Ben bebek şampuanı parfümü sabunu kremi aldım onları kullanıyorumSampuan ,dus jeli,yuz yikama jeli,yuz icin kullanilan kremler serumlar ,tonik,oje,aseton da gebelige uygun olmali
Haklısınız çok teşekkürler cevabınız içinCanim ben 2. Gün duş aldım. .ve 3. Gün işe başladım. .işten gelip dinlendim..sonra eşimle yemegimi hazırladım. .temizlik yapmadım bu süreçte..beslenmem herzamanki gibi devam etti..herseyden yedim..ben zaten ekmek ,Cola ,tatlı ,çay,kahve tüketen biri değilim.bence bu süreç yatarak geçirilmemeli. .elbetteki dinlenmelisin ama habire yatarak olmaz..birşeylere konsantre olmalısın. .Bunlar naçizane fikrim. .oluruna bırak biraz.
Bitkisel yazıyor eczanede de satılıyor ama bilemeyz yine de canım içinde ne var kescm bende iyice ya onu.Denemeyen gebelik sonrası mutlaka denesin gerçekten çok güzel ama içeriği temiz değil emzirme sonrasında inşallaj
Maalesef böyle olunca tabi insan acaba mı haklılarmı deyip diken üstünde oluyorsunSuçlama hazır tabi
inşallah kzum tek dileğim o hiç gözümde değil ilaç iğne. sadece progestanda benim gerçekten iğne yapacak yer kalmadı diye değiştirdim bakalım biraz da prolutex le gideriz. inşaalah sağ salim kucağımıza alalımAzalır canım sabır şu 3 aylar dolsun Bi hepimizin sağ salim inşallah
Alüminyum var canım kullanmamak daha iyi ama dediğim gibi üç beşten olacak bişey değil uzun vadede zararlıBitkisel yazıyor eczanede de satılıyor ama bilemeyz yine de canımda içinde ne var kescm bende iyice ya onu.
bende 41 Yasin okuttum dualar ediyorum inşallah vakti zamanı gelmiştirhayırlı olsun baba oluyorsunay ne güldüm darısı kat kat değerlere kese ve kalp atışına olsun inşallah ben iki hamileliğimi de idrarda öğrendim ilkinde tepkisiz boş boş sırıtmıştım hiç unutm ikincisinde içimden bir çığlık attım sabahın körü tüm ahaliyi ayağa kaldirdim
transferden sonra ilk 3 gün uzandim ara ara kalkıp dolaştım namazımı hiç aksatmadim oturarak fazla eğilmeden başımı yastığa koyarak secdeye gittim.. Beslenmede bi değişiklik yapmadım bol protein besleniyorum zaten günde 3 litreden fazla su içtim.. İlk bi kaç gün sabah aç karına kabak çekirdeği yedim.. 1 hafta banyo yapmadım ne olur ne olmaz diyesonrasında ılık su ile banyo yaptım tabi dondum sabahları iğneyle giderken fırına markete uğruyorum biraz yürüyüş olsun diye.. Uyurken de sol tarafa yan yattım arada yüz üstü bile yattım aklıma gelen bukadar... En son ve en önemlisi çok dua ettim hergun Meryem süresi okudum perşembe gecesi 41 yasin okuttum sela ile cuma arası teslim ettim bol bol ihlas, ya mubdiu, salavat, kısa ayetler aklıma ne geldiyse okudum..
Ben buradaki doktoruma gitmeye başladım İsmail beyle görüşüyorlar sürekli oda tüp işlemlerinde İrenbeyi kullanıyor İsmail beyle ortak karar verecekler bende durumdan haberdar ediyorum İsmail beyide arada belki giderim orayada istediğin zaman gel dedi öyle bir yol çizdik sende öyle yapabilrsin olduğun yerdeki doktoruna gidip Ümit hanıma sonuçları bildirirsincanım sen hep gitmeyi düşünüyor musun irenbeye malum dışardan geliyoruz ben arada bir oraya giderim diye düşünmüştüm
Diş macunu birde ben aldım Hindistan cevizli bitkiselşimdi baktım da benim çoğu ürünüm yves rocher ve la roche posay zaten bi şampuanı değiştirmem gerekecek
Benim değerim 43.5 çıktıTabi ki yazarım sende mutlaka yaz
Ben toplamda 3kere taktırdım canım sen kaç kere daha taktırıcaksınPozitiften 1gun sonra taktirdim,iki hafta da 1 takilacak dediler bana.
Transferden once iki kez taktirdim,pozitif aldiktan sonrada 1kez taktirdim ama bana devam dediler ,yarin gidince kesinlesir nekadar sure takilacagiBen toplamda 3kere taktırdım canım sen kaç kere daha taktırıcaksın
Kortizon olarak ne kullanıyorsun canımişte o toplar ben her gün iğne olduğumdan her bir yanımda. ben şuan baya ilaç kullanıyorum, kalp atışından sonra kortizonu bırakıcakmışım öyle dedi hemşire sonra da yavaş yavaş azaltıcaz dedi. şuan estrofem folbiol dekort coraspin prograf prognova,progestan ve clexane iğne,crinone jel kullanıyorum düşün:)
Bende transfer öncesi bi kere sonra iki kere taktırdım sondu herldeTransferden once iki kez taktirdim,pozitif aldiktan sonrada 1kez taktirdim ama bana devam dediler ,yarin gidince kesinlesir nekadar sure takilacagi
Cok sikici bir islem ama faydasini da gorduk ne derlerse yapacagizBende transfer öncesi bi kere sonra iki kere taktırdım sondu herlde
Aynen zaman geçmiyor ama şükür faydası olduCok sikici bir islem ama faydasini da gorduk ne derlerse yapacagiz
25 şubatsenin transfer ne zamandı kuzm? benim de 4+1 dedişükür biraz daha rahatladık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?