dün çift doz kalcadan yaptırdım top var sanki şuan derinin içinde. Prolutex rahat ama kendim alıştım yapmaya ben acimiyo da zaten bir aya birakcaz her şeyi idare edelim. Estrofemi de kesti zaten benim çok bir ilacım kalmadı. Oksapar ve progesteron alıyorum folik asit bide.
İki üç seferden bişey olmaz canım sürekli kullanırsan o da yani çoğu kişi kullanıyor bariz büyük zararlar değilHer şey organik benim egzama var diye ama deodorant işi canımı sıktı şimdi ya yaz geliyor iki üç kere krem şeklinde kullandim ben ay tırstım şimdi
buz koy biraz uyuşsun orası kuzum, hafif soğuktna hissizleşiyor ya avuç içinle ovala biraz azalıuor o beze ama geçmiyor maalesef.Bende progestan dan bıkmış durumdayımhafta sonu hastanede vurdurdum herhalde damarami gelmiş ne baya kaynamış eve gelince farkettim bide şişmiş ki sormayın
Ben deotak kullanıyorum sürekli krem. Eczanede de var ama sağlıklı mi bilemedim şuan.
Haftada 1 anca kullanıyorum zaten de ne olur ne olmz ya bırakym Bn onu. Diğer her şey organik zaten bir ondan vazgeçemiyorum çünkü efsane bir şey bir hafta elbisen ter kokar sen kokmazsin öyle güzel bir icat
Denemeyen gebelik sonrası mutlaka denesin gerçekten çok güzel ama içeriği temiz değil emzirme sonrasında inşallajIlk defa duydum urunu ama okadar guzel anlattiniz ki cok etkilendim
Gebelik sonrasi kullanilabilir ozmn.
Valla çok heyecanliyim çarşambayı bekleyemiyorum çok düşükte olsa değer varmi yokmu belli olur diyorum bendeA.selam canım elbette çıkar sonucun
Üzülme destekte üzüleceksin zor biliyorum ama üzüntünü yaşa ve yeniden ayağa kalk canım birdahakine bebeğine kavuşursun inşAllahOlmadı tutmadı sonuç negatif cooook kötüyüm
Bu serum ne işe yarıyorPozitiften 1gun sonra taktirdim,iki hafta da 1 takilacak dediler bana.
Serum ,sebebsiz infertilede basarisiz denemeleri olan dogal yolla gebe kalaman kisilerde vucut embriyoyu kabul etmiyor bagisiklikta sorun var diye dusunulup serum takiliyor.Bu serum ne işe yarıyor
Haklısın rabbim ol dedikten sonraO
Onlar laf edecekse illa Bi bahane bulacak hiiç takılmayın, rahimden öyle ayağa kalkmakla bebek düşse kimse normal yolla hamile kalamazdı ki biz ilaç takviyeleri alıyoruz bir sürü sizin içiniz rahat olsun onlar ne düşünürse düşünsün. Sizden daha değerli değil hiç bir sey,
inşallah çektiklerimize değecek Allahın izniyleHaklısın rabbim ol dedikten sonra ☺ Bende fazla umursamamakta çalışıyorum bu sefer inşallah yüzüm güler artık iğne yerlerinden kan geliyor çok zorlanıyorum
Olur benim olmuştuKızlar selam ben 28 şubatta transfer oldum 1. Kalite 3. Gün embriyosu bugün 10. Günüm akşama kan testi yaptirsam belli olurmu?
Ah ah evet geçmek bilmiyor zamanBu durum evde iyi oluyor aslında biraz yardım işime geliyor ☺ Benide oturtmaya calışıyorlar zaman geçmiyor sıkılıyorum
Aminnn inşallahinşallah çektiklerimize değecek Allahın izniyle
Azalır canım sabır şu 3 aylar dolsun Bi hepimizin sağ salim inşallahişte o toplar ben her gün iğne olduğumdan her bir yanımda. ben şuan baya ilaç kullanıyorum, kalp atışından sonra kortizonu bırakıcakmışım öyle dedi hemşire sonra da yavaş yavaş azaltıcaz dedi. şuan estrofem folbiol dekort coraspin prograf prognova,progestan ve clexane iğne,crinone jel kullanıyorum düşün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?