Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Haklısınız çok teşekkürler cevabınız için

Denemeyen gebelik sonrası mutlaka denesin gerçekten çok güzel ama içeriği temiz değil emzirme sonrasında inşallaj
Bitkisel yazıyor eczanede de satılıyor ama bilemeyz yine de canım içinde ne var kescm bende iyice ya onu.

bende 41 Yasin okuttum dualar ediyorum inşallah vakti zamanı gelmiştir rabbim bu uğurda kim varsa hepimizin yardımcısı olsun cevabınız için teşekkür ederim

canım sen hep gitmeyi düşünüyor musun irenbeye malum dışardan geliyoruz ben arada bir oraya giderim diye düşünmüştüm
Ben buradaki doktoruma gitmeye başladım İsmail beyle görüşüyorlar sürekli oda tüp işlemlerinde İrenbeyi kullanıyor İsmail beyle ortak karar verecekler bende durumdan haberdar ediyorum İsmail beyide arada belki giderim orayada istediğin zaman gel dedi öyle bir yol çizdik sende öyle yapabilrsin olduğun yerdeki doktoruna gidip Ümit hanıma sonuçları bildirirsin

Kortizon olarak ne kullanıyorsun canım

Merhabalar yeni katıldım. 5 martta 3. Gün embriyosu transfer edildi. 2. Gününde idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve kanlı idrar geldi o gün beta hcg 5.2 ydi transferin 4. Günü yani bugün tekrar yaptırdım 3 cıktı. Beta hCgs dusup yulselen var mi daha cok erken ama 2. Gün 5 ken 4. Gün 3 e düşmesi ici mi kemiriyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…